Mesečni horoskop za Lava


bclavZbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira Vas nečija formalna uloga i ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate osećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Važno je da jasno definišete svoje poslovne interese i da odgovorite na dobru ponudu.
U periodu od 17. marta, očekuju Vas pozitivni događaji i uspešna satisfakcija. Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca predstoji Vam aktivna uloga u javnom životu, obratite pažnju na susrete koji će Vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima. Delujete snalažljivo u mnogim situacijama, pokušavate pravilno da sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da Vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Pogrešna orijentacija ostavlja trag ili posledice na zajednički život. Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i očekuje dobar impuls za zajedničke planove. Ljubav ima najjaču snagu, pod uslovom da ste dovoljno iskreni i da verujete u intimnu stranu osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ljubavna romansa. Privlače Vas novi emotivni kontakti, ali prema svakoj osobi treba da upražnjavate drugačiji model ponašanja u izražavanju svojih osećanja.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u osmom, uz povoljan uticaj Urana u Vašem devetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim stranama. Nivo dobrih mogućnosti se uvećava u skladu sa Vašom inspiracijom i raznovrsnim interesovanjima, nove životne izazove i emotivne radosti Vam donosi uticaj Venere i Jupitera u jedanaestom polju. Pratiće Vas dodatno i povoljan upliv Marsa od 12. marta, i Sunca od 21. marta, važno je da usaglasite svoje praktične interese sa emotivnim potrebama – sve je dostižno kada postoji dobra orijentacija.

Posao
Kada mnogo planeta tranzitira preko znaka Riba period je izuzetno naporan. Lav i Ribe se ne razumeju, iako mogu da se uzajamno uvažavaju. Previše elemenata vode može da deluje frustrirajuće na vatrenog Lava i da pojača osećajnost, empatiju, nesigurnost i bolećivost. Osim Urana koji iz vatrenog Ovna koji deluje pozitivno, naročito na julske Lavove, malo šta može da im donese dobre poslovne ponude, osim ukoliko nisu spremni da rizikuju. Oni Lavovi koji shvate da se napor uvek isplati i da je došlo vreme da obnove odnose sa nekadašnjim kolegama, da plate račune, ali i da ih polože kome treba, imaju velike šanse da naprave pomak. Mnogi predstavnici vašeg znaka će tapkati u mestu i imaće osećaj da im je naneta nepravda. Pred vama je mogućnost da birate put, a Saturn iz Škorpije nimalo vam neće pomoći, kao ni Pluton iz Jarca. Ukoliko volite da probijate sve barijere, u igri ste, samo je pitanje šta ćete postići time. Prijateljska ruka nekog Strelca ili Vodolije za vas može da bude pravi spas. Takođe, naučni rad u medicini, farmaciji ili hemiji može vam doneti uspeh. Ovo nije period za bilo kakvo ekperimentisanje sa novcem ili ulaganje u nedovoljno sigurne poslove. Povoljan period su dani oko 4. marta, odnosno vreme poslednje Mesečeve četvrti i 19. mart, vreme prve Mesečeve četvrti, kada možete da sklopite dobar posao sa strancima ili da započnete neki novi projekat.

Ljubav
Ukoliko spadate u one predstavnike ovog znaka kojima je erotika na prvom mestu, na pravom ste putu da doživite brojna uzbuđenja, ali veze koje budu počivale samo na fizičkoj privlačnosti vrlo brzo mogu da se završe. Ipak, Saturn iz Škorpije opominje vas da su tradicionalne vrednosti, kao što su porodični život i vernost, i te kako bitne, a Pluton u Jarcu može da simbolizuje osobu koja pomno prati svaki vaš korak. Mnogo neprijatnosti možete da doživite ukoliko budete želeli da previše eksprimentišete u ljubavnom životu, pogotovo ako je partner posesivan i u poslednje vreme ne preterano tolerantan. Mladi Lavovi rođeni krajem osamdesetih i početkom devedesetih biće posebno skloni da budu neverni, dok će rođeni sredinom šezdesetih imati utisak da im se događa mnogo toga čudnog i nepredviđenog. Verovatno će se zaljubiti kao da su u ranoj mladosti, ali partner neće biti slobodan. Tajne ljubavi biće uzrok mnogih rasprava i nemilih scena. Ovaj period je za mnoge pravi ispit za njihovu spremnost da mnogo toga tolerišu ili da se uzdrže od reakcija koje bi mogle da dovedu do raskida. Mars i Venera, dve planete ljubavi, uz Sunce, vladaoca vašeg znaka i uz retrogradni hod Merkura (SMS poruke poslate na pogrešnu adresu ili u pogrešno vreme) u Ribama donose prave španske serije – dosadno vam sigurno neće biti.
Zdravlje
Moguć pad imuniteta.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Devicu

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete vrlo promišljeno i umete da nametnete svoje stavove pred saradnicima. Pažljivije analizirajte sve što se dešava na poslovnoj sceni, kako biste procenili najbolji trenutak za akciju. Usavršite svoj stil izražavanja, jer ponekad moć ubedjivanja ima višestruki efekat. Važno je da završite […]