Mesečni horoskop za Lava *Maj


Jasno Vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da jasno definišete svoje poslovno-finansijske ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima, priliku koju imate treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra satisfakcija, neophodno je da se nalazite u toku važnih događaja. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje proisitiču iz susreta sa nekim uticajnim osobama. U periodu od 19. maja, očekuju Vas dobre mogućnosti i prilika da unapredite svoje poslovne planove. Neko će Vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je da prihvatite nove ideje i pozitivan trend. Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privanotm životu zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju. Takodje, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će Vam pokaziti da postoji lepši i srećniji pogled na svet koji Vas okružuje.

Posao
Dobre ideje mogu da probude vašu ambiciju, mada u određenim situacijama možete da delujete i nesigurno. Stalo vam je da ostvarite svoje ciljeve i tražite tim saradnika sa sličnim idejama. Vaš angažman na više strana ostavlja dobar utisak, ali samo do određene granice. Potrudite se da budete dobro informisani o svim profesionalnim kombinacijama, proveravajte sve važne kriterijume koji utiču na poslovnu saradnju. Morate btii istrajni u donošenju nekih poslovnih odluka. Pritiskaju vas sa svih strana, i vaši saradnici i pretpostavljeni. Jedina bolja opcija je da ste sam sebi gazda. I pored toga što imate osećaj da je sve na vama, imate podršku saradnika. Tokom ovog perioda možete da dobijete još poslovnih ponuda iz inostranstva, naročito ako vam je posao povezan sa putovanjima. Pažljivo razmišljate o novim ponudama i važnim odlukama u svojoj karijeri. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovn e i finansijske ciljeve, ali saradnici se uglavnom oslanjaju na vašu dobru volju. Do 18. maja, budite uporni i dosledni u svojim namerama. Oslonite se na zdravu logiku i podršku proverenih saradnika. Krajem perioda, trebalo bi da prihvatite ponudu koja podrazumeva prošireno partnerstvo i zajednička ulaganja.

Ljubav
U povremenim naletima velike inspiracije, delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične ljubavne kontakte. Ipak, vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite emotivno vezivanje i smišljate brojne izgovore, kako biste opravdali svoje ćudljivo raspoloženje i ponašanje. Nema potrebe da izbegavate emotivnu vezu ili odgovornost. Imponuje vam saznanje da se nalazite pred radoznalim pogledima i da prepoznajete emotivne signale, slobodno odgovorite na različite izazove u skladu sa svojim statusom i afinitetima. Bićete raspoloženi da se zabavite, pa ćete se više družiti i zabavljati sa prijateljima i poznanicima. Upravo u takvom okruženju možete i da upoznate neku novu osobu. Možda će to biti i prilika da ostvarite vezu sa osobom koja vas je nedavno zainteresovana. Jedino povedite računa u šta se upuštate i šta ćete sebi dozvoliti. Ako ste u vezi ili braku, shvatite ovo kao vid preispitivanja odnosa. Obostrano nezadovoljstvo vrlo često može da se završi i konfliktom. Ne trudite se da postignete kompromis, već sačekajte povoljniji moment ukoliko želite da se pomirite. Skloni ste ljubomori i preuveličavanju situacije što će biti još jedan od mnogih nesporazuma u ovom periodu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze predstavlja vašu intimnu sreću i pozitivno utiče na vašu kompletnu pojavu i samopouzdanje.

Zdravlje
Neophodan vam je odmor, jer od kada ste uvideli da se stanje na polju finasija naglo popravlja, nećete znati da se zaustavite. Moguće su povrede i problemi sa glavom, stomakom, jetrom i krvnom slikom. reva i digestivni trakt su posebno ugroženi. Nervoza će uzeti svoj danak, ako ne shvatite da stvari na koje ne možete uticati, ne smeju da utiču na vas.

Prisustvo Sunca i Merkura u desetom polju, kao i Venere i Urana u Vašem devetom polju predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima poslovnog ili ljubavnog života. Uz povoljne planetarne uplive Marsa i Jupitera koji Vas prate zračite pozitivnom energijom, kao da predosećate vrhunac sreće i zadovoljstva u važnim situacijama. Ipak, ne zaboravite i da uticaj Satruna i Plutona mogu da provociraju na »zabranjene igre« ili na »hod po ivici«. Emocije Vas podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju, oslonite se na snagu svojih osećanja i na unutrašnje impulse.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Devicu *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u […]