Mesečni horoskop za Maj *ŠKORPION


4574185Stalo Vam je da poboljšate svoj ukupni položaj i poslovno-materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno i da prepoznate dobru priliku, ne treba da se zadovoljite sa prosečnim rezultatima. Izbor povoljnih situacija, treba da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili isplativnosti. Taktika koju vešto primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja u odnosu na prethodni period. Krajem meseca očekuju Vas bolji uslovi i prilika da poboljšate svoja finansijska primanja. Poželjno je da razmislite o različitim vidovima profesionalnog usavršavanja. Ako se bavite edukacijom ili komunikacijama, bićete u prilici da napredujete. Ponekad delujete veoma uporno i stalo Vam je da ostvarite sve svoje ljubavne namere, čak i po cenu da Vas neko povremeno osporava. U skladu sa svojom impulsivnom prirodom ne budite nestrpljivi, već sačekajte da se emotivne želje i potrebe iskristališu. Kvalitet koji proističe iz ljubavne veze, predstavlja Vašu intimnu sreću ili najlepše zadovoljstvo. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i poznastvo vode ka uzbudljivoj ljubavnoj romansi. Neko u Vama pobuđuje veliko interesovanje, dobro raspoloženje i asocira Vas na prijatne uspomene. Rešili ste da isprobate različite emotivne uloge i »ljubavne formule« koje donose željeni efekat. Imate dovoljno samopouzdanja, gode Vam brojni komplimenti i saznanje da posedujete zavodnički šarm. U periodu od 10. maja, očekuje Vas pozitivan rasplet i nova ljubavna sreća.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u sedmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog na različitim nivoima. Otvaraju Vam se nove mogućnosti, pratite svoje unutrašnje impulse i odgovorite da dobar »predznak«. Pozitivan upliv Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ donose dodatnu energiju, optimizam i niz novih radosti, a iznenadne i dobre prilike nagoveštavaju da ponekad vredi rizikovati, naročito kada ste inspirisani na zajedničku sreću. Ali, ne zaboravite da postoji i neki izazovi koji Vas navode na »prekoračenje dozvoljenog«.

Posao 
Buran period je pred vama, jer kada Sunce prelazi preko astrološkog polja javnosti i partnerskih odnosa, a vlada vašim astrološkim poljem karijere, morate dobro da pazite s kim se dogovorate i u vezi sa čime. Kako je vaš znak najsposobniji kada je u pitanju zarada, finansijske transakcije, mnogo toga vam ide u prilog, osim direktnog hoda Jupitera preko Blizanaca, što znači da bi neko od saradnika mogao da vas izneveri ili da zbog nesmotrenosti napravi štetu i sebi i vama. Dobro pazite kome od kolega šta pričate. Merkur, planeta informacija i vladalac astrološke kuće prijatelja, ali i neprijatelja, ide brzim hodom preko Ovna, Bika i Blizanaca, pa iskoristite tranzit preko Bika tokom prve polovine maja da biste postigli dogovor sa osobom od koje vam mnogo toga zavisi. Ukoliko ste mladi i neko vam u to vreme ponudi posao, nemojte ga odbijati jer će neko drugi jedva čekati da ga prihvati. Budite maksimalno praktični i bez sujete, ponosa ili želje za eksponiranjem, donesite odluku koja vam obezbeđuje najbolju materijalnu sigurnost. Posle 10. maja Venera ulazi u Blizance i vi ćete imati potrebu da se oslonite na koleginice. Ribe su vam veoma lojalne, ali očekuju i da ih sledite, naročito u nekim zajedničkim, davno zacrtanim planovima.

Ljubav
Ljubavni život ne bi trebalo da vam bude u drugom planu, ali kako je Mars u Biku tokom ovog perioda, a vladalac je vašeg znaka bićete, neprepoznatljivi po stilu. Malo ko će moći da kaže da ste uporni ili istrajni, osim ukoliko već niste dugo u vezi ili braku. U tom slučaju ćete partneru jasno pokazati da može u svemu da se osloni na vas. Nažalost, u ovom periodu za njega nećete imati previše vremena. U vreme punog meseca 25. aprila i pomračenja Sunca 10. maja imaćete utisak da se nalazite na nekoj vrsti prekretnice i da treba da donesete važne odluke u vezi sa ljubavnim životom. Škorpije rođene početkom pedesetih i osamdesetih mogu rešiti da uđu u brak, a oni koji su rođeni sredinom pedesetih ili osamdesetih najverovatnije su na nekoj vrsti prekretnice ili na pragu nove veze koja bi mogla da bude veoma značajna, naročito ako se radi o osobi koja je zbog posla često na putu. Brzi hod Merkura, planete komunikacije ali i trača, može biti povod za razne priče, pogotovo ako ste u vezi sa Blizancima, Strelcem ili Vodolijoim. Jedan Ovan koga poznajte preko posla ili neka Vaga biće uporni u želji da vas osvoje. Ako vam je podznak u zemljanom ili vodenom znaku, možete očekivati brojna uzbuđenja i početak nove, lepe ljubavi.

Zdravlje
Budite pažljiviji za volanom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *JARAC

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Dešava se da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni i odnos sa saradnicima deluju zamorno. Bez obzira na različite faze uspona ili padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate u krugu saradnika. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za […]