Mesečni horoskop za Jarca


bccapricornOkolina često ima presudnu ulogu u poslovnom dijalogu, tako da Vas novi događaji ili informacije upućuju na proširene kontakte u odnosu sa saradnicima. Pokušavate da se izborite za veću samostalnost, međutim postoje otežavajuće okolnosti ukoliko napustite timski rad. Povremeno osećate nedostatak koncentracije ili kreativan umor, ali to je prolazna faza u iščekivanju da se ostvare poslovne ponude koje donose bolje uslove.
U periodu od 18. marta, postoji mogućnost da unapredite svoju poziciju na poslovnoj lestvici. Neko će Vas nagraditi za uloženi trud. Važno je da ostvarite nove poslovne kontakte ili da prihvatite savremene ideje i pozitivan trend u svojoj profesionalnoj orijentaciji. Osećate emotivnu nesigurnost ili potrebu da Vas neko uveri u svoje dobre namere. Imate svoju viziju u traganju za istinom, ali ne i dovoljno snage da se suočite sa emotivnim razočaranjem. Pokušavate da racionalizujete neke situacije i ne želite da se spotičete o »stare probleme«. Ne dopada Vam se saznanje, da partner samovoljno odlučujete o zajedničkim planovima. Izbegavajte emotivne konflikte sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni vetrovi koji povremeno uzburkavaju Vaš odnos sa voljenom osobom nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Ako ste mladi ili slobodni, imponuje Vam nečije interesovanje. Dopadaju Vam se blic susreti ili neobavezni emotivni kontakti, iz nekog »čudnog razloga« uporno odlažete novu ljubavnu romansu.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u trećem, uz povoljan uticaj Urana u Vašem četvrtom polju pojačavaju potrebu za komunikacijom i prikupljanjem korisnih informacija. Uz povoljan upliv Plutona u Vašem sazvežđu, nalazite se u prilici da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama i motivisani ste za nova saznanja. Od 12. marta, sa ulaskom Marsa, i od 20. marta, Sunca u Vaše četvrto polje osetićete dodatne impulse i želju za promenama. Uspeh i lična sreća, predstavljaju »vrhunac« u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte u bliskom društvu.

Posao
Povoljan period tokom kojeg možete da dobijete ponudu za posao u medijima u nekoj izdavačkoj kući ili instituciji kulture, a bićete i u prilici da pokažete koliko ste talentovani, čak i ukoliko ste veoma mladi. Naglašen znak Riba sa mnogo planeta u njemu kod Jarčeva podstiče interesovanje za intelektualne poslove i bavljenje umetnošću. Povremeno ćete biti malodušni, što je uvek slučaj kada je Merkur, vladalac vaše astrološke kuće biznisa, svakodnevnih aktivnosti i astrološke kuće duhovnosti u takozvanom padu, a pri tom ide retrogradnim hodom. Ukoliko ste već renomirani, tokom ovog perioda često ćete ulaziti u polemike o nekim pitanjima na koje inače ne bi trebalo da trošite energiju, a ukoliko ste na početku karijere povremeno ćete biti demoralisani. Jarčevi koji studiraju ili rade u obrazovanju ne bi trebalo da posustanu, naprotiv, mogu da uspostave izuzetno dobru komunikaciju sa profesorima, a možda se i priključe nekom istraživačkom projektu sa strancima. Postoji mogućnost da, pogotovo ako već duže vreme tražite posao, nađete neki koji bi zahtevao da često putujete ili sarađujete sa strancima. Možda neće biti tako sjajno plaćeni kako očekujete, ali ćete ipak biti u stanju da ostvarite solidnu zaradu i ostavite dobar utisak na pretpostavljene.

Ljubav
Naporan period za one predstavnike vašeg znaka koji su skloni raspravama, usamljeni se mogu osećati još usamljenijim, a nervozni i melanholični Jarčevi povremeno će biti skloni afektivnom ponašanju. Odustanite od prevelikih očekivanja kada je partner u pitanju, više se bavite sobom, ne odgovarajte na provokacije, jer je partner takođe u nekim ličnim dilemama i preokupacijama. Naglašeno astrološko polje nervnog stanja i slabe komunikacije, pozicije Urana i Jupitera mogu vas učiniti često najvećim usamljenikom Zodijaka koji želi da negde pobegne i nikog ne viđa. Srećni će biti samo oni koji preko posla često putuju, bave se turizmom ili umetnošću, njima su planete naklonjene i verovatno će se sjajno provoditi u većem društvu. Slobodni Jarčevi upoznaće zanimljivu osobu na nekom koncertu, u biblioteci, na putovanju ili u ambulanti. Što manje priče i analiziranja, a što više akcije – jedino vas to može trgnuti iz letargije. Bilo kakav hobi ili timski rad znače mogućnost kontakta sa osobama sličnih interesovanja i već u vreme punog Meseca 25. februara možete upoznati nekog Raka ili Lava, a tokom poslednje Mesečeve četvrti možete ući u kratak flert ili tajnu vezu koja nema naročitu perspektivu.
Zdravlje
Nervoza.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Vodoliju

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Novi događaji na poslovnoj sceni nameću različite dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam indirektno daje do znanja da ne odobrava Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju sprovodite na kraju donosi pozitivne rezultate. Stalo Vam je da ostvarite poboljšanje u finansijskom […]