Mesečni horoskop za Jarca *Septembar


mesecni horoskop jaracPovremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa jednom starijom osobom, koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i način da sprovedete neke zajedničke interese. U periodu od 16. septembra, preuzmite aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će Vam omogućiti napredovanje u karijeri. Kraj meseca predstavlja povoljan period za putovanje, javni nastup ili za testiranje i proveru znanja. Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju. Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična ljubavna romansa. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.

Posao – Predstavnicima vašeg znaka savršeno odgovara tranzit Sunca preko znaka Device ali ipak, biće vam potrebno dosta strpljenja i nerava jer će Venera, planeta kreativnosti prelaziti preko znaka Vage i vašeg astrološkog polja karijere što će od vas zahtevati dosta strpljenja i spremnosti da mnogima izađete u susret i po onim pitanjima po kojima inače ne biste. Ako vam se bude obratio za savet ili vam bude poslao poslovnu ponudu neko na koga niste računali ali ga smatrate izuzetno bitnim kao saradnikom ili ako budete želeli da proširite saradnju na firme koje posluju sa inostranstvom, moraćete da pokažete mnogo strpljenja u radu sa jednim Lavom, Ovnom ili Strelcem. Period poslednje Mesečeve četvrti oko 28.avgusta i prve Mesečeve četvrti 12.septembra može doneti izvesne probleme u komunikaciji sa saradnicima i sa onima od kojih ćete verovatno imati velika očekivanja a ukoliko budete dovoljno mudri iskoristićete vreme mladog Meseca 5.septembra i vreme punog Meseca 18.septembra da učvrstite pozicije u radu sa onima koji često putuju, moguće sa osobama iz drugih gradova ili iz inostranstva. Ovo bi mogao biti jedan od značajnijih perioda za početak novih poslova za one predstavnike vašeg znaka koji su spremni da istraju u onome što žele i koji ne dozvoljavaju da ih bilo ko u tome spreči.

Ljubav -Imate veoma ozbiljan i veoma tradicionalan pristup ljubavi. Pokušavate da stabilizujete svoj ljubavni život ali i da sebi obezbedite dovoljno slobodnog vremena da vam ostane za porodicu ili stalnog partnera a da to ipak ne bude na uštrb poslovnog života.Slobodni Jarčevi očekuju da im se javi neko koga su upoznali na nekom javnom mestu, u okviru posla ili nekog velikog poslovnog skupa, moguće negde u inostranstvu. Mnogi predstavnici vašeg znaka previše racionalno pristupaju ljubavi, naročito ako imaju iza sebe neko loše iskustvo i mogu biti prilično nepoverljivi čak i prema partneru koji im je u stvari odan. Ako vam se dopada Ovan od kraja avgusta trebalo bi da budete mnogo otvoreniji, jer će partner pokazivati mnogo više strasti nego vi i može vašu uzdržanost pogrešno tumačiti. Tranzit Venere preko znaka Vage i Škorpije posle 10. septembra donosi mogućnost obnove veze sa nekim ko vam je svojevremeno bio veoma drag ili će neko prijateljstvo prerasti u ljubavnu vezu koja ima perspektivu. Veza sa Vodoilijom, Ovnom i Lavom može biti veoma stresna dok će Blizanci i Devica očekivati od vas mnogo više nego što ste u stanju da pružite.

Zdravlje – Učinite sve da ojačate svoj imunološki sistem.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u devetom, uz Veneru u desetom osmom ka Vašem jedanaestom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima poslovnog ili ljubavnog života. Uz povoljne planetarne uplive Jupitera i Plutona koji Vas prate zračite pozitivnom energijom, kao da predosećate vrhunac sreće i zadovoljstva u važnim situacijama. Ipak, ne zaboravite i da uticaj Marsa u osmom polju može da provocira na »zabranjene igre« ili na »hod po ivici«. Emocije Vas podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju, oslonite se na snagu svojih osećanja i na unutrašnje impulse.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Strelca *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jasno Vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da jasno definišete […]