Mesečni horoskop za Maj *RIBE


ribeJasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da Vam obezbede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj lestvici. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. U periodu do 24. maja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca preuzmite aktivniju ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način zahvaljujući dobroj saradnji. Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u trećem polju, podstiču Vas na akciju i kreativno izražavanje. Postoje različite okolnosti koje Vas čine privilegovanom osobom, tražite perspektivna rešenja. Povoljni aspekti Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ donose Vam dodatni optimizam kroz stvaralačke aktivnosti, pojačanu energiju i niz novih radosti. Put do poslovnog uspeha ili lične sreće, predstavlja nove mogućnosti kroz dostižnost ili ostvarenost uz svo zadovoljstvo, ali i u nizu srećnih okolnosti koje Vas prate.

Posao 
Za mnoge predstavnike vašeg znaka nastupa izuzetno povoljan period tokom kojeg ćete moći da se bavite kako intelektualnim tako i poslovima druge vrste. Brzi hod Merkura, planete intelekta, preko znaka Ovna, Bika i Blizanaca u podjednakoj meri odgovara onima koji studiraju i osobama koje se bave biznisom. U ovom periodu dobićete nekoliko poslovnih ponude, bićete znak u trendu, a ukoliko se bavite trgovinom, možete očekivati uspeh. Svi koji se bave privatnim poslom koji podrazumeva smisao za estetiku doći će do vanrednih prihoda. Dobićete poziv za odlazak na inostranstvo, bilo da radite u nekoj stranoj zemlji ili da započnete saradnju sa strancima. Mlade Ribe imaju velike mogućnosti za stručno usavršavanje, naročito posle 15. maja. Ovo će biti period velikog rada i iscrpljivanja, kako na fizičkom tako i na psihičkom planu, ali ćete biti zadovoljni postignutim, jer vas Mars u Biku čini prilično nepokolobljivim kada je u pitanju vaš stav, pa nećete želeti da odstupite od svojih principa. Posle 10. maja, naročito posle 15. vaš smisao za praktično izbiće u prvi plan. Moguće je uvećanje prihoda od nekog honoraranog posla, zbog kojeg ćete morati često da putujete.

Ljubav
Za ljubav gotovo da nećete imati vremena, iako ćete biti jedan od najpopularnijih znakova. Tranzit Neptuna februarskim Ribama donosi romantične susrete, čak i u vreme pomračenja Sunca i upravo tada, oko 10. maja, može vam se dogoditi ljubav iz vedra neba. Neko će biti spreman da se s vama sretne pod svim okolnostima, uključujući i susrete na putu, najverovatnije u inostranstvu. Ukoliko ste u dilemi kako da pomirite lične potrebe za željama partnera, ako vam se dopadaju dve osobe ili ako prema jednoj imate osećaj obaveze, a prema drugoj osećate strast, naći ćete način kako da svi budu srećni ili bar da nikog ne povredite. Pazite da se ne ogrešite o nekog ko je u vas veoma zaljubljen. Nije vreme da se ponašate kao žrtva, jer uslove za vezu stvarate vi. Škorpija, Jarac i Bik mogu biti veoma zainteresovani za vas i spremni da pokažu razumevanje za sve vaše probleme. Mlade Ribe koje su duže u vezi, posle 15. maja će planirati ulazak u brak, kao i proširenje porodice. Ribe koje su tokom proteklog proleća ili pre dve godine u proleće upoznale nekog ko im se svideo i s kim su imale prilično burnu vezu moći će da obnove kontakt, pogotovo ukoliko je do poznanstva došlo preko interneta ili druge društvene mreže.

Zdravlje
Pazite se povrede.

Jasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da Vam obezbede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj lestvici. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. U periodu do 24. maja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca preuzmite aktivniju ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način zahvaljujući dobroj saradnji. Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi. SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u trećem polju, podstiču Vas na akciju i kreativno izražavanje. Postoje različite okolnosti koje Vas čine privilegovanom osobom, tražite perspektivna rešenja. Povoljni aspekti Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ donose Vam dodatni optimizam kroz stvaralačke aktivnosti, pojačanu energiju i niz novih radosti. Put do poslovnog uspeha ili lične sreće, predstavlja nove mogućnosti kroz dostižnost ili ostvarenost uz svo zadovoljstvo, ali i u nizu srećnih okolnosti koje Vas prate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Izaberite datum venčanja

Sun May 5 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U nameri da osiguramo najveću moguću sreću i uspeh u braku, partner bi trebalo da ima horoskop koji se savršeno slaže sa natusovim. Brak bi trebalo sklopiti pod dobrim direkcijama, na posebno odabran datum, da bi se iskoristili najpovoljniji uticaji. Na žalost, […]