Mesečni horoskop za Februar *Vodolija


Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu od 11. februara, očekuje Vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi Vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Stalo Vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje Vas približava zajedničkoj sreći.

 

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura ka Vašem sazvežđu, uvećavaju mogućnosti za afirmacijom, uspehom i srećom na različitim stranama. Prate Vas srećne okolnosti i prilika da ostvarite svoje velike snove, potrudite se da dobro investirate u svoju budućnost u skladu sa ličnim aspiracijama. Sa povoljnim aspektima Marsa u devetom i Neptuna u drugom, uz uticaje Jupitera i Urana, nalazite se u prilici da usmeravate svoje misli i energiju na privatne planove, imovinske aspekte i na partnerske odnose. Sreća, ljubav i uspeh, predstavljaju sjajnu i dostižnu kombinaciju, pratiće Vas dobre prilike i osetićete priliv dodatne energije.

 

Posao

Ukoliko ne volite ono što radite, došlo je vreme da se preispitate, jer će u suprotnom posao ispitati vas: Zašto kasnite na posao, zašto ste bezvoljni? Možda podsvesno želite i da dobijete otkaz, jer ne možete više da radite nešto što je po vama besmisleno, a nema ni odgovarajuću finansijsku nadoknadu. Ali, morate prikupiti snagu i da pokušate da kako znate i umete prevaziđete ovu neprijatnu situaciju, odnosno besmisao i da u posao unesete što više sopstvene kreativnosti.

Finansijska kriza nastaviće se i tokom ovog perioda, grčevito ćete se boriti da dođete do novca, jer će vam biti jako potreban. S druge strane, pokušaćete da dođete do novca koji ste svojevremeno pozajmili prijateljima ili rođacima, ali imaćete velikih problema da to i realizujete.
Verovatno se pitate da li će biti i nešto dobro tokom ovog perioda. Naravno, možete se nadati nekakvom testamentu, osiguranju, neočekivano povoljnom kreditu ili novcu koji će vam partner ponuditi. Doduše, novac neće stići onako brzo kako biste voleli, ali će svakako stići. I odjednom ćete rešiti sve što vas je danima mučilo i zbog čega noćima niste spavali.

Od sredine februara potrudite se da poštujte rokove i da sve zadatke obavljate na vreme. Ili, možda je najbolje da ništa ne preduzimate nego da sačekate da prođe retrogradni hod Merkura.

 

Ljubav

Vreme u kojem je eros naglašen u stvari je vreme kada lako može doći do pomirenja. Ukoliko ste sa partnerom bili u svađi tokom proteklih meseci, u ovom periodu verovatno ćete se pomiriti, a ukoliko ste bez partnera, sada ćete ga naći. Potrudite se da zaista uživate u svim blagodetima koje ljubav nosi.

Tokom celog perioda imaćete dovoljno motivacije i snage da srušite ograde i uradite sve za ljubav i iz strasti. Naravno, setite se da sve što je lepo ne traje dugo i da ćete morati kad-tad da platite ceh, ukoliko budete preterivali.

Ovo nije period u kojem ćete moći razumno da se ponašate, jer će emocije biti u prvom planu, ali bar napravite podsetnik kako bi trebalo da se ponašate. Već sredinom perioda počećete da osećate krivicu što ste toliko srećni a drugi nisu.

– Ženski predstavnici ovog znaka trebalo bi da obrate pažnju na to s kim ulaze u vezu, jer ono što trenutno vidite samo je projekcija vaših snova i ideala. Mlada osobe mogu neplanirano da zatrudne, a posle abortusa danima će se kajati što su se odlučile na takav korak.

Stariji predstavnici znaka verovatno će se boriti sa sramotom ili gubitkom časti, naročito ukoliko su u braku, ali već sredinom meseca uspeće da pronađu rešenja prihvatljiva za obe strane.

 

Zdravlje

Najveći neprijatelji vašeg zdravlja su napetost i stres, pa bi bilo poželjno da budete opušteniji i nasmejaniji, ali i da telu podarite više sna.

izvor: Novosti


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Februar *Jarac

Wed Jan 22 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike […]