Mesečni horoskop za Februar *Strelac


Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. U periodu od 07. februara, potrudite se da završite sve važnije poslove koji će Vam obezbediti bolji društveni status ili različite olakšice. Krajem meseca, očekuje Vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u trećem, uz pozitivan uticaj Merkura i Neptuna u četvrtom, a Venere i Plutona u Vašem drugom polju, podstiču zanimljive kontakte, raznovrsna iskustava i priliv nove energije. Posebno zanimljive situacije Vam donosi uticaj Jupitera u osmom, i specifičan uticaj Urana u petom i Neptuna u četvrtom polju. Prihvatite mogućnost za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete ostvariti uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Sačuvajte pravilan poredak vrednosti, ljubavni život predstavlja zajednički vrhunac i zadovoljstvo.

 

Posao

Postoji tendencija da se iscrpljujete, ali pozitivan stav može vam pomoći da prevaziđete fizičku slabost ili loše zdravstveno stanje. Potrebno je da se koncentrišete i uskladite aktivnosti vezane za posao, karijeru i zdravlje. Kada su svakodnevne aktivnosti i obaveze u pitanju, organizujte se tako da budete što efikasniji, odnosno prvo raščistite probleme koji vas ometaju, a neophodno je da ih rešite. Tokom celog perioda biće vam teško, jer ćete imati utisak da imate previše obaveza i da ne znate šta biste pre. Zbog toga često bežite u sanjaranje, a na kraju dana se posvađate sa svima jer ništa niste uradili.

Šef ili neko od kolega će vas toliko isprovocirati da će početkom februara doći do većeg konflikta. Ukoliko se budete sukobili sa kolegom, šef će stati na njegovu stranu. Zato se potrudite da vam u ovom periodu misao vodilja bude “samo danas ću nastojati da proživim dan i neću pokušavati da sve probleme u životu rešim odjednom”.

Ukoliko imate partnera u poslu, doći će do sukoba interesa, pa čak i prekida saradnje. Nezaposleni predstavnici ovog znaka biće u prilici da dobiju pokroviteljstvo, da se zaposle u akcionarskim društvima, agencijama za nekretnine, u menzama, radionicama, prodavnicama, kancelarijama ili medicinskim ustanovama.

Ljubav

Ovo je mesec iskupljenja, vraćanja sebi, u svoje središte. Vreme kada imate koristi od molitvi i meditacija ali i vreme lutanja u ljubavi. Neki Strelci će samo sanjati o ljubavi. Platonske i tajne veze mogu dati samo jedno veliko ništa, koga postajete svesni kada dođu teži aspekti, dok sa lakim aspektima sanjate ružičaste snove. Te će se ideali urušiti već polovinom meseca ako ne stojite na čvrstoj podlozi. Početak meseca kreće sa dosta optimizma, sa velikim idealima i romantičnim snovima. Biće prilika za virtualna poznastva ali u to se upustite samo ako smatrate da ste vrlo stabilni, inače će vam progutati sve vreme, i sve dobre aspekte koji se mogu na drugi način iskoristiti. Na kraju ćete se osećati kao žrtva izdaje i prevare od imaginarne voljene osobe. Međutim, sve su to normalni efekti retrogradnog Merkura.
Mnogo realnije je da početkom meseca sretnete osobu u prevozu, na putu ili da vas poveže profesija i da ovo doživite kao fatalan susret. Nažalost, moguće da nije odavde. Ipak, biće stvarnije i sa više šansi da traje.
Oni koji su u vezi, početak meseca neka iskoriste za stvaranje atmosfere uz sveće i vino. Sada mogu naći bliskost sa voljenom osobom od koje će kasnije danima živeti i uspomene evocirati.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Jupiter u egzaltaciji popravlja vam kondiciju, ali, kako se mnogo iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi.

izvor: Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Škorpion

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imate utisak da se nalazite se delikatnoj situaciji, jer čini Vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 04. februabra, […]