Mesečni horoskop za Maj *BIK


4574190Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za konkretne odgovore ili za kranji izbor. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Pokažite dobru volju i spremnost na različite promene ili na usavršavanje. Od 22. maja, potrebno je da donesete važnu odluku. Oslonite se na lično iskustvo koje posedujete, ali i na proverene informacije. Nove uslove ili dugoročniji uspeh, nije moguće ostvariti bez podrške bliskih saradnika. U novim događajima koji obeležavaju Vaš ljubavni odnos, često kao da idete za korak ispred svog partnera. Razgovarajte iskreno sa voljenom osobom o problemima koji opterećuju zajednički život. Nema razloga da skrivate svoja osećanja i potrebe. Budite dovoljno oprezni, neko može da razotkrije Vaše tajne planove. Nedostaje Vam emotivna podrška, što dodatno utiče na Vaše raspoloženje. Ukoliko Vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate uložiti dosta energije kako biste balansirali na dve strane. Ipak, pre ili kasnije nekom morate dokazati koliko Vam je stalo do zajedničke sreće. Ako ste mladi ili slobodni, Vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe. Možda još uvek niste sigurni u svoja osećanja ili u konačan izbor partnera, nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neki tragovi prošlosti. Pihvatite nove ljubavne događaje i prilike. Možda još uvek ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u Vašem sazvežđu, čine Vas privilegovanom osobom i deluju pozitivno na Vaše kompletno izražavanje, kao i na dobar odnos sa bližom okolinom. Pozitivni aspekti Jupitera, Neptuna i SMČ, naglašavaju srećan period za različite investicije, vrednosne aspekte i ulaganja. Mnoge okolnosti su na Vašoj strani, potrebno je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ljubavna harmonija predstavlja Vaš najlepši doživljaj. Prisustvo Plutona u devetom polju, deluje podsticajno i otvara Vam nove mogućnosti za uvećanim rezultatima, uspehom i širom afirmacijom.

Posao 
Tranzit Sunca preko vašeg znaka donosi nekoliko zanimljivih poslovnih mogućnosti, utoliko pre jer je u vašem znaku i vaš vladalac Venera, planeta koja donosi profit i mogućnost proširenja poslova u čemu vam pomaže i direktan hod Jupitera, planete blagostanja preko Blizanaca. Tokom perioda mesečevih mena ne bi trebalo da oklevate, jer vam gotovo sve idu u prilog, osim mladog Meseca 10. maja kada će u vašem znaku biti pomračenje Sunca, što može da donese probleme onima koji se bave privatnim biznisom. To znači da neće biti u stanju da izvrše svoje zakonski preuzete obaveze u vezi sa plaćanjem ili neće moći da ispoštuju rokove. U vreme punog Meseca u Škorpiji 25. aprila imaćete priliku da se dogovorite sa predstavnikom ovog znaka o nekom veoma važnom poslu koji bi mogao da vam donese dobre prihode na duži rok. Tokom poslednje mesečeve četvrti 2. maja, neko ko ima veze sa marketingom ili medijima ponudiće vam prilično dobre uslove za proširenje poslova. Mladi Bikovi u to vreme mogu naći honorarni posao. Takođe, u vreme prve mesečeve četvrti 18. maja bićete u prilici da nađete odgovarajući posao, i to posredstvom osoba koje su prisutne u javnosti. Bez obzira kog ste pola, poslovi u vezi sa modom i nakitom, kao i poslovi sa nekretninama donose profit.

Ljubav
Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo će biti veoma romantičan period, mada slab Mars, planeta erotike u vašem znaku može doneti oklevanje i nedovoljnu angažovanost na ljubavnom planu. Muškarci Bikovi biće veoma zanosni, ali i prilično pasivni, pa će čekati da im ona druga strana priđe, dok će dame biti aktivnije i spremne ne samo da se angažuju na ljubavnom planu već i da pomognu partneru da reši neke praktične, verovatno finansijske probleme. U vreme punog Meseca 25. aprila moguć je susret sa osobom koja je na vas oduvek imala veliki uticaj i prema kojoj niste nimalo ravnodušni. Bikovi koji su duže u vezi, u vreme punog Meseca mogu dobiti bračnu ponudu ili će upoznati nekog ko će im na duži rok biti sasvim odgovarajući partner. Ukoliko ste na bilo koji način prisutni u javnosti, u vreme poslednje mesečeve četvrti 2. maja možete očekivati da vam se udvara umetnik, posebno muzičar ili neko ko ima reputaciju “opasnost” zavodnika/zavodnice i ko je imao više dugih vanbračnih veza ili brakova. Ulazak Merkura u Blizance 15. maja i Venere 10. maja donosi brojna poznanstva preko posla sa osobama koje vam se otvoreno dive, kako zbog profesionalnog uspeha tako i zbog ličnog šarma i magnetizma.

Zdravlje
Manji problemi s grlom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *BLIZANCI

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zahvaljujući novim informacijama aktivno učestvujete u raznim događajima na poslovnoj sceni, pri tome ne želite da se pomirite sa izvesnim ograničenjima ili sa prosečnim noramama koje nameće Vaša okolina. Tražite efikasniji način izrazavanja, kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju i odnos sa […]