Mesečni horoskop za Februar *Vaga


Uz ideje koje imate stalo Vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja Vaš glavni adut. U periodu od 19. februara, očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike. Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u petom, uz pozitivan uticaj Merkura i Neptuna u šestom, uz Veneru i Plutona u Vašem četvrtom polju, donosi neke nove ili srećne okolnosti u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili uz izvesne privilegije. Naglašen je pozitivan uticaj Jupitera i SMČ, ovi aspekti predstavljaju sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog poboljšanja. Sreća i uspeh su dostižni, važno je da Vas emocije podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju. Lično zadovoljstvo i uspeh je moguće ostvariti kroz različite oblike partnerstva ili udruživanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju.

 

Posao

Početak perioda verovatno će biti prilično naporan, ali već ste iskusili Mars u svom dvanestom znaku, a sada i u svom znaku, gde mu je mesto pada, što ukazuje na predstojeće probleme, pa u zavisnosti od natalnih pozicija možete na njega različito da reagujete. Ali, za sve Vage je zajedničko da trenutno imaju dovoljno energije, samo je potrebno da je kanališete na pravi način, najlakše kroz rad.

Nije vam svejedno što sve morate sami, što je sav teret kuće i posla pao na vaša leđa, ali na taj način univerzum vam, u stvari, pomaže. Krajnje je vreme da se probudite i krenete u akciju. U početku će biti naporno, biće vam potrebno mnogo energije i truda, ali, na kraju, će sve uroditi plodom.

Tokom celog perioda pokušajte da ne ulazite u konflikte, jer svaki razgovor lako može da se pretvori u sukob mišljenja, a pozicija Marsa vodi vas i u emotivnu ranjivost. Maksimalno se fokusirajte na ono što radite i rezultati neće izostati.

Neki pripadnici ovog znaka biće preterano oštri i skloni svađama, jer sve što ste danima potiskivali i skrivali početkom perioda isplivaće na površinu. Nažalost, ovo će se loše odraziti na porodicu i komunikaciju sa prijateljima.

Vage koje se bave trgovinom, komunikacijama, posredovanjem, sitnim zanatima ili prevozom mogu da očekuju poboljšanje finansijske situacije.

Najteže će biti onim predstavnicima znaka koji imaju privatni biznis. Ukoliko niste zaposleni ili imate nameru da napustite sadašnje radno mesto, najbolje bi bilo novi posao da potražite u komisionoj trgovini, radionicama za popravku automobila, u nekom osiguravajućem društvu ili u delatnostima koje imaju veze sa posrednišvom, menadžmentom i saobraćajem.

Ljubav

Tokom celog meseca verovatno ćete osećati emotivnu napetost, rastrojenost, bes i ljutnju. Za takvu situaciju krivicu ćete prebacivati na druge. Ali, dozvolite drugima da imaju svoje mišljenje, naročito osobama sa kojima ste u porodičnim vezama. U porodici su mogući konflikti sa ocem, suprugom ili osobom koja vas na neki način organizuje.

Ukoliko ste u braku teško ćete uspeti da nađete zajednički jezik sa partnerom, ako ne budete popustljiviji i ne napravite kompromise, a partnerova preosteljivost će vas jako nervirati. Ali, ne zaboravite da su sve to samo vaše projekcije i da ne postoji ništa što sami niste kreirali. Device koje imaju duži staž u vezi verovatno će planirati porodicu, iako još niste sigurni gde biste živeli. Najlošija ideja je zajednica sa roditeljima. Slobodne Vage biće u prilici da upoznaju osobu kojom će biti opčinjeni. Borite se za njena osećanja na svaki način, jer proviđenje ju je dovelo na vaš put.

Zdravlje

Kardiovaskularni i srčani problemi zadavaće vam najveće probleme u ovom periodu. Osim toga, bilo bi dobro da posetite očnog lekara.

 

izvor Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Devica

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. […]