Mesečni horoskop za Maj *OVAN


4574193Jasno Vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da jasno definišete svoje poslovno-finansijske ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima, priliku koju imate treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. Neophodna Vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje poslovno-finansijske ciljeve. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra satisfakcija, neophodno je da se nalazite u toku važnih događaja. Obratite pažnju na različite mogućnosti koje proisitiču iz susreta sa nekim uticajnim osobama. U periodu od 19. maja, očekuju Vas dobre mogućnosti i prilika da unapredite svoje poslovne planove. Neko će Vas dobro nagraditi za uloženi trud. Važno je da prihvatite nove ideje i pozitivan trend. Zahvaljujući novim i prijatnim dešavanjima u svom privanotm životu zračite pozitivnom energijom i neko pobuđuje Vašu emotivnu pažnju. Takodje, zbog novih prilika ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama. Ukoliko Vam je stalo da ostvarite svoje emotivne namere, potrebno je da složite sve kockice u »ljubavni mozaik«. Vi ste osoba koja u ljubavnom odnosu, voli da oseti potpunu sigurnost i predavanje bez ograničavanja. Na sreću, dovoljno ste vešti da ostvarite svoje planove. U odnosu sa voljenom osobom mnoge stvari vidite drugačijim očima, što deluje podsticajno na zajednički život. Znaci pažnje ili nežnosti učvršćuju ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni, potrebno je da prevaziđete svoju emotivnu dilemu. Sreća je dostižna i proizilazi iz zajedničkih bliskosti, neko će Vam pokaziti da postoji lepši i srećniji pogled na svet koji Vas okružuje.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u drugom polju, donose posebnu privilegiju u poslovnim odnosima, kao i mogućnost da ostvarite veliki uspeh na različitim stranama ili na putovanjima. Napredovanje na svim životnim lestvicama i emotivno zadovoljstvo možete osetiti uz povoljne aspekte sa Jupiterom, Uranom i Marsom. Važno je da se orijentišete ka dugoročnim ciljevima i da »investirate« u buduće planove koji imaju vrednosno značenje. Aspekti sa Saturnom u osmom polju opominju na mudrost, oprez i umerenost kako bi Vaša sreća potrajala što duže.

Posao 
Pozicija Marsa, vladaoca vašeg znaka u Biku nije najpovoljnija, ukoliko ste nameravali da proširujete poslove. Pomračenje Sunca 10. maja u astrološkoj kući posla i novca može doneti primamljivu poslovnu ponudu iza koje se nešto “krije” ili ćete s razlogom biti sumnjičavi. Bilo bi dobro da pre nego što date bilo kakav odgovor dobro proučite sve okolnosti pod kojima biste radili posao koji vam se nudi. Sportisti, naučnici i oni koji imaju svoje firme trebalo bi da se maksimalno posvete ostvarenju svojih ambicija. Direktan hod Jupitera, planete koja donosi mogućnost proširenja posla sa strancima ide vam u prilog. Posle 10. maja kada Venera, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem novca, bude ušla u komunikativne Blizance bićete veoma sposobni da pregovarate i sklapate nove poslove, verovatno na nekom putovanju u inostranstvu. Tokom prve mesečeve četvrti 18. maja jedan Lav, Rak ili Vaga mogu vam dati ponudu koja se ne odbija. Saradnja sa Škorpijom u ovom periodu mogla bi da bude prilično stresna, naročito ukoliko imate neke neraščišćene račune koji vam mogu u finansijskom pogledu predstavljati problem. Ali, uz malo napora i to ćete regulisati na način koji vama najviše odgovara.

Ljubav
Jedan od interesantnijih perioda, pogotovo ukoliko vam se dopada neko koga viđate preko posla ili se radi o osobi koja ima struku sličnu vašoj. Partner će biti veoma predusretljiv u svakom pogledu, osim ako se radi o Ovnu, dugo ste u vezi i često raspravljate o novcu. Jedan Jarac ili Škorpija mogu da se umešaju u vašu vezu, čak i ukoliko imaju najbolje namere, bilo bi bolje da svoje probleme rešavate bez posrednika. Mesečeve četvrti idu vam u prilog, ukoliko vam se dopadaju vatreni i vazdušni znaci, ali nećete moći da odolite šarmu nekog Bika koji će, ukoliko ste angažovani na istom projektu ili često zajedno putujete, pokušati da vas na svaki način zavede ili da vam pokaže koliko mu je stalo do vas. Vašem šarmu neće moći da odole ni Vodolija ni Strelac, a ukoliko na poslu nosite bilo kakvu uniformu verovatno će vam se udvarati i Ribe. U vreme pomračenja Sunca očekuje vas iznenadni flert sa nekim Lavom negde na nekom mestu za rekreaciju, tokom rešavanja važnih finansijskih pitanja u banci ili poznanstvo na nekom kraćem putovanju u zemlji ili inostranstvu. Tokom poslednje mesečeve četvrti 2. maja slobodni Ovnovi mogu biti u prilici da se upoznaju sa Rakom, Vodolijom ili nekim Bikom na nekom koncertu ili na većem skupu.

Zdravlje
Promenite režim ishrane.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *BIK

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Poželjno je da podstaknete kreativnu fazu izražavnja, jer imate sjajne ideje i priliku da dokažete svoje profesionalne sposobnosti u društvu saradnika. Povremeno uslovi u kojima se nalazite deluju promenljivo, ali to Vas neće onemogućiti da ostvarite pozitivne rezultate. Pitanje poslovne organizacije i […]