Mesečni horoskop za Jarca


mesecni horoskop jaracPovremeno Vaš poslovni život obeležavaju iznenadni usponi ili prolazna stagnacija, što dodatno iscrpljuje Vašu snagu i kreativnu energiju. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa i o materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom kada neko ograničava Vaše poslovne zahteve ili potrebu za širom afirmacijom. Greške koje su obeležile saradnju sa jednom osobom ili propusti koji su usledili zbog loše koncentracije i nedostatka sluha za kompromisnim rešenjima, sigurno ne mogu značajno da umanje Vaš oformljeni profesionalni ugled. U periodu do 16. aprila, važno je da uložite svoj maksimum, kako biste ostvarili prioritetne ciljeve i bolju poziciju među saradnicima. Krajem meseca očekuju Vas značajna poboljšanja u finansijskom smislu ili dodatne povišice, kao adekvatna nagrada za Vaše ukupno zalaganje. Sve češće u ljubavnom životu delujete zanosno i zadovoljno, prija Vam tretman koji dobijate u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete svoja osećanja i da odredite svoja emotivna očekivanja. Imate dovoljno snage samo kada se uz Vas nalazi osoba sa kojom možete da podelite svoje misli, emocije ili inspiraciju. Znaci pažnje ili nežnosti koje pokazuje Vaš ljubavni partner, unose osećanje bliskosti u Vaš zajednički život. Ukoliko ste mladi ili slobodni, imate sjajnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu ljubavnu romansu u skladu sa svojom vizijom. U periodu od 12. aprila, očekuju Vas novi emotivni kontakti i neobična ljubavna prilika. Ljubavna romansa je ponekad čudna, ali bez uzajamne razmene iskrenih osećanja ona gubi svoju vrednost i značenje.

Posao
Izuzetno naporan period tokom kojeg ćete prolaziti kroz razne faze, od entuzijazma i povremenog razočaranja, do malodušnosti, ali sebe nećete izneveriti, jer imate jasno zacrtan cilj. Ovo je period u godini kada su vam potrebni dobri saradnici i podrška mnogih, ali je neophodno da pokažete smisao za dobru organizaciju posla. Pokušajte da pronađete način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa Vodolijom, Ovnom i Ribama. Bik, Vaga i Škorpija će pokušati da vam se nađu pri ruci, ali ćete veći deo posla morati da obavite sami. Trudićete se da nađete dodatni izvor prihoda i ukoliko se bavite umetnošću ne treba da brinete, gotovo je sigurno da ćete biti uspešni. Retrogradni hod Saturna, planete restrikcije, ograničenja i sporosti, vladaoca vašeg znaka, i direktni hod Urana, planete promena i originalnosti učiniće vas neprepoznatljivim i previše smelim. Bićete spremni da uložite novac u posao od kojeg ćete očekivati veliku zaradu, ali to se neće dogoditi tako brzo kako očekujete. Tek u drugoj polovini aprila možete se nadati povećem prilivu prihoda, moguće i u igrama na sreću. Bilo bi dobro da smanjite prihode i da sebe ne izlažete nepotrebnim troškovima. Ukoliko nameravate da uđete u privatan posao, potražite savet Škorpije, Jarca ili Bika.

 

Ljubav
Do sredine aprila moraćete prilično da taktizirate sa stalnim partnerom. Što ste duže u vezi to ćete pre pomisliti da ne možete da vladate situacijom. Ukoliko ste mladi i dopadaju vam se neki Ovan, Bik ili Vaga, nemojte biti previše uporni ako druga strana ne bude odgovarala na vaše udvaranje istim žarom ili ukoliko bude pomalo uzdržana. Partner ima dosta poslovnih obaveza ili briga i to je verovatno jedini razlog zbog čega je eventualno uzdržan. Stariji Jarčevi mogu poželeti da obnove vezu iz prošlosti ili da neki mali flert pretvore u nešto ozbiljnije. Mnogi predstavnici vašeg znaka osećaju se prilično priteranim uza zid, kao da nemaju mnogo izbora kada je u pitanju bračni odnos. Tokom celog perioda bićete pod napornim tranzitom Marsa preko znaka Ovna, što će vam doneti velike tenzije u odnosu sa stalnim partnerom, a ukoliko ste mladi i slobodni, možete prebrzo pomisliti kako treba da započnete zajednički život ili da uđete u brak. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 2. aprila može se dogoditi poznanstvo sa osobom koja će vam se izuzetno dopasti, iako možda nije slobodna. U ovom periodu moguć je početak veze sa nekim ko će biti spreman da mnogo toga žrtvuje za vas, naročito u drugoj polovini aprila. Moguće je poznanstvo na nekom putovanju ili posredstvom kolega koji često putuju.

 

Zdravlje
Glavobolja i problemi sa sinusima.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u četvrtom, i uz povoljne uplive Merkura u trećem ka Vašem četvrtom polju, donose zadovoljstvo u ljubavi i porodici. Podstaknuti ste na raznovrsne emotivne reakcije, ali i na novo saznanje ili potrebu za ličnim usavršavanjem na različitim nivoima. Posebne privilegije, sreću i uspeh Vam donosi povoljan uticaj Saturna, Plutona i SMČ, važno je da se pravilno orijentišete ka dugoročnim ciljevima. Krajem meseca, očekuje Vas harmoničan život i emotivna podrška. Planirajte neko posebno putovanje koje ćete dugo pamtiti po neobično lepim doživljajima.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Strelca

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima često se nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje Vas prate na poslovnoj sceni ili u susretu […]