Mesečni horoskop za Maj 2015. LAV


H-leo-horoscopeMaj Lavovima donosi uspeh u karijeri, protekcije na poslu, uspešno realizovane zadatke, moguće poboljšanje statusa. Ozbiljni ste u nameri da definišete svoj priofesionalni položaj, stoga razmišljate o ciljevima i preispitujete se o tokovima planirane realizacije. Veoma ste posvećeni obavezama i ozbiljno shvatate svoje odgovornosti te je moguće da će vam neko od ukućana zameriti što prečesto odsustvujete od kuće. 
Druga sedmica Maja nagoveštava sukob sa prijateljima, ali vi ne hajete i spremni ste za sklapanje novih poznanstava, a intenzivan društveni život doneće i pojačane troškove. U ovoj fazi biće važno da intenzivirate sve vaše kontakte izuzev profesionalnih, jer je energija koju ste uložili u planiranje aktivnosti mogla da osnaži jedno potencijalno dugoročno prijateljstvo. Budite spremni za par neugodnih iznenadjenja i posvetite se temeljnom planiranju dugoročnih ciljeva.

U intervalu od 22. do 27. Maja pojavljuju se ograničenja i naglašena je sklonost pesimizmu, a deluje kao da sav uloženi trud nije doneo zadovoljavajuće rezultate. Pritisak i nezadovoljstvo ukućana su konstantno prisutni i izgleda kao da ste se potpuno posvetili sticanju bolje poslovne reputacije, pridobijanju položaja. Spremni ste na bilo kakav potez koji će vas učiniti posebno popularnim kod vaših kolega ili šefa, a moguća je i opasnost da suviše ozbiljno zauzmete vaš stav i zanemarite elementarna prava poslovnih saradnika što će eskalirati u ozbiljan problem. Pokažite strpljenje i samodisciplinu kako ne biste završili izolovani od svih.

U drugoj polovini Maja budite spremni da se svoju pažnju usmerite na poboljšanje kvaliteta odnosa. Postoji mogućnost da ćete sumirati utiske iz prethodnih meseci i jednostavno zaključiti da nemate želju da prolongirate aktuelnu vezu koja ne sadrži željeni potencijal, bilo da su u pitanju učestali problemi u komunikaciji, neverstvo ili  depresivna emotivna stanja kao da je neminovno razočarenje. Ukoliko budete aktivni sagledaćete situaciju na odgovarajući način, u suprotnom ćete biti ostavljeni. Utehu možete pronaći u platonskoj vezi koja će vam uliti novu nadu i ili ćete najzad priznati da postoji izvestan čar u tajnoj vezi koju ste dugo zanemarivali. Moguće je da ćete se susresti sa osobom sa kojom ste u prošlosti imali emotivni odnos i poželeti da pokušate ponovo.

Prenaglašena je želja da pomognete ljudima koji su u nezavidnoj situaciji, lako pronadjetre razumevanje za tudje nevolje i spremniji ste da se žrtvujete. Sa druge strane, uticaj ovog tranzita se ispoljava kroz vašu inspiraciju da slobodno teče sva vaša kreativnost pri čemu ste verovatno i sami iznenađeni koliko puno talenata je skriveno u vama. Nejasna je percepcija te je poželjno kloniti se direktnih konfrontacija. U ovom periodu mogli bi da prenesete na vašeg partnera duboko potisnute strahove i blokade koje će ugroziti kvalitet vašeg odnosa. U poslednje vreme sve prisutniji je utisak da vaša emotivna veza stagnira i čak ugrožava individualni razvoj, postoji rizik od ljubomornih ispada koji će naglasiti nedostatak razumevanja sa obe strane. Pokažite da ste u stanju da se prilagodite i nemojte previše insistirati na vašem vidjenju budućnosti odnosa – to bi eventualno moglo da omogući prevazilaženje ove krize.

 

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj 2015. DEVICA

Tue May 5 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email         Merkur u tranzitu kroz vašu kuću karijere i sekstulu sa Uranom, koji vlada sektorom privatnog posla, već početkom meseca donosi izuzetno dobar interval za uspeh i realizaciju. Pronicljivi ste i izuzetno dominantni u pregovorima, moć opažanja je u […]