Mesečni horoskop za Lava


mesecni horoskop lavU skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane Vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu do 05. aprila, očekuje Vas dodatni priliv kreativne energije, dobre mogućnosti i poboljšanje uslova. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće Vas »faktor sreće«, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspeha. Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. 

Posao 
Predstavnici vašeg znaka u vreme vladavine Ovna imaju potrebu za ličnom afirmacijom, energični su, optimistično nastrojeni i uvek nešto planiraju. Ipak, vaši planovi ne zavise samo od vas, već prvenstveno od dobre volje kolega da prihvate vaše ideje i često da mnogo toga tolerišu što im vi postavljate kao nekakav uslov. Mars, planeta akcije, koji je posebno tokom ovog perioda naklonjen mladima, studentima, sportistima i svima koji treba da ulože dosta fizičke energije, ali i intelektualni napor doprineće povoljnom razvoju događaja na poslu. Neki Bik ili Vaga posebno će vas motivisati i podsticati tokom ovog perioda. Merkur, vladalac astrološke kuće javnosti, posla i novca, nije vam mnogo naklonjen svojom pozicijom sve do 14. aprila, zbog čega nećete moći da se organizujete tako da budete u stanju da zadovoljite sve one koji će imati od vas velika očekivanja. Iako ste veliki entuzijasta, u ovom periodu možete biti prilično nametljivi u ostvarivanju svojih ideja i kako će Saturn, planeta tvrdoglavosti koji vam nije naklonjen svojom pozicijom, krenuti retrogradnim hodom moraćete da se priviknete na nove uslove rada, veću disciplinu i naporniji tempo. Što su ideje koje želite da ostvarite originalnije to ćete biti bliže cilju da postignete uspeh o kojem maštate.

Ljubav
Vaši idealni partneri su Strelac, Ovan i Vodolija, koji će tokom ovog perioda u velikoj meri biti skloni da tolerišu vaše ponašanje. Jedna Vaga ili Bik će na vrlo taktičan način uspeti da vam daju na znanje da je bolje da promenite nešto u vašem ponašanju, ukoliko ako želite da ostanete zajedno. Uran, planeta vladalac astrološke kuće ljubavi, tokom celog perioda biće sjajno postavljena u Ovnu u direktnom hodu i biće naklonjena onima koji su spremni na neki veći zaokret u životu. Ovnovski tipovi ljudi, kao i oni koji su pod velikim uticajem Marsa odigraće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, bilo kao ljubavni partneri ili kao prijatelji. Iz prijateljskih veza može mnogo toga da se izrodi na šta ne računate. Ukoliko ste dugo u vezi, a kolebate se u vezi sa ulaskom u brak bilo bi dobro da se što pre odlučite, pogotovo ukoliko ste mladi, oboje radite i ne postoje prepreke za tako nešto. Slobodni Lavovi mogu doći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko ima veze sa strancima ili će upoznati osobu koja radi u inostranom predstavništvu ili često zbog posla putuje u inostranstvo. Ulazak Venere u znak Bika, od sredine aprila može doneti intenzivnije mešanje porodice u vaš život ili ćete, ukoliko ste slobodni, biti na “meti” nekog s posla ko je na višem položaju od vas.

Zdravlje
Pazite da se ne prehladite.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u devetom, i uz povoljne uplive Merkura u Vašem osmom ka devetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog u različitim pravcima. Neka Vas emocije podstiču na pozitivne misli, kreativan zanos i na veliku akciju – oslonite se na snagu svojih osećanja. Emotivni zanos ili veza garantuje kompletno zadovoljstvo, nemojte propustititi svoju »idealnu priliku«. Povoljni uplivi Jupitera i Urana, mogu prouzrokovati iznenadni uspeh, dobitak ili tihi odjek nekih »tajanstvenih situacija«. Naročito „neobične obrte“ donosi prisustvo Neptuna u osmom polju.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Blizance

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali […]