Mesečni horoskop za Lava *Septembar


mesecni horoskop lavPovremeni propusti koji Vas prate zbog loše koncentracije ili nedostatka vremena, sigurno ne mogu da umanje Vaš profesionalni nivo i ugled koji uživate u društvu saradnika. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, predstavlja Vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente. Stalo Vam je da se prilagodite na nove uslove i posebno da ostavite dobar utisak na saradnike, koji su sumnjali u Vaše znanje ili poslovne sposobnosti. Uz prikladni stil i upornost, moguće je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na zadovoljavajući način. Mudrost je, prepoznati pravi trenutak za uspešnu akciju. Posvetite pažnju i novim polovnim temama za koje imate interesovanje. Razmislite o savremenijim idejama u poslovanju. Od 11. septembra, predstoje Vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu i nove ili dodatne povišice. Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos. Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa Vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti »pravila« u zajedničkom životu. Igra zavođenja može da Vas inspiriše na niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja u pozitivnom pravcu.

Posao – Mars, planeta akcije, koja je posebno veoma naklonjena mladima, ambicioznima i onima koji rade na visokoobrazovnim institucijama ili studentima, ući će u vaš znak 28.septembra i čini će vas izuzetno upornim da se izborite za svoje mesto pod suncem. Planeta Uran, koja donosi promene i buntovno ponašanje, nezavisno od uzrasta, u napetom aspektu sa dobro položenom Venerom u Vagi može doneti povoljen promene onima koji umeju da taktiziraju i koji su spremni da naprave balans između onoga što žele i što im se realno nudi. Ako ste osoba od akcije, sada je vreme da se pokrenete i da ne dozvolite nikome da vas u bilo čemu pretekne. U vreme mladog Meseca, 5. septembra u vašem astrološkom polju posla i novca, možete krenuti u akciju, ma šta to značilo. Izbegnite sukob sa autoritetima bilo na poslu ili ako ste mladi sa roditeljima jer je prisutan aspekt prevelikog bunta koji ne mora doneti pozitivan rezultat. Povoljni dani za pregovore i sklapanje posla mogu biti 7. i 8.septembar kada ćete imati naklonost mnogih, uključujući i jednu Devicu, Strelca ili Vagu. Finansijska situacija bi mogla da se značajno poprevi, naročito oko 10. septembra kada ćete najverovatnje dobiti ponudu od nekog iz inostranstva.

Ljubav – Dobijate ponudu od jednog Strelca koji će pokušati da vam se na fini ali ipak veoma uporan način nametne. Nekome je veoma  bitno da sa vama uspostavi dobru komunikaciju jer sa dobro postavljenim Merkurom verovatno će taktizirati pre nekog što pređe u „akciju”.To bi moglo da se dogodi kada Venera uđe u Škorpiju što je jedan izuzetno strastveni tranzit ove planete ljubavi koji međutim donosi i posesivnost. Posle 10. septembra mnogo toga počinje da se odvija potpuno neočekivano za vas. Osoba koja vam se dopada promeniće taktiku i moguće da kreće igra „mače i miša” u kojoj ćete svaki čas vi i partner menjati uloge.Ako vam se dopada osoba koja radi sa strancima ili živi u inostranstvu, često putuje, moraćete da joj u nečemu popustite, da nađete način kako da je ubedite da imate dobre namere jer će se verovatno raditi o nekom ko želi da zna da li planirate zajedničku budučnost.

Zdravlje – Smanjite obroke.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, uz Veneru u trećem ka Vašem četvrtom polju i Marsa u Vašem sazvežđu, navode Vas na pojačanu inicijativu i raznovrsne ljubavne želje. Pozitivan uticaj Jupitera, Urana i SMČ nagoveštava da je sreća na Vašoj strani i kroz zajednička ulaganja, osetićete dodatne prilive energije i novu životnu radost. Prisustvo Saturna u četvrtom polju, ukazuje na racionalnije korišćenje energije i uvažavanje mudrosti ili dragocenih saveta koje dobijate. Uspeh i napredovanje predstavljaju uvertiru za ljubavnu sreću. Vrhunac zadovoljstva nastaje kroz emotivno ostvarenje.


Jasmina Knezevic 063222539

Jasmina KNEŽEVIĆ svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije vodi od 2000. godine, autorka je i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započinje svoju samostalnu profesionalnu praksu, koja se danas zasniva na preporukama sada već desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno saradjuje na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzima projekat Veličanstveni Saturn, u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. nalazi se u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006. u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena je isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodi dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, tromesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Astrološki i numerološki alati u modernom Menadžmentu. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreira izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktituje holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapija (lečenje bojama). Inicirana za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. kod Zdenke Andrijić. Od 2015. edukuje pristup AKAŠA POLJU, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Jasmina Knežević je sertifikovani praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Raka *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Jasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, […]