Mesečni horoskop za Februar *Ribe


Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 08. februara. Potrebno je da uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika. U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u dvanaestom, uz povoljan uticaj Merkura i Neptuna u Vašem sazvežđu, kao i Veneru i Plutona u jedanaestom polju, a do 18. februara i sa direktnim uplivom Sunca u Vaše sazvežđe, donose Vam niz sjajnih promena, doživećete novi „preporod“ kroz mogućnosti koje Vam donose uspeh, sreću i ljubavni zanos, zablistaćete u najlepšem sjaju. Posebne privilegije Vam donosi povoljan uticaj Jupitera, Satruna, Plutona i SMČ-a. Do velike sreće i uspeha se ne dolazi na lak način, ali snovi su dostižni. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju u različitim pravcima. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju, jer uvek postoji dobro rešenje i zajednička sreća.

 

Posao

Tokom celog perioda biće naglašena dešavanja u polju posla, rada i usluga. Kako vaš vladar “govori” o ulaganju energije upravo u ova polja, rezultati neće izostati. Maksimalnu pažnju trebalo bi da usmerite na obavljanje tekućeg posla, a ukoliko ne radite, verovatno ćete se zaposliti. Nažalost, posao koji će vam ponuditi neće dugo trajati, osim ukoliko vam Merkur u natalu nije retrogradan. Najvažnije je da radite samo ono što za vas ima svrhu, jer samo u tom slučaju možete očekivati uspeh i uvećanje prihoda.

Iako ćete imati dovoljno energije i kapaciteta da radite mnoge poslove, a bićete i inicijator raznih poslovnih ideja, u ovom periodu nećete biti sigurni šta, kako i kada bi trebalo da uradite. Ipak, veoma je bitno da volite ono što radite, jer ukoliko to izostane, odustaćete od posla, ma koliko finansijski bio primamljiv. Takođe, možete pokušati da krenete obrnutim redosledom, što će dovesti do zastoja i odugovlačenja u nekim situacijama.

Ukoliko ste zaposleni, ukazaće vam se prilika da se dokažete i pokažete, što će vaše kolege protumačiti kao laktanje. Zbog ovakve situacije lako može doći do prilično neprijatnih konflikta sa kolegama. Međutim, kako su vam šefovi naklonjeni, vaše ambicije će s vremenom biti sve veće.

Predstavnike znaka koji su na položaju imaće problema sa radnicima. Ukoliko tražite posao najpre ćete ga naći u oblasti finansija, računovodstva, osiguranja, administrativne delatnosti, medicinskih i socijalnih ustanova.

Neki predstavnici ovog znaka, naročito oni koji se bave poljoprivredom, mogu se naći na mestu nekoga ko diže bunu.

Ljubav

Naglašen je sukob između obaveza i emotivnog života. Kako ste postali skloni raspravljanju i suvišnom analiziranju, partner vas neće čekati, pa će se potruditi i zabavu potražiti na drugoj strani. Zato bi bilo dobro da se preispitate da li trenutno radite sami protiv sebe. Nemogućnost da postignete balans sa partnerom dovešće do sukoba, možda čak i do raskida. Ali, zbog toga nećete previše patiti, jer je na vidiku zanimljiva poslovno-ljubavna kombinacija.

Ukoliko idete na poslovni putovanje, upoznaćete šarmantnu i strastvenu osobu koja će na vas ostaviti izuzetno jak utisak. Iza ledenog brega krije se erupcija strasti koja vam zauvek može promeniti život. Ovo može biti i u komunikaciji sa osobom sa kojom ste profesinalno povezani, a od koje ne možete da se odvojite.

Oni koji su u braku uspeće da prevaziđu sve nesporazume iz prethodnog perioda. Evociraće uspomene i tako povećati šansu da se ponovo zbliže sa partnerom.

Zdravlje

U ovom periodu verovatno će vas mučiti glavobolja, stomačni problemi, jetra i slaba krvna slika. Neophodan vam je odmor, jer ste prilično napeti i nervozni, zbog čega možete imati problema sa srcem i kardiovaskularnim sistemom.

izvor: Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Vodolija

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti […]