Mesečni horoskop za Maj *VAGA


4574191Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status. Nalazite se u kreativnoj fazi i pozitivnom trendu, koji donosi nove mogućnosti ili sjajnu priliku za ubrzanim napredovanjem. Važno je da poslovima prilazite selektivno, kako biste pravilno usmerili svoju kretivnu energiju. Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima ili uz stručnu konsultaciju. Nakon velikog zalaganja očekuje Vas adekvatna nagrada ili priznanje. U periodu od 17. maja, predstoje Vam dobre mogućnosti i naglašeni susreti ili kontakti sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži Vaše ideje i zalaganje u pravcu dalje afirmacije, potrebni su Vam pouzdani saradnici. Aktivna uloga i dodatna angažovanost u različitim pravcima poboljšava Vašu poziciju. U skladu sa svojim osnovnim raspoloženjem, temperamentom i emotivnim afinitetima umete da delujete vrlo izazovno ili neodoljivo na okolinu. Ali, zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka zapadate u konfliktne situacije. Bez obzira na popularnost koju uživate u društvu suprotnog pola, izbegavajte ulazak u »zabranjenu zonu« ili koketiranje sa osobom koja deluje suviše izazovno. Preterana doza hrabrosti ili avanturizma, može da ugrozi Vaš odnos sa ljubavnim partnerom. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu sa voljenom osobom. Ne možete imati veći uticaj na zajednički život, nego što Vam druga strana dozvoljava. Kada razmišljate o različitim susretima, nemojte zaboraviti da potreba za izazovnom avanturom ili dokazivanjem u osnovi predstavlja klasičan primer »emotivne slabosti«.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u osmom polju, donose dobre mogućnosti za ličnim usavršavanjem, kao i napredovanjem u ljubavnim ili socijalnim odnosima. Posebno povoljan uticaj ili privilegiju u raznim oblastima Vam donose pozitivni aspekti sa Jupiterom i Uranom, kroz veću inicijativu u kontaktima, moguće su iznenadne promene uz dobitak i napredovanje u karijeri. Potrudite se da ulepšate svoj ljubavni život i odnos sa prijateljima. Sreća i emotivno zadovoljstvo, se prepliću kroz lične želje i poslovne ciljeve.

Posao 

Za većinu predstavnika vašeg znaka nastupa veoma naporan period ukoliko nemate dovoljno iskustva ili ako ste izvesno vreme bili opterećeni poslom i niste mogli da se posvetite nečemu što je vaše glavno opredeljenje. Ukoliko imate dva posla ili radite na dva mesta, moraćete da se drugačije organizujete, jer ćete i u ovom periodu biti pritisnuti rokovima do kojih morate sve da završite. Tranzit brzog Merkura tokom ovog perioda može doneti pomoć neke mlađe osobe koja je spremna da se s vama upusti u ozbiljan posao, a posle 16. maja možete očekivati da mnogo toga krene nabolje ili bar da znate na čemu ste. Mogući su kontakti sa pravnim licima i strancima, kao i putovanje u inostranstvo. Pomračenje Sunca u Biku za predstavnike vašeg znaka 10. maja donosi brigu zbog nekakvih promena na poslu koji se mogu reflektovati i na vas. Pretpostavljeni će očekivati od vas nemoguće, a vi ćete se ipak držati svojih principa i nećete želeti da odstupite od svoje koncepcije što će se ispostaviti kao dobro. Očekujte poziv za saradnju sa strancima ili prelazak u drugu firmu, što će vas posebno oduševiti.

Ljubav
Trudite se da od života uzmete ono najbolje i ne želite da se opterećujete prošlošću, ali ukoliko je vaš partner opterećen problemima, posebno finansijskim, ukoliko ste dugo u braku, verovatno nećete moći da se distancirate od njegovih problema, naročito ako na bilo koji način od njega zavisite. Tranzit Urana preko znaka Ovna većini predstavnika vašeg znaka donosi brojne prilike na ljubavnom planu, a brzi hod Merkura preko astrološke kuće ljubomore i preljube razne “nepristojne” ponude prema kojima ćete ostati ravnodušni. Ali već posle 15. maja bolje ćete “plivati” u svim situacijama koje će vam izgledati prilično naporne, pogotovo ako ste dama Vaga koja pokušava da se odupre raznim iskušenjima. Muškarci Vage, što su stariji to su sigurni u sebe i svoj šarm, što svima jasno pokazuju. Tokom ovog perioda malo ko će biti u stanju da vam se suprotstavi, naročito će jedna Vodolija biti pod vašim uticajem, kao i neka Škorpija, Ovan i Bik. Sa Jarcem i Lavom možete imati manjih problema zbog ljubomore i njihove posesivnosti. U vreme poslednje mesečeve četvrti 2. maja slobodne Vage mogu očekivati da će im se javiti neko na koga već dugo misle. Ukoliko se radi o Raku, Vodoliji ili Lavu, bilo bi dobro da im date na znanje da niste ravnodušni, jer će im već u vreme prve mesečeve četvrti 18. maja to biti i te kako jasno.

Zdravlje
Smanjite obroke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *ŠKORPION

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Stalo Vam je da poboljšate svoj ukupni položaj i poslovno-materijalni status. Imate sjajnu viziju i dovoljno energije, tako da nove događaje na poslovnoj sceni ne želite da prepuštate slučaju. Važno je da poslovima prilazite selektivno i da prepoznate dobru priliku, ne treba […]