Mesečni horoskop za Maj 2015. BIK


 

 

 

 

H-taurus-horoscope

Maj počinje sa dobrom dozom vedrog raspoloženja, solidne vitalnosti i optimizma. Pojačana je volja za radom, otvoreni ste za nove kontakte sa uglednim i moćnim ljudima i rado prihvatate njihovu pomoć. Sposobni ste za velike poduhvate, i ostvarujete solidan uticaj na ljude u neposrednom okruženju. Ovo je vreme sreće i uspeha. Puno dogadjaja na ličnom planu. Posedujete dovoljno volje da sebe predstavite u pozitivnom svetlu i da obezbedite solidnu situaciju u aktuelnim okolnostima. Zadržite objektivnost jer ste skloni da prenaglašavate vaše sopstvene probleme. Sa druge strane, ovo bi moglo biti vreme u kome ćete razvijati svoju kreativnost i čak promenite svoj imidž.

Prisutna je težnja da zaradite novac, posebno jer ćete tokom Maja imati više rashoda i nižu se neplanirani troškovi. Početkom meseca mogući su čak i otvoreni konflikti sa rodbinom. Izbegavajte rizične transakcije i budite oprezni sa brzim šemama za ostvarivanje profita.
Javlja se i pojačani apetit, i prečesto ćete biti raspoloženi da gricnete nešto u prolazu što se može odraziti na liniju krajem meseca. Prijaće vam ljuta i začinjena hrana.
Budite spremni da uložite mnogo energije u poslovne projekte koji su u početnoj fazi. Suzdržite se od egoizma i prenaglašenih reakcija. Pohlepa i zavist ljudi koji imaju više nego vi može vas činiti nezadovoljnim.  

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 

 

Mesec će obilovati pregovorima, dugim telefonskim razgovorima o ljubavi i prijatnom razmenom emocija. Obradovaće vas jedan važan dopis koji sadrži pozitivan odgovor. Ukoliko ste slobodni obradovaće vas jedno novo poznanstvo koje ćete ostvariti u komšiluku ili prilikom odlaska na posao. Relaksirajte se uz dobru knjigu.

Poboljšana je komunikacija sa braćom i sestrama koji tokom ovog intervala igraju važnu ulogu za vas. Budite spremni za kratka putovanja i kraću posetu rodbini. Dozvolite ljudima da saznaju koliko vam znače.

U intervalu od 15 do 20. Maja suzdržite se od pregovora sa starijim osobama jer se mogu odraziti jako negativno na vašu finansijsku situaciju. Ukoliko ste u braku partnerova finansijska situacija će biti loša do te mere da ćete imati utisak da se kompletna porodica oslanja isključivo na vaše prihode, što može izazvati konflikte i razdor. Tada se nalazite na meti kritičara što će prouzrokovati probleme sa količinom energije – bićete premoreni i slabo motivisani, a osećaj frustracije i slabe realizacije može vas povući u stanje apatije. Ne uspevate da potvrdite svoje rezultate i patite zbog nedostatka afirmacije, što može prouzrokovati ozbiljnu sumnju u lične kvalitete. Jedna benigna dobronamerna kritika će ozbiljno doprineti da se osećate loše danima i čak se verbalno distancirate. Beg od odgovornosti neće pomoći, potrebna je temeljna analiza dugoročnih planova i brižljiva strategija za realizaciju.

 

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj 2015. BLIZANCI

Sun May 3 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email           Početak Maja je za vas delimično izazovan. Sunce tranzitira kroz vašu XII kuću i donosi situacije zbog kojih tražite izlaz u povlačenju i sumiranju rezultata iz prethodne godine. Ukoliko ste u braku partnerovo odsustvo zbog poslovnih obaveza doprinosi […]

You May Like