Mesečni horoskop za Maj 2015. OVAN


 

 

 

H-aries-horoscopeMesec MAJ počinje brigama o finansijskoj situaciji, zaostalim računima. Dok se bavite kalkulacijama proverite štedni račun i dobro razmislite o eventualnom uvećanju mesečnog depozita. Proverite i eventualnu mogućnost dobijanja poreskih olakšica. Za sudske sporove interval oko 3. Maja će ubrzati okončavanje pregovora, zahvaljujući povoljnom aspektu sa Neptunom i Plutonom, ali i nepovoljnom sa Marsom i Jupiterom. Nemojte se prepuštati talasima entuzijazma sve dok ne usaglasite i poslednji detalj, jer ćete zavedeni lepim obećanjima biti u situaciji da budete neumereni u komporimisima na sopstvenu štetu.

AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević ZABRANJENO PREUZIMANJE

Ukoliko pregovarate o poboljšanju uslova na radnom mestu uz podršku nekolicine moćnih prijatelja uspešno ćete realizovati planirano, posebno ukoliko još u prvoj sedmici Maja napravite sktriktan dugoročni plan. Prisustvo Neptuna uticaće na pojačanu kreativnost od koje ćete najzad imati prilike da ostvarite profit. Istovremeno zbog opozicije Meseca i Saturna izbegavajte potpisivanje važnih dokumenata do 7. Maja. U ovom intervalu Venera je u kvadratu sa Južnim čvorom u vašoj I kući te do vas dopire vest o iznenadnim troškovima, što će poremetiti vaše prvobitne planove.

Tokom druge polovina Maja kada su Sunce i Saturn u opoziciji obezbedite više vremena za odmor i relaksaciju jer aktuelni aspekt donosi talase teških depresivnih misli i potrebu da se osamite. Držite se planiranih aktivnosti i budite spremni da brzo detektujete greške. Spremno prihvatite savet ili kritiku jedne starije osobe koja vam može pomoći da bolje razumete aktuelnu situaciju i pronadjete najpovoljnije rešenje, ukoliko uspešno eliminišete reakcije povredjenosti i ljutnje. Samo dan ili dva kasnije osećaćete se znatno bolje.

Period do 20. Maja donosi stabilizaciju na materijalnom planu i ozbiljnije poslovne poteze, moguća je finansijska pomoć od roditelja, šefova. Ovo je povoljan finansijski momenat. Trenutno je vaša glavna briga kako da poboljšate prihode. Moguće je da pokušavate da se oslobodite obaveza svakodnevne brige o novcu, redovnim rashodima i posvetite se drugim laganim temama. Obavićete jednu veću kupovinu koju već dugo planirate i potajno priželjkujete. Preispitajte vaš stav prema novcu, možete doći do značajnih zaključaka.

Početkom Maja aktuelizovaće se par problema na polju porodičnih odnosa, ali već oko 10. Maja situacija se smiruje. U ovom intervalu ste posvećeni i uredjenju enterijera – bilo da je u pitanju kupovina novog komada nameštaja, ili samo želja da unesete sveže tonove na zidove, izvršite promenu u detaljima – par slika i cvetni aranžmani, nove prostirke. Uživate u domu i provodite nešto više vremena sa članovima porodice posebno tokom druge polovine meseca kada opozicija Venere sa Saturnom popušta. Poželećete da napravite žurku ili zabavu u kući. Ukoliko su odnosi sa roditeljima bili u kritičnoj fazi ovo je izuzetno povoljan interval da im posvetite malo pažnje i obnovite bliskost. Definišite budžet ako biste izbegli preterano zaduživanje.

Interval od 20. do 24. Maja nosi potencijalni finansijski problem koje će uneti dozu nervoze i naterati vas da promenite iz korena dosadašnji pristup novcu. Mogući je žestok konflikt i čak prekid sa voljenom osobom na vašu inicijativu, što je zapravo odluka koju mesecima unazad procenjujete ali odlažete. 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj 2015. BIK

Sun May 3 , 2015
Share on Facebook Tweet it Pin it Email         Maj počinje sa dobrom dozom vedrog raspoloženja, solidne vitalnosti i optimizma. Pojačana je volja za radom, otvoreni ste za nove kontakte sa uglednim i moćnim ljudima i rado prihvatate njihovu pomoć. Sposobni ste za velike poduhvate, i ostvarujete solidan […]