Mesečni horoskop za Oktobar 2014.


kineski mesečniOVAN

Oktobar počinje sa dosta nezavršenih poslova i donosi talase frustracije zbog poslovnih zadataka koji nisu u potpunosti dobili željeni oblik. Lunarna eklipsa u znaku Ovna 08.10. biće od ključnog značaja za dogadjaje koji slede – u ovoj fazi preokreta pokazaćete se kao majstor inicijative. Uvek ste medju najhrabrijima, medju onima koji utiru nove staze i ovaj mesec neće biti ni po čemu drugačiji.  Često je jedini način da prihvatite nove projekte upravo odstupanje od poslovnih zadataka koji vam stvaraju opterećenje i sputavaju vaše napredovanje. Sada ćete biti rešeni da je vreme da ih se oslobodite zauvek.
Retrogradnost Merkura će dati nove tonove čitavog Oktobra – iako ste spremni da vredno radite, vaše odluke i namere mogu biti potpuno pogrešno protumačene od strane vaši poslovnih i emotivnih partnera. Budite svesni da okruženje budno prati sve vaše postupke, posebno u intervalu od 10. do 25. Oktobra, kada se Merkur kreće retrogradno vašim sektorom odnosa. Iskoristite ovaj interval kako biste ponovo procenili kvaliitet emotivnih i poslovnih partnerstava.
Novi investicioni plan aktivirajte nakon 25. Oktobra, nakon Solarne eklipse koja će podržati nove odluke i planove, i nakon što je Merkur u direktnom hodu izašao iz senke.
Na poslovnom planu, do kraja Oktiobra bićete u poziciji koja donosi izuzetnu moć – obzirom da vaš vladar Mars tranzitira vašim ličnim sektorom karijere i poslovnih napredovanja. Bilo da planirate početak novog poslovnog poduhvata ili pregovarate za povišicu biće veoma teško ignorisati vaše ideje. Ovo je mesec vašeg USPEHA!

BIK

Tokom većeg dela Oktobra ćete balansirati situacije kašnjenja i nesporazuma koje se tiču vaših poslovnih zadataka. Ukoliko vaši poslovi podrazumevaju izdavaštvo ili komunikacije sa inostranstvom moguće je da će krajem Oktobra doći do obnavljanja i finalizacije jednog značajnog projekta. Dok se uporno trudite da pokrenete dogadjaje u željenom pravcu bićete sve uvereniji da čak i minorni dogadjaji donose komplikacije. Kada ovome dodate i činjenicu da ćete tokom Oktobra biti izuzetno teški za saradnju jasno je da će i kolege izbegavati situacije u kojima su primorani da komunicirajus a vama. Iako će izgledati kao da se sve zaverilo protiv vas možete sa izvesne distance bolje proceniti aktuelnu situaciju – možda je ovo jednostavno signal da će neke situacije morati da se završe, i potrebno je izvesno vreme da to prihvatite. Do kraja Oktobra pronaći ćete se u stabilnijoj poziciji sklapajući nove poslovne saveze i započnete stimulativne nove projekte. Ukoliko su aktuelna pravna pitanja u ovom intervalu ćete im posvetiti posebnu pažnju. Ovo i jeste finale kakvo priliči situaciji iako ne bude u votpunosti u vašu korist. Sunčeva eklipsa u sektoru odnosa ohrabruje sklapanje novih poslovnih saveza ili novih poslovnih veza koje će osnažiti vašu poslovnu poziciju. Krajem Oktobra i Venera će pružati podršku a Merkur kreće direktnim hodom te ćete svedočiti gotovo magičnom preokretu iz stanja frustracije i odlaganja. Finalnih dana Oktobra imaćete utisak da ste se povezali sa svim ljudima koji poseduju moć da ostvare vaše najludje snove – U PRAVU STE!

BLIZANCI

Veći deo Oktobra provešćete fokusirani na partnerske odnose i revitalizaciju oslabljenih veza. Da li postoji prijatelj koji vam baš ide na živce u poslednje vreme? Drama u sektoru odnosa može vas dovesti u situaciju u kojoj ćete shvatiti da je pravi trenutak da svako od vas krene svojim putem. Ukoliko se ovo prijateljstvo okonča oko 8. Oktobra budite sigurni da je tako moralo biti, i potrudite se da ga okončate sa poštovanjem. Grube i ružne reči će samo ostaviti osećaj krivice i pokajanja, a to sigurno ne želite.
U intervalu Merkurove retrogradnosti od 4. do 25. Oktobra biće neophodno da obratite posebnu pažnju na prečice kojima posežete u svim životnim segmentima. U najvećoj meri aktuelna retrogradnost će se odraziti na vaš emotivni život i odnose sa decom, ali ćete poželeti i da ponovo razmotrite kreativne projekte i u početku ćete se boriti sa talasima nervoze i besa zbog zadatka kom ponovo morate posvetiti izvesno vreme.  Ipak, nakon obavljene revizije bićete više nego sigurni da je vaš projekat spreman da zablista u svom sjaju krajem Oktobra.
Koliko do emotivnog života biće neophodno da dešifrujete nekoliko situacija tokom Oktobra. Ukoliko ste u emotivnoj vezi nedostajaće jasne poruke o zadovoljstvu kvalitetom odnosa – iako ste uvereni u jednoglasnost  do kraja meseca ćete zaključiti da zapravo imate potpuno različite poglede na aktuelnu emotivnu situaciju. Pamtite da je retrogradnost Merkura prilika da razvijete veštinu slušanja i komuniciranja sa dodatnom pažnjom, stoga nemojte procenjivati baš sve što čujete tokom ovog intervala, već dozvolite sebi da spontano i bez reakcije procesuirate informacije.

za ostale znake u pripremi…


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Astrološki dogadjaji 30.09.2014.

Tue Sep 30 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Na Aktivnoj karti dana možete pratiti iz časa u čas kretanje planeta i svetala. Utorak 30. Septembar će biti vrlo spokojan dan, a obeležiće ga 2 lunarna aspekta i celodnevna faza praznog hoda. Mesec se kreće od 12° do 26° Strelca.   […]