Mesečni horoskop za Mart Škorpion


U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas značajna poboljšanja u periodu od 10. marta. Potrebno je da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem. U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Neptuna u petom, uz povoljan upliv Venere u čestvrtom i Plutona u trećem polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih ili imovinskih pitanja. Uz dobre uticaje Jupitera u devetom polju i SMČ u Vašem sazvežđu osećate dodatni priliv pozitivne energije, optimizam i podsticaj za usvajanjem novog saznanja ili praktičnog iskustva. Očekuju Vas zanimljivi susreti, koji će Vas inspirisati na stvaralaštvo i na razmenu emotivne energije. Poželećete da osetite novi životni uzlet i da ulepšate svoje okruženje.

 

Posao

Osećate pojačani psihološki pritisak i potrebu da se rasteretite od napornih obaveza. Loša komunikacija sa saradnicima utiče na pogrešne poslovne procene i ponašanje. Sačuvajte prisebnost i nemojte da dozvolite da vas posao okupira više nego što je potrebno. Smetaju vam različiti vidovi taktiziranja, kada vas okolina usporava u poslu ili neko od saradnika nije spreman da nagradi vaš trud i zalaganje. Pred vama je faza kreativnog uspona, završni uspeh na najbolji način potvrđuje vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Predstoje vam uspešni rezulatati u poslovima koji imaju određeni stepen rizika ili su “liderski”.

Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od loših uticaja sa strane, koji narušavaju vaš poslovni status. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska kriza, što će dodatno da vas motiviše da prihvatite nove poslovne kombinacije. U ovom periodu imaćete jaku podršku neke važne osobe, koja vam s razlogom “čuva leđa”. Protekcija je u svakom slučaju opravdana i rezultat je prethodnih uspeha. Mudro rešenje je da zatražiti nečiji savet ili podršku. Do 12. marta možete da završite sve važnije poslovne obaveze. Krajem meseca, očekuje vas dobra prilika koja garantuje poslovno-finansijsku satisfakciju ili neki vid javnog priznanja.

Ljubav

Stalo vam je da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas ubedi da drugačije razmišljate. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za partnera i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog.

Zdravlje

Na zdravlje mislite unapred i ne čekajte da se razbolite. Vedri dani vam daju vitalnost i podstiču na rekreaciju, ali pošto imate tendenciju da se iscrpljujete, doći će do pada imuniteta. Kontrolišite šećer i masnoće u krvi, kao i krvni pritisak. Ovog meseca pomoći će vam muzika za opuštanje. Što se tiče okoline, mogući su zdravstveni problemi najstarijim i najmlađim ukućanima, posebno sa disajnim organima.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Mart Vaga

Sun Mar 2 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike, […]