Mesečni horoskop za Maj *RAK


4574194Ponekad nije lako prepoznati najbolje rešenje. Predstoji Vam aktivna uloga u poslovnom životu i niz dobrih prilika, na koje treba odgovoriti u skladu sa visokim profesionalnim manirima. Vi ste disciplinovani i odgovorni, ali okolina Vam povremeno nameće nove poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju dodatni napor i zalaganje. Bez obzira koliko ste sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku transakciju. Psihološki pritisak koji povremeno osećate, mogao bi da se odrazi na Vaše zdravstveno stanje. Zato, nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili »naredbi«, koje dobijate. U periodu do 20. maja, završite važnije poslovne zadatke, koji mogu da Vam obezbede bolji status ili veću prohodnost ka novim ciljevima. Krajem meseca Vas očekuje uspeh i važno priznanje. Uviđate da sreća koju osećate uz nekog iznenada deluje kao »promenljiva« kategorija, ali svakako i dostižna. Pažljivo analizirate svog partnera i ljubavni život i pronalazite različite, ponekad i suprotne odgovore. Priželjkujete više emotivne pažnje i nežnosti kako biste osetili pravi ljubavni zanos. Ukoliko ste mladi ili slobodni, prekoračite neke svoje »zacrtane granice«. U traganju za određenom osobom i novom romansom, shvatićete da je sreća na Vašoj strani. Veština ljubavnog zavođenja proizilazi iz zajedničke inspiracije, dovoljno je da osetite »magičnu energiju« u nečijem prisustvu. Uvek postoje dobre ideje, kojima možete da iznenadite voljenu osobu. Važno da podstičete svoju maštu i da imate pravi podsticaj. Pokažite svoje dobre strane i da se razlikujete od drugih. Sve je lakše ili bolje, kada se situacije rešavaju po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Ako ste mladi ili slobodni, ljubavne avanture mogu delovati kao »privremena zamena« za neke neispunjene želje.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u jedanaestom, predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalne satisfakcije. Sreća je dostižna, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ciljeva. Povoljniji uticaji Jupitera, Saturna, Neptuna, Plutona i SMČ, naglašavaju dodatni optimizam, energiju i hrabrost. Ali, iritirajući uticaji Urana u desetom polju Vas opominju na mudrost, oprez i umerenost. Uvek postoji neka »dobitna kombinacija«, važno je da verujete u lične sposobnosti i u zajednički dogovor.

Posao 
Sunce, vladalac vašeg astrološkog polja posla i novca, tranzitira znakom Bika koji i te kako dobro zna gde leži novac. Od toga ćete i vi imati koristi, zbog čega bi bilo dobro da se držite upravo jednog Bika koji se sjajno razume u biznis i koji će vam pomoći da se snađete u onome što ste započeli ili želite da započnete. Ukoliko Bika ili Vagu smatrate napornim, ne ulazite u preterano velike rasprave o nečemu što vam se ne isplati. Do 10. ili najkasnije 16. maja regulišite sva plaćanja i zaostale dugove, jer od tada ćete morati malo i da štedite. Bilo kakvu vrstu luksuziranja vaša okolina neće rado prihvatiti. Oni koji nisu regulisali zakonom propisane obaveze tokom poslednjih šest meseci ili čitavih godinu dana, trebalo bi što pre to da učine, jer ćete zbog brzog hoda Jupitera preko Blizanaca morati da završite jednu fazu u životu koja podrazumeva i čistu finansijsku situaciju. U vreme punog meseca 25. aprila uspećete da se dogovorite sa Škorpijom, Ribama ili Jarcem u vezi sa nečim što je u vašem interesu da rešite. Tokom poslednje mesečeve četvrti, 2. maja, nikome nećete dopustiti da vas provocira kad su u pitanju vaši čast i moral, dok bi u vreme pomračenja Sunca, 10. maja, trebalo da se uzdržite od bilo kakvih važnih odluka u vezi sa poslom i novcem.

Ljubav
Tokom ovog perioda sa partnerom ćete planirati zajedničko putovanje. Tranzit Jupitera preko astrološkog polja tajnih ljubavi koji u direktnom hodu donosi nova poznanstva i mogućnost ostvarenja veze sa nekim ko je možda stranac ili živi u inostranstvu, doneće egzaltiranost koja će biti pojačana posle 10, a naročito posle 16. maja, kada će Merkur i Venera ući u znak Blizanaca. Ipak, po mnogim pitanjima možete biti nerealni, možda čak i nezadovoljni, jer će se tri planete nalaziti u vašoj dvanaestoj astrološkoj kući tajnih, ali i za mnoge nemogućih ljubavi. Teško vam je da priznate da možda morate nešto da žrtvujete za ljubav ili da nastavite svoj ljubavni život i dalje da držite u što većoj tajnosti. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu se osećate usamljenim ili nedovoljno shvaćenim. Romantična veza sa Škorpijom, Jarcem ili Ribama može značiti i ljubav na daljinu, preko društvenih mreža, iščekivanje da se nešto značajno dogodi što će vaš život preokrenuti u željenom pravcu, uključujući i ljubavni. U vreme pomračenja Sunca, 10. maja, neko će vam se udvarati, najverovatnije je reč o osobi koju ste upoznali preko posla ili društvenih kontakata. Verovatno će vam predložiti da se viđate u tajnosti, što će vam biti dodatni stres, jer ćete biti svesni da je veza sa tom osobom puna raznih prepreka i “opasnosti”.

Zdravlje
Više se šetajte.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *LAV

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Povremeno umete da delujete kategorično u novim situacijama na poslovnoj sceni i da postavljate stroge zahteve pred svoje saradnike. Okolina Vam možda zamera na stilu koji primenjujete i neko ne odobrava Vaše ponašanje. Ipak strategija koju spovodite donosi pozitivne rezultate, naročito u […]