4574186Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Izbegavajte rivalstvo u odnosu sa jednom starijom osobom, koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i način da sprovedete neke zajedničke interese. U periodu od 24. maja, preuzmite aktivnu ulogu i planirajte niz korisnih susreta koji će Vam omogućiti napredovanje u karijeri. Kraj meseca predstavlja povoljan period za putovanje, javni nastup ili za testiranje i proveru znanja. Povremeno prolazite kroz odredjene faze lične i emotivne nesigurnosti, zabrinuti ste zbog nečijih postupaka ili reči. U ljubavnom životu više Vam smeta iznenadna euforija u partnerovom ponašanju, nego osećaj nostalgičnog raspoloženja. Nalazite se u neskladu između ličnih želja i mogućnosti koje Vam se nagoveštavaju. Pokušavate da ostvarite porodičnu harmoniju i da poboljšate ljubavni dijalog. Ponekad nije lako razumeti partnerove misli i osećanja, ali to nije od presudnog značaja za zajedničku sreću. Važno je da postoji obostrano poverenje i sklad u ljubavnom odnosu. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam neobična ljubavna romansa. Osoba koja privlačili Vašu emotivnu pažnju zaslužuje da se nalazi na listi prioriteta. Tek kada iskreno izrazite svoja osećanja, očekuju Vas skladan odnos i kompletno zadovoljstvo.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u desetom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima poslovnog ili ljubavnog života. Uz povoljne planetarne uplive Jupitera i Urana koji Vas prate zračite pozitivnom energijom, kao da predosećate vrhunac sreće i zadovoljstva u važnim situacijama. Ipak, ne zaboravite i da uticaj Satruna i Plutona mogu da provociraju na »zabranjene igre« ili na »hod po ivici«. Emocije Vas podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju, oslonite se na snagu svojih osećanja i na unutrašnje impulse.

Posao 

Prvi značajan datum za one koji nameravaju da započnu neki važan posao ili da se upuste u privatne poslove je 25. april, kada će pun mesec biti u Škorpiji. Za predstavnike vašeg znaka ovo će biti idealan dan, ukoliko je potrebno da se dogovorate sa bliskim osobama, članovima porodice ili potencijalnim kolegama o nečemu što planirate da radite. Trenutno vam je najbitnija finansijska strana projekta, ali upravo u toj oblasti su moguće greške i loše procene, pogotovo oko 10. maja, kada će doći do pomračenja Sunca, koje vlada vašim znakom i koje će ući u fazu pomračenja u vašoj astrološko kući karijere. Mnogima možete zasmetati, upravo zato što ste ambiciozni, a ukoliko spadate u pasivnije predstavnike vašeg znaka, neko će vam verovatno ponuditi posao koji će vas najzad trgnuti iz letargije i želje za opuštenim životom. Sunce u Biku jednom godišnje u svom tranzitu donosi potrebu za mirnim životom i opuštanjem, ali tranzit brzog Merkura, planete intelekta, ideja i komunikacije ovog proleća vam neće dati mira. Ako ništa drugo, makar se potrudite da započnete realizaciju nekih svojih davnašnjih želja i snova, jer je sve moguće, samo je potrebno da se malo aktivnije uključite u svet oko sebe, a u tome će vam veliku pomoć pružiti jedna Vodolija, Devica, Vaga ili Strelac.

Ljubav
Venera, planeta ljubavi koja većinu predstavnika vašeg znaka čini veoma komunikativnim, do 10. maja tranzitira preko znaka Bika u kojem se oseća “kao kod kuće”, jer je u svom sedištu i vi ćete biti sjajni u velikim društvima, odnosno na mestima na kojima ima mnogo sveta bićete primećeni, dok ćete u privatnom okruženju ili u društvu osobe koja vam je draga biti prilično pasivni i bez inicijative. Sa velikim zadovoljstvom partneru prepuštate da drži i svoj i vaš život u svojim rukama i da organizuje sve što se tiče vašeg zajedničkog života, što će doneti dosta problema ukoliko ste u vezi se Bikom, Vagom ili Ovnom, koji će od vas očekivati više inicijative. Ulaskom Venere u Blizance prelazite u drugu krajnost i krećete u aktivniji život, što može podrazumevati i parelelnu vezu ili sklonost ka flertu. Kako će i Merkur biti u Blizancima, neće vam nedostajati reči kojima biste opisali svoje oduševljenje nekim, pitanje je samo koliko će vas to držati, jer ste skloni da malo onoga što pričate i ispunite. Pazite da u vreme pomračenja Sunca ne donesete neku pogrešnu odluku u vezi sa ljubavnim životom zbog koje ćete se vrlo brzo pokajati.

Zdravlje
Proverite vid.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE