Mesečni horoskop za Maj 2015. DEVICA


 

 

 

 

H-virgo-horoscopeMerkur u tranzitu kroz vašu kuću karijere i sekstulu sa Uranom, koji vlada sektorom privatnog posla, već početkom meseca donosi izuzetno dobar interval za uspeh i realizaciju. Pronicljivi ste i izuzetno dominantni u pregovorima, moć opažanja je u usponu, iako okruženje može biti pomalo skeptično vi ste već u procesu razvoja jedne revolucionarne ideje. Sklapate nova poznanstva koja deluju stimulativno na vaše ideje, te ste aktivniji nego obično i spremniji da se pozabavite istraživanjem novih poslovnih šansi. Genijalne ideje su deo ovog tranzita i mogu da prouzrokuju neobične talase uzbuđenja, te ste isljučivi po pitanju poslovnih tema. Maštoviti ste i fleksibilni, intuitivno detektujete dragocene informacije koje će koristiti u projektima koji vam predstoje.

Nakon 15. Maja Mars koji tranzitira kroz vašu X kuću nastavlja povoljan uticaj na karijeru i donosi nove mogućnosti napredovanja. Suzdržite se od sukoba sa direktorom, šefom ili nadređenima, kao i sa porodicom partnera. Predstoji interval koji će u vama probuditi ambiciju da zadržite izgradjeni poslovni položaj. Svesni ste da je svaka stagnacija potencijalni početak pada, i nestrpljivi da započnete novi poslovni projekat. Posedujete svo znanje i snagu koja je potrebna, motivacija je na visokom nivou, jedini problem je nedostatak tolerancije za primedbe drugih koji vam može prouzrokovati problem u poslovnom okruženju. Spremni ste da budete dramatični u pregovorima koji bi trebali imati kontruktivan pravac, ipak budite dovoljno promišljeni kako ne biste stvorili neprijatelje od dojučerašnjih saradnika. 

Početkom Maja na emotivnom planu komunikacija sa partnerom je otežana. Ni sami niste sigurni šta želite da kažete, pribojavate se pogrešnih zaključaka i javlja se duboka sumnja u povoljan ishod. Skloniji ste da tragate za perfekcijom što vas tokom Maja može obeshrabriti. Preterani oprez je izlišan. Ne dozvolite da zbog samokritike zanemarite pozitivne karakterne crte kako lične, tako i partnerove. Podložni ste pesimizmu i kako Maj prolazi sve više ste skloni da tonete u beznadje i apatiju. Treća sedmica Maja donosi potencijalne konflikte i prekide sa prijateljima zbog neobičnih odluka koje donosite naglo, i koje su neusaglašene sa društvenim okolnostima. Ukoliko niste u emotivnoj vezi tokom Maja budite otvoreni za kontakte ali pamtite da su ljubavi započete pod aspektom Venere i Urana obično iskričave ali kratkotrajne. Odnosi sa roditeljima će biti u fazi pogoršanja zbog finansijskih tema.

Ukoliko ste u braku tokom Maja ćete tragati za zadovoljstvima i biti skloni da zapostavite zajedničku sreću. Najradije biste pobegli od savesne uloge i otisnuli se u nepoznato. Teško podnosite dosadnu rutinu porodičnog života ali možete pronaći izlaz u kraćem boravku na moru, reci, ili vikendu u manjem mestu daleko od gradske buke i vreve. Iskoristite Maj kako biste razmislili šta je to što bi vas ispunilo na emotivnom planu. Nije vreme za konfrontacije.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Bik i Vaga *Venera konjunkcija Betelgez

Wed May 6 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email       Zgrabite vaš natalni horoskop (ili uradite VAŠU NATALNU KARTU). Ukoliko ima ličnih tačaka ili planeta u znacima Bika ili Vage, a posebno ukoliko je to Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita se odnosi na vas lično. Tokom današnjeg […]