Mesečni horoskop za Maj *VODOLIJA


Mesečni horoskop za Maj VodolijaImate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je da prekoračite svoje dosadašnje standarde, naročito u nekim vidovima praktičnih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i stalo Vam je da poboljšate svoj materijalni status, zbog toga poslovima prilazite vrlo selektivno i tražite dobru priliku. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju, procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti i primenjujete uspešniji obrazac poslovanja. U periodu od 23. maja, očekuju Vas uspešni rezultati i nove mogućnosti koje zahtevaju dodatno angažovanje. U pozitivnom zanosu ponekad mislite da je sve moguće i lako ostvariti. U ljubavnom životu ili u odnosu sa voljenom osobom delujete vrlo energično. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu i ponašanju, ili o situacijama u kojima ste ostavili zapaženu ulogu. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju dobijate. Imate želju da se nametnete u nečijem društvu i vešto koristite svoje zavodničke sposobnosti. Priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na priliku koja Vam se nudi. Ako se nalazite u ljubavnoj ili bračnoj vezi, očekuje Vas zadovoljstvo uz voljenu osobu. Nema potrebe da se dokazujete na nekoj drugoj strani, osim ukoliko sumnjate u budućnost svoje veze. Ako ste mladi ili slobodni budite dovoljno taktični, sačekajte na novu ljubavnu priliku koja dolazi iznenada.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere i Marsa u četvrtom polju, predstavlja sjajnu priliku da ostvarite zapaženi uspeh na različitim poljima. Povoljni aspekti Urana, donose naglašenu ulogu u društvenom životu i pojačanu dinamiku u partnerskim odnosima. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da pomerite subjektivne granice, ali uz mudrost i oprez na koji opominje prisustvo Saturna u desetom polju. Lična sreća i uspeh proističu iz različitih kombinacija koje Vam donose povoljni aspekti sa Jupiterom i SMČ. Sve je moguće, kada ste pozitivno inspirisani i podstaknuti stvaralačkom energijom na »velike ciljeve«.

Posao 

Naporan period tokom kojeg ćete imati potrebu da rešite brojne probleme ili da započnete neke nove poslove. Pun Mesec u Škorpiji 25. aprila delovaće na vas poput nekog manjeg šoka, predstoji vam otrežnjenje, a verovatno ćete biti suočeni i sa svim svojim propuštenim prilikama. Saradnici na koje ste računali, ukoliko nisu ispunili svoja očekivanja, verovatno se neće značajno promeniti, što će vam najzad postati jasno. U ovom periodu bićete spremni da se okrenete nekadašnjim saradnicima ili ćete napraviti kompromis sa onima koji su bolje afirmisani u poslu, koji imaju veze i mogu da vam pomognu. Nemate mnogo vremena za gubljenje, jer će pomračenje Sunca u Biku 10. maja delovati poput hladnog tuša na one koji se bave privatnim biznisom ili rade u privatnim firmama. Možda ćete se zapitati na šta ste do sada gubili vreme. Brz hod Merkura, planete koja povoljno deluje na vašu kreativnost, donosi vam obilje novih mogućnosti i ideja, a mlađi saradnici koji posluju sa inostranstvom ili su se školovali u inostranstvu biće vam od velike koristi. Kad je reč o finansijama, slobodno možete pomalo da eksperimentišete, pogotovo ukoliko želite novac da uložite u neki umetnički projekat ili samostalan posao, ali samo ukoliko imate dobru ekipu sa kojom sarađujete.

Ljubav
Očekivani poziv osobe na koju već duže mislite verovatno neće stići. Ukoliko ste imali burno proleće 2011. ili 2012. i ako ste tada započeli novu vezu, verovatno imate potrebu da znate na čemu ste. Verovatno niste sigurni kako da organizujete svoj život. Čak i one Vodolije koje su u dužem braku mogu doći u iskušenje da naprave neki manji “izlet”, i to sa nekim ko radi u banci, lekar je ili se bavi poslom preko kojeg dolazi u kontakt sa mnogo ljudi. Ovo bi mogao da bude period tokom kojeg će mlade Vodolije poželeti da stupe u brak, dok će one starije želeti da reše stambeno pitanje. Imate mogućnost da u vreme poslednje mesečeve četvrti 2. maja šarmirate nekog s kim ćete moći da nastavite viđanje pod uslovima koji vama odgovaraju, naročito ukoliko se radi o simpatiji s posla. Sledeća prilika će se ukazati u vreme prve mesečeve četvrti u Lavu, kada će vam neki vatreni znak jasno dati na znanje šta očekuje od vas. Veoma strastveno proleće je pred vama, samo je potrebno da se maksimalno potrudite da svoju narav i temperament držite pod kontrolom. U okviru porodičnih odnosa kritični dani su u vreme mladog Meseca i pomračenja Sunca 10. maja, jer partner može pokazati nezadovoljstvo i očekivati od vas više pažnje koju, ukoliko mu uskratite, verovatno predstoji manja rasprava kako sa ljubavnim partnerom tako i sa članovima porodice.

Zdravlje
Smanjite obroke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Maj *RIBE

Tue Apr 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog […]