Nalazite se u kreativnoj fazi i delujete zahtevno pred okolinom, dobro procenjujete poslovne prilike i umete da ostvarite svoje ciljeve na različitim stranama. U skladu sa svojim potrebama vešto koristite oprobane manire i uspevate da se nametnete u situacijama kada se rešavaju značajni poslovni interesi. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše kreativne sposobnosti. U periodu do 24. marta, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da izmirite neka finasijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž ili stil izražavanja, većinu važnih ciljeva možete da ostvarite na uspešan način zahvaljujući dobrom planiranju, pouzdanoj saradnji i nečijem protežiranju. Vodite dimaničan život i često se nalazite u interesantnom društvu. Prijatne emocije, znaci pažnje i nežnosti ulivaju pozitivan impuls u Vaše rasploženje. Najlepše zadovoljstvo priželjkujete u ljubavnom životu i u odnosu sa bliskom osobom. Atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti, imaju posebnu »čar« koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se ljubavne kockice slože u zajedničku sliku. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti deluju kao poseban izazav. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se Vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i »lepši deo stvarnosti« koji ne treba propustiti.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Neptuna u devetom, uz uticaj Venere u osmom i Urana u desetom polju, donose sjajnu mogućnost za profesionalnim napredovanjem i rešavanjem imovinskih ili ličnih dilema. Upliv Saturna i SMČ u petom, kao i aspekti sa Jupiterom u Vašem sazvežđu upućuju na potrebu za promenama, prestižom, zadovoljstvom, ali i dodatnim oprezom. Potrebna Vam je unutrašnja snaga i pozitivna orijentacija, kako biste ostvarili zajedničku sreću u različitim pravcima.

 

Posao

U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili profesionalne ciljeve. Očekuju Vas značajna poboljšanja u periodu od 10. marta. Potrebno je da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Krajem meseca, naglašeni su i različiti susreti ili kontakti sa inostranstvom. Pratiće Vas “faktor sreće”, ali pokažite da imate dobru volju i pravi smisao za kreiranjem dugoročnijeg uspeha. Međutim, svi ovi uspesi izazivaju podozrenje okoline, te se neko može potruditi da vas kompromituje ili počne da vam radi iza leđa. Zato oprez! Planove nemojte da najavljujete širem krugu saradnika. Oprez je neophodan i sa novcem, od najsitnije pozajmice do ozbiljnih investicija. Mogući su i ozbiljni gubici, posebno u većim poslovnim poduhvatima, kao i smanjenje prihoda ukoliko se ne vodi računa o svakoj sitnici. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

Ljubav

U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično, ali i zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad, u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Imate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja vam se dopada, to jasno dajete do znanja, priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju ljubavnu sreću i uticaj.

Zdravlje

Nestabilno je već duže vreme, pa sve ono što je prešlo u hronično sada je moguće lečiti alternativnim metodama, kao i sasvim novim tehnologijama, koje su u povoju. Ipak, ne savetuje se da budete zamorčić. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno kolena i skočnog zgloba, uključujući i Ahilovu tetivu.

Novosti, Astrolook


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE