Mesečni horoskop za Maj 2015. BLIZANCI


 

 

 

 

 

H-gemini-horoscope

Početak Maja je za vas delimično izazovan. Sunce tranzitira kroz vašu XII kuću i donosi situacije zbog kojih tražite izlaz u povlačenju i sumiranju rezultata iz prethodne godine. Ukoliko ste u braku partnerovo odsustvo zbog poslovnih obaveza doprinosi sumnjičavosti,

Ukoliko niste u vezi tokom Maja vam se vraća jedna ljubav iz prošlosti, moguće je da ćete se najzad upustiti u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete već izvesno vreme, ali za koju ste sigurni da ne ispunjava očekivanja vaših bliskih, stoga ćete je od samog početka brižljivo držati u tajnosti.

Prva sedmica Maja je jako dobra za osvrt na razvoj ličnih uverenja, češće meditirajte ili odmarajte u tišini, mogući su i snovi koje ćete pamtiti ili faze nesanice. Poželjno je u ovom intervalu finiširati dugoročne vizije i kreirati plan za narednih 12 meseci. Često ćete se preispitivati, biti skloniji samokritičnim osvrtima – u redu je napraviti kratak osvrt na proteklih 12 meseci i rezimirati rezultate ali ne dozvolite da neki osujećeni planovi poljuljaju vaše samopouzdanje. Sistematičan pristup bez prepuštanja emocijama omogućiće da stvorite kvalitetnu strategiju za naredni period. 

Već druge sedmice Maja očekujte snažan priliv energije i naglašeni impuls za pokretanje novih aktivnosti koje ste tek precizirali. Budite precizni i energični ali ne dozvolite da brzo izgubite strpljenje i predjete u agresivnost. Ukoliko se profesionalno bavite sportom ovo je izuzetno povoljan interval koji će omogućiti solidan uspeh na takmičenjima.
Pratiće vas snažni naleti strasti, naglost i sklonost sukobima, svađama posebno sa prijateljima koji nemaju razumevanja za vaša nova interesovanja i postaju nasrtljivi u pokušajima da utiču na vaše trenutne izbore.Pozitivna faseta Marsovog tranzita kroz vašu I natalnu kuću je što ćete tokom prve polovine Maja imati osećaj da ste podmlađeni, i sa uočljivom lakoćom fascinirati ljude specifičnim optimizmom i dinamizmom. Iskoristite ovaj tranzit da preuzmete nove projekte jer upravo počinje ciklus tokom kog ćete krucijalne poslovne aktivnosti, o kojima ste nekada samo maštali, sa uspehom i u solidnom roku realizovati potpuno samostalno. Svakako ovo nije najpovoljniji interval da brinete o interesima drugih ljudi, ako se morate prilagodjavati nekome imajte obzira prema emotivnom partneru. Generalna tendencija za Maj je materijalizacija novih ideja. Često će se javljati problem sa jednostavnim pronalaženjem balansa u odnosima sa drugim ljudima.

 

Obzirom da Venera početkom Maja tranzitira kroz vaš sektor finansija u prvom planu treba da budu poslovi koji su povezani sa kreativnim izražavanjem ili lepotom, stoga će maksimalan benefit ovog tranzita imati vlasnici i zaposleni u kozmetičkim salonima, galerijama, a napredak će biti uočljiv i u sektoru pravnog poslovanja i zastupanja. 

Apetit je izraženiji a vi skloniji da se uz trpezu zadržavate duže nego što je uobičajeno, zahvaljujući prijatnom društvu. Budite posebno obazrivi sa konzumacijom slatkiša ili nekih delikatesnih jela.

Tokom druge polovine meseca (od 18. Maja) vladar vašeg znaka Merkur kreće retrogradnim hodom, stoga očekujte odlaganja i kašnjenja, moguće su greške i češći nesporazumi, nerazumevanje okruženja. Okrenite se sebi, reorganizaciji obaveza i temeljnoj proveri, sagledajte svoj napredak od 14. Februara, od kada je u direktnom hodu i razmotrite predstojeće ciljeve. Ne žurite. Merkurova retrogradnost traje 24 dana što vam pruža dovoljno vremena da napravite osvrt na prethodno tromesečje i kreirate listu ciljeva za naredne mesece. Primarne teme ove retrogradnosti će biti bliskost sa članovima porodice, i potreba za poboljšanjem uslova stanovanja.

 

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 04.05.2015.

Mon May 4 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planet a i svetala. PONEDELJAK 04. MAJ počinje dinamičnim jutrom, a obeležiće 1 planetarni i 3 lunarna aspekta. Popodnevni časovi su spokojni – nema aspekata. Mesec se kreće od 10° do 22° Škorpiona. […]