Mesečni horoskop za Lava


mesecni horoskop lavU skladu sa dobrom orijentacijom planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo podsticajno na svoju okolinu. Vaši optimistički stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za ubrzanim poslovnim napredovanjem i za novom afirmacijom. Nakon velikog zalaganja uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane Vaših saradnika. Sa ponosom i bez lažne skromnosti obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu do 05. aprila, očekuje Vas dodatni priliv kreativne energije, dobre mogućnosti i poboljšanje uslova. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće Vas »faktor sreće«, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspeha. Delujete vrlo privlačno i inspirisani ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Novi događaji unose lagani nemir u Vaš porodični ili ljubavni život. Pod uticajem snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ali, talas novih i uzavrelih emocija predstavlja put do zajedničke sreće. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ukoliko ste mladi ili slobodni, uživajte u novim susretima u skladu sa svojim emotivnim potrebama. Slobodno pomerite neke dosadašnje granice i uspostavite nove kriterijume vrednosti u zajedničkom ili ljubavnom životu. 

Posao 
Predstavnici vašeg znaka u vreme vladavine Ovna imaju potrebu za ličnom afirmacijom, energični su, optimistično nastrojeni i uvek nešto planiraju. Ipak, vaši planovi ne zavise samo od vas, već prvenstveno od dobre volje kolega da prihvate vaše ideje i često da mnogo toga tolerišu što im vi postavljate kao nekakav uslov. Mars, planeta akcije, koji je posebno tokom ovog perioda naklonjen mladima, studentima, sportistima i svima koji treba da ulože dosta fizičke energije, ali i intelektualni napor doprineće povoljnom razvoju događaja na poslu. Neki Bik ili Vaga posebno će vas motivisati i podsticati tokom ovog perioda. Merkur, vladalac astrološke kuće javnosti, posla i novca, nije vam mnogo naklonjen svojom pozicijom sve do 14. aprila, zbog čega nećete moći da se organizujete tako da budete u stanju da zadovoljite sve one koji će imati od vas velika očekivanja. Iako ste veliki entuzijasta, u ovom periodu možete biti prilično nametljivi u ostvarivanju svojih ideja i kako će Saturn, planeta tvrdoglavosti koji vam nije naklonjen svojom pozicijom, krenuti retrogradnim hodom moraćete da se priviknete na nove uslove rada, veću disciplinu i naporniji tempo. Što su ideje koje želite da ostvarite originalnije to ćete biti bliže cilju da postignete uspeh o kojem maštate.

Ljubav
Vaši idealni partneri su Strelac, Ovan i Vodolija, koji će tokom ovog perioda u velikoj meri biti skloni da tolerišu vaše ponašanje. Jedna Vaga ili Bik će na vrlo taktičan način uspeti da vam daju na znanje da je bolje da promenite nešto u vašem ponašanju, ukoliko ako želite da ostanete zajedno. Uran, planeta vladalac astrološke kuće ljubavi, tokom celog perioda biće sjajno postavljena u Ovnu u direktnom hodu i biće naklonjena onima koji su spremni na neki veći zaokret u životu. Ovnovski tipovi ljudi, kao i oni koji su pod velikim uticajem Marsa odigraće veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, bilo kao ljubavni partneri ili kao prijatelji. Iz prijateljskih veza može mnogo toga da se izrodi na šta ne računate. Ukoliko ste dugo u vezi, a kolebate se u vezi sa ulaskom u brak bilo bi dobro da se što pre odlučite, pogotovo ukoliko ste mladi, oboje radite i ne postoje prepreke za tako nešto. Slobodni Lavovi mogu doći u iskušenje da uđu u vezu sa nekim ko ima veze sa strancima ili će upoznati osobu koja radi u inostranom predstavništvu ili često zbog posla putuje u inostranstvo. Ulazak Venere u znak Bika, od sredine aprila može doneti intenzivnije mešanje porodice u vaš život ili ćete, ukoliko ste slobodni, biti na “meti” nekog s posla ko je na višem položaju od vas.

Zdravlje
Pazite da se ne prehladite.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u devetom, i uz povoljne uplive Merkura u Vašem osmom ka devetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog u različitim pravcima. Neka Vas emocije podstiču na pozitivne misli, kreativan zanos i na veliku akciju – oslonite se na snagu svojih osećanja. Emotivni zanos ili veza garantuje kompletno zadovoljstvo, nemojte propustititi svoju »idealnu priliku«. Povoljni uplivi Jupitera i Urana, mogu prouzrokovati iznenadni uspeh, dobitak ili tihi odjek nekih »tajanstvenih situacija«. Naročito „neobične obrte“ donosi prisustvo Neptuna u osmom polju.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Blizance

Sat Mar 30 , 2013
Potrebno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Delujete zabrinuto zbog svog poslovnog statusa i ne želite da se pomirite sa poznatim standaradima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji način delovanja sa namerom da unapredite svoju poslovnu poziciju, ali mnoga pitanja ostaju bez odgovora. Saradnici Vam zameraju […]