Prate Vas različite poslovno-finansijske obaveze koje zahtevaju veliki napor i dodatno angažovanje. Ako Vam je stalo da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti na delu ili da ostvarite zapažene razultate, primenite poznata pravila u poslovnoj saradnji. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u odredjene saradnike, zahteva da dobro razmislite o različitim interesima koji Vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pažnju usmerite na prioritetne ciljeve i prihvatite savremeni trend u poslovanju. Od 19. marta, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za ličnim ili profesionalnim usavršavanjem, kao i novi ili perspektivni kontakti sa inostranstvom. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja, što dodatno otežava Vašu procenu u ponašanju prema bliskoj osobi. Pokušavate da uskladite svoje misli i osećanja, stalo Vam je da ostvarite unutrašnju ravnotežu. Često razmišljate o svojim postupcima i nečijim komentarima, pažljivo analizirate partnerovo ponašanje kako biste uskladili zajedničku sliku. Potrebno je da prevaziđete emotivnu krizu ili nesporazum u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost predstavlja veliku vrlinu, tako da svaku odluku treba dobro osmisliti. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni, novi kontakti i ljubavne avanture deluju kao zamena za neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim čarolijama, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura i Neptuna u šestom, i uz povoljan uticaj Venere u petom i Urana u Vašem sedmom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Važno je da »pomerite« svoje granice u saznanju i da ostvarite kvalitetan pomak u poslovnom, emotivnom i porodičnom životu. Očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama – pronađite svoju tačku oslonca kroz zajedničko delovanje. Posebne privilegije Vam donose povoljni uplivi Marsa u Vašem sazvežđu i Jupitera u desetom polju, a od 20. marta, uticaji Sunca u Vašem sedmom polju.

 

Posao

Delujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa utvrđenim standardima, koji vladaju u vašoj okolini. Tražite efikasnija rešenja u poslovnom izražavanju, ali postoje okolnosti koje ne zavise od vaše volje i uticaja. Saradnici vam zameraju na samovolji prilikom donošenja poslovnih odluka. Odbijate da saslušate kritičke komentare i najčešće se rukovodite za ličnim procenama. Od 13. marta je važno da rešite neka imovinska ili statusna pitanja. Delujete aktivno na različitim stranama i prihvatate nove poslovne izazove u skladu sa svojim afinitetima. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite da podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih komentara ili neprijatnosti, koje narušavaju vaš poslovni i društveni status. Zatražite nečiji savet pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. Savet bi trebalo da dođe od visoke, smeđe osobe ili starijeg muškarca sa bradom. Uspešne formule ponavljajte u različitim situacijama, to je garancija poslovnih ili novčanih dobitaka. Eksperimente možete da primenjujete samo u pojedinim situacijama koje ne prevazilaze vaše znanje i iskustvo.

Ljubav

U skladu sa pozitivnim stavom delujete vrlo zanosno i vodite aktivan društveni život, tražite dobru priliku da ostvarite nove i neobične ljubavne kontakte. Prvi utisak, dosta govori o vašem raspoloženju i namerama. Delujete kao da vaše interesovanje za određenu osobu nije trajnog karaktera. Ne želite da se opterećujete emotivnim vezivanjem i smišljate razne izgovore, kako biste opravdali svoje ponašanje u nekim delikatnim situacijama. Ipak, neko u vama pokreće jaka osećanja i navodi vas na zajedničke planove. Imponuje vam saznanje da se nalazite na meti radoznalih pogleda ili u sferi nečijeg interesovanja, slobodno izrazite osećanja i namere. Ljubavna veza vas čini srećnim, a odnos sa bliskom osobom utiče na dobar izgled, unutrašnji sjaj i samopouzdanje.

Zdravlje

Ako se pojave zdravstveni problemi, to će biti posledica nezdravih navika ili neadekvatne dijete. Svaki vid preterivanja u bilo kom pravcu, na vaše zdravlje deluje problematično. Podložni ste respiratornim infekcijama, a njihova sezona upravo dolazi. Podignite imunitet.

Novosti, Astrolook


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE