Mesečni horoskop za Maj *DEVICA


4574184Povremeni propusti koji Vas prate zbog loše koncentracije ili nedostatka vremena, sigurno ne mogu da umanje Vaš profesionalni nivo i ugled koji uživate u društvu saradnika. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, predstavlja Vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente. Stalo Vam je da se prilagodite na nove uslove i posebno da ostavite dobar utisak na saradnike, koji su sumnjali u Vaše znanje ili poslovne sposobnosti. Uz prikladni stil i upornost, moguće je da ostvarite svoje poslovne ciljeve na zadovoljavajući način. Mudrost je, prepoznati pravi trenutak za uspešnu akciju. Posvetite pažnju i novim polovnim temama za koje imate interesovanje. Razmislite o savremenijim idejama u poslovanju. Od 13. maja, predstoje Vam značajna poboljšanja u finansijskom smislu i nove ili dodatne povišice. Ponekad želite da prikrijete svoja intimna osećanja ili tajne namere u ljubavnom životu, zbog toga umete da zbunjujete svoju okolinu i to najčešće kroz promene u raspoloženju i postupcima koje činite. Potrebno je da iskristališete svoja osećanja i da rešite zablude koje imate prema jednoj osobi. Budite dovoljno iskreni i nemojte povrediti nečija osećanja. Nema potrebe da igrate pogrešnu ulogu, loši potezi mogu da iskomplikuju ljubavni odnos. Ako priželjkujete strasnu avanturu, ništa Vas neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnoj igri, stoga nemojte prekoračiti »pravila« u zajedničkom životu. Igra zavođenja može da Vas inspiriše na niz velikih i pozitivnih promena, važno je da verujete u svoja osećanja i nečiju emotivnu naklonost. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva. Usmerite svoje misli i osećanja u pozitivnom pravcu.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u Vašem devetom polju, navode Vas na pojačanu inicijativu i raznovrsne ljubavne želje. Pozitivan uticaj Saturna, Plutona i SMČ nagoveštava da je sreća na Vašoj strani i kroz zajednička ulaganja, osetićete dodatne prilive energije i novu životnu radost. Prisustvo Marsa u devetom polju, ukazuje na racionalnije korišćenje energije kroz pojačanu iniicjativu i uvažavanje mudrosti ili dragocenih saveta koje dobijate. Uspeh i napredovanje predstavljaju uvertiru za ljubavnu sreću. Vrhunac zadovoljstva nastaje kroz emotivno ostvarenje.

Posao 
Tranzit Sunca preko znaka Bika savršeno odgovara većini predstavnika vašeg znaka i svakog proleća vama se otvaraju neka nova vrata, pogotovo kada je u pitanju posao sa strancima. Tokom ovog perioda bićete spremni da se upustite u nove rizične poslove ili da ugovarate nove projekte. Takođe, bićete veoma aktivni i pored loše pozicije Marsa u Biku koji ne doprinosi nekoj velikoj aktivnosti, ali vaš znak je relativno pošteđen lošeg uticaja Marsa jer je Merkur, planeta inicijative, brz, a vladalac je vašeg znaka i astrološke kuće karijere. Ne samo da ćete prihvatati nove poslove nego će vam i pretpostavljeni nagovestiti mogućnost da uđete u posao od kojeg ćete vrlo brzo shvatiti da ćete imati velike koristi. Pun Mesec 25. aprila avgustovskim Devicama donosi mogućnost napretka na poslu i naplatu dugova, a poslednja mesečeva četvrt 2. maja ponudu neke Vodolije ili Raka koja će vas prilično zaintrigirati. U vreme mladog Meseca i pomračenja Sunca 10. maja bilo bi dobro da ništa ne preduzimate protiv onih koji vam nisu naklonjeni ili koji su vam pravili probleme, jer će sami upasti u klopku. Posle 15. maja počinje povoljan period za putovanja u inostranstvo i proširenje saradnje sa strancima.

Ljubav
Neko je spreman da se s vama o mnogo čemu dogovara, da pristane na većinu vaših uslova, čak i da prihvati vaše kritike. Ukoliko ste gospodin Devica, verovatno ste u vezi sa partnerkom koja je racionalna, praktična i ne želi da sa vama raspravlja oko nečega za šta je sigurna da joj neće doneti nikakvu satisfakciju, niti će bilo šta uspeti da promeni kod vas. Kako će vam karijera biti u prvom planu tokom ovog perioda, možete biti sigurni da će i ljubavni život biti bolji, jer će se vaše zadovoljstvo sobom reflektovati i na privatni plan. Tranzit Merkura koji brzim hodom iz Ovna ulazi u Bika, a zatim 15. maja u Blizance, čini vas izuzetno komunikativnim i spremnim da se, naročito ukoliko ste mladi i slobodni, prebrzo upuštate u ljubavne avanture koje verovatno neće doneti očekivano zadovoljstvo. Ipak, od prolaznog flerta tražite mnogo više, a to “nešto” možete naći u društvu Jarca, Škorpije ili Riba. Tranzit Marsa u Biku donosi vam obrt na ljubavnom planu, pogotovo ukoliko i vi promenite taktiku. Vaša prividna pasivnost u velikoj meri će zaintrigirati partnera ili osobu koju želite da osvojite, i bićete na svom terenu kada shvatite da ste postigli više nego što ste mogli i da sanjate.

Zdravlje
Manji problemi sa grlom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *VAGA

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno usmerili […]