Mesečni horoskop za Mart Strelac


Zbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira Vas nečija formalna uloga i ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate osećaj da novi događaji najavljuju važne promene na poslovnoj sceni. Važno je da jasno definišete svoje poslovne interese i da odgovorite na dobru ponudu. U periodu od 17. marta, očekuju Vas pozitivni događaji i uspešna satisfakcija. Izbegavajte takmičarsku atmosferu ili rivalstvo u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca predstoji Vam aktivna uloga u javnom životu, obratite pažnju na susrete koji će Vam omogućiti napredovanje na različitim nivoima. Delujete snalažljivo u mnogim situacijama, pokušavate pravilno da sagledate dobre i loše aspekte koje naslućujete u ljubavnom odnosu. Važno je da uskladite svoj razum i osećanja, impulsivna reakcija može da Vas navede na pogrešnu procenu i ponašanje. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Pogrešna orijentacija ostavlja trag ili posledice na zajednički život. Partner pažljivo analizira Vaše ponašanje i očekuje dobar impuls za zajedničke planove. Ljubav ima najjaču snagu, pod uslovom da ste dovoljno iskreni i da verujete u intimnu stranu osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ljubavna romansa. Privlače Vas novi emotivni kontakti, ali prema svakoj osobi treba da upražnjavate drugačiji model ponašanja u izražavanju svojih osećanja.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Neptuna u četvrtom, uz povoljan uticaj Venere u trećem i Urana u Vašem petom polju podstiču u Vama stvaralački impuls i potrebu za ličnim usavršavanjem. Povoljan upliv Jupitera u osmom i od 20. marta, Sunca u petom polju, upućuju na nove ili promenjene ciljeve, potrebno je da udružite svoje interese sa bliskim osobama i da zajednički investirate u lepšu i srećniju budućnost. Bez obzira na stepen ličnog uspeha, vrhunsko zadovoljstvo i ona »najlepša čarolija« se krije u ljubavnim susretima.

 

Posao

Uporno sledite svoje poslovne ciljeve, ali imate utisak da vas prate loše okolnosti i da okolina nema razumevanja za Vaše ideje. Želite da se distancirate od javnih rasprava i da zaštitite svoje interese, međutim različite okolnosti diktiraju naporne uslove i ubrzani tempo u poslovnoj saradnji. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka u vezi finasijskih investicija. Istina, to nije vaš stil, ali ako je nekada vreme za akciju, onda je to sada! Potrudite se da završite sve važne obaveze do kraja meseca, nemojte da dozvolite da vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi vaš praktičan duh i sposobnost da efikasno delujete. Važno je da se uspešno prilagodite novim zahtevima i uslovima poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima je vaš glavni adut. Posvetite pažnju sadržajima koji mogu da unaprede vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Istovremeno preispitajte sve stare kontakte, planove i namere, nemojte da budete kruti ukoliko bi trebalo nešto menjati. U periodu oko 13. marta moguća je prolazna finansijska kriza, što će vas naterati da prihvatite i dopunske poslove. Krajem meseca očekuju Vas novi poslovni kontakti i bolji uslovi. Potrebno je da prihvatite određeni stepen poslovnog rizika, ker je to uslov za dalje napredovanje i uvećanje zarade.

Ljubav

Želite da zaboravite na neke ružne situacije, ali još niste sigurni u svoje emotivne odluke. Kada se nalazite na korak do rešenja, u vama se pokreće i nova emotivna dilema ili sumnja. Jasno Vam je da trenutni ljubavni bljesak ne odslikava sreću koju tražite. Nedostaje vam razumevanje, imate utisak kao da se udaljavate od jedne drage osobe. Trenutak je da iskreno progovorite pred bliskom osobom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Važno je da korigujete svoje greške, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na iskrena osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i pažnju vam privlače osobe različitih profila. Tek kada sagledate svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor u ljubavi. Na sreću, vaši emotivni snovi mogu da se ostvare.
Zdravlje

O zdravlju morate da više vodite računa jer vam je imunitet slab. Moguće su upale i infekcije. Budite vrlo, vrlo oprezni u saobraćaju jer tu može da dođe i do povreda ekstremitata. Podložni ste i prehladi i temperaturi. Virusne infekcije, koje deluju na srce, u ovom periodu mogu da vas ugroze. U blizini vaše kuće moguće su nezgode, padovi, ali i napad psa.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Mart Škorpion

Sun Mar 2 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja […]