Mesečni horoskop za OKTOBAR 2016.


b9da358b2d145c13d2cfde9553a22626SUNČEV znak i PODZNAK OVAN
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR VESNA 061/260-5212
Oktobar je mesec novih početaka i promena za Ovnove. Karijera, poslovna pitanja, emotivni i partnerski odnosi, puni novina, biće aktuelni tokom ovog meseca. Prvo, Ovnovi izlaze u javnost i polako, uz mnogo prilagođavanja kreću da realizuju sve svoje, visoko postavljene planove, koji su bili “na čekanju” tokom cele prošle godine. Promene će krenuti sa poboljšanjem svih partnerskih i poslovnoh odnosa, koji mogu da unaprede njihovu karijeru i poboljšaju finansijsku situaciju. Neće to proći bez nervoze i stresa ali će oni biti izuzetno ambiciozni,uporni i posvećeni da ostvare svoje naume.U tome će imati podršku drugih, onih koji imaju više i koji mogu da pomognu. A izvesna je i pomoć jednog od roditelja u ovom periodu, sa kojim su inače ne slažu baš najbolje. Mnogi Ovnovi uspešno će obaviti razne administrativne poslove, potpisaće i neke ugovore i poslovne sporazume koji im u narednom periodu mogu doneti značajnu finansijsku dobit. Neki će na novo radno mesto koje će biti lepše, ne tako skromno kao predhodno…Oktobar će biti povoljan i za razne oblike finansijskih poduhvata…Važno je da paze, da ne pređu crtu morala i zakona, da bviraju poslovne partnere i način kojim dolaze do novca.
Ovnovi koji su u braku ili u dužoj vezi popraviće odnose sa svojim partnerima. Biće više uzajamne strasti, razumevanja, sklada a slobodni mogu da očekuju bračne ponude , čak i oni koji su jednom rekli:” Nikad više!” Novi partner može biti stranac, stariji, mudriji, obrazovan… Krajem treće nedelje oktobra moguće su nervoza, rastrzanost i nesporazumi sa majkom ili drugim ženskim članovima porodice. Neka obespokojavajuća vest iz zavičaja…Ove situacije biće kratkotrajne ali se svakako treba čuvati od povreda oštrim predmetima , ili tokom rukovanja nekim alatima… Povremene glavobolje ili respiratorni problemi biće prolazne posledice nervne prenapregnutosti. Ovnovi će u ovom periodu ponekad neracionalno da troše energiju pokušavajući da usklade poslovne i porodične obaveze i to može dovesti i do pada imuniteta.

SUNČEV znak i PODZNAK BIK
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR JASMINA 063/222-539
Vaš fokus na zdravstvene teme i bolju organizaciju obaveza uneće poseban dinamizam – češće ćete imati osećaj da se od vas zahtave da pokažete razumevanje i prilagodite se izvan granica lične udobnosti. Ipak obzirom da se pod okriljem ovih promena nižu i prilike za poboljšanje poslovnih prilika, voljni ste da sa saradnicima pokušate da pronadjete harmoničan model i uspešno delegirate obaveze. Mala zadovoljstva i nov poslovni saradnik sa svežim idejama učiniće vaše dane još vedrijim, ipak za rezultate se pobrinite sami. Sklonost odlaganjima eliminišite u startu.
Emotivni plan i dosadašnje dogadjaje ste već poprilično analizirali tokom protekla dva meseca i vreme je da odmorite i dozvolite da se situacija razvija bez vašeg daljeg sugerisanja – učinili ste što ste mogli, vreme je da partner pokaže nešto inicijative.
Zdravstvena situacija nije blistava – umirite postojeće upalne procese, i uvedite svakodnevno kretanje kako biste bolje izbalansirali energetske tokove. Ne prepuštajte se lenčarenju. Jesen i zima jesu na pomolu, organizujte bolje svoje slobodno vreme.

SUNČEV znak i PODZNAK BLIZANCI
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR JASMINA 063/222-539
Na pragu ste jedne lepe ljubavne faze i pokušajte da se makar sebi obavežete da ćete ovog puta igrati čisto i fer. Prvi dani Oktobra, a posebno period nakon 7. potpuno će vas opiti. I u radnom i u porodičnom okruženju postaje previše očigledno da teško koordinirate postojeće obaveze, sa glavom u oblacima na dnevnom nivou ćete početi da zaboravljate one manje važne obavezice, i žonglirate objašnjenjima, iznova, iznova. Dugo iščekivanje i prethodna emotivna emotivna stagnacija delom su krivci za ovu emotivnu sludjenost, ali vama to tako lepo stoji da je teško prebaciti vam bilo šta.
Na poslovnom planu ste “snažno zagrizli” i ne prihvatate nikakve izgovore, svesni ste da je situacija već u ozbiljnoj meri iskoordinirana i ostaje samo da se finiširaju dogovorene obaveze i odgovornosti. Niste raspoloženi ni za površno ćaskanje sa kolegama, ni za nove poduhvate – šćućureni ste u procepu izmedju tačke finalne realizacije i iščekivanja novog početka, i tu vam je za sada udobno. Maštate i sanjarite ali realne ciljeve tokom Oktobra ne uspevate da postavite, već izgleda kao da su sve prilike koje priželjkujete čist recept za gubitak.
Zdravstvena situacija je solidna. Hladnoća vam sada baš ne prija, bolove u kičmi rešavajte redovnom masažom i opuštanjem. Ukoliko do sada niste registrovali uspešan pomak sa već hroničnom zdravstvenom situacijom vreme je da potražite savet drugog lekara.

SUNČEV znak i PODZNAK RAK
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNIA STROLOG ZA OKTOBAR TEA 064/5831-318
Dragi Rakovi, početkom meseca Oktobra, možete osetiti posebno turbulenciju na emotivnom planu. Strast koju osećate ne možete da sakrijete već da se pripremite za jedan strastven mesec. Oni koji ne budu imali jači stav da pronađu idealnog partnera sreća može da ih prati i posle 20. oktobra, kada Venera daje za nijansu malo pasivniju energiju. Možete se zaljubiti u bliskog prijatelja i da se nadate da će ta veza da potraje. Na polju posla jaču akciju možete da imate posle 19. Oktobra kada dolazi na red izuzetna prilika da poslujete sa strancima. Ukoliko ste u privatnom biznisu ne očajavajte ukoliko budete morali da čekate naplatu do 23. oktobra, kada ona zaista može da vam se uveća. Aspekti vas podržavaju, pa bi bilo dobro da se ozbiljnije bavite svojim poslovnim planovima, kako kratkoročnim tako i onim, koji dolaze kasnije na red za realizaciju. Tokom meseca Oktobra očekujte promenljivo raspoloženje pa se povremeno povucite i meditirajte kako bi telo doveli u balans.
Vaši srećni dani su 3, 4, 7, 10, 11, 14, 17, 20, 30 oktobar.

SUNČEV znak i PODZNAK LAV
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR VESNA 061/260-5212
Sva pažnja Lavova u oktobru, bar u prvoj polovini meseca biće usmerena na posao i zaradu. Prihodi od ličnog rada, zaposlenih u budžetskim ustanovama, biće po kriterijumima jednog Lava suviše sitni. U svakom slučaju, nedovoljni da bi Lav mogao da priušti sebi i bližnjima ono što on smatra vrednim i kvalitetnim. Zato će mnogi krenuti da se zalažu za veći prihod od privatnog posla ili će se potruditi da nađu novo radno mesto gde će i zarada biti bolja. I na novim poslovima, u novoj firmi ili ustanovi, Lavovi će pretendovati da budu na rukovodećem položaju. Ako se bave biznisom krenuće u promene kako bi sebi obezbedili odgovarajući status i finansije. Moguće je i da članove porodice zaposle u svojoj privatnoj firmi i da to bude neka vrsta porodične manufakture. Neki Lavovi posvetiće se studijama, učenju i to vrlo ozbiljno. Možda će zbog posla ili studija češće putovati tokom oktobra, ali im to neće teško pasti. U ovom periodu ljubavni i emotivni život Lavova biće skoncentrisan u njihovom domu.
Primarni će biti kuća i porodica. Umesto da se zabavljaju na viđenim i luksuznim mestima, ostajaće kod kuće sa onima koje vole. U prvi mah to im neće biti udobno ali će se prilagoditi i čak uživati u tome. Stariji Lavovi mogu imati preblema sa zglobovima, kostima… Neke će moriti, povremeno, teški snovi ispunjeni brigama, ali ozbiljniji zdravstveni problemi ne stoje.

SUNČEV znak i PODZNAK DEVICA
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR TEA 064/5831-318
Tokom ovog perioda i dalje imate sjajne ideje, koje se tiču vašeg polja karijere. Ukoliko budete smatrali da igrate na sitno ne očajavajte već gledajte celinu, koja vam predstavlja veći izazov, ali samo ukoliko budete bili strpljiva osoba. Polje novca vam je izuzetno naglašeno. Možete imati posebno sreću, kroz naplatu dugova i priliv, koji vam zasigurno dolazi. Sjajne ideje koje ne možete da zaobiđete su još jedan izazovan cilj kojim postižete odlične rezultate, kada je u pitanju vaše lično rezonovanje poslovnih aktivnosti. Ostavljate utisak oštroumne osobe, koja zna tačno šta želi. Planeta Merkur menja svoj položaj 8. oktobra a to za vas znači potpuno drugačiji fokus i mogućnost da pokrenete posao vezan za izdavaštvo. Možda još neko vreme sačekate, ali zasiguno vam stoji pozamašna suma novca, koji možete da očekujete od svog ličnog rada. Na polju ljubavi možete da uvidite tokom ovog perioda da vas privlače markantni tipovi. Polažete računa na svoje ponašanje, pa isto to tražite i od druge polovine. Privlače vas Jarac i Škorpija. Ukoliko planirate zajedničko putovanje, to priredite sebi i partneru posle 9. Oktobra i posebno se pazite brze vožnje.
Vaši srećni dani su 10, 11, 20, 27 oktobar.

SUNČEV znak i PODZNAK VAGA
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR VESNA 061/260-5212
Generalno gledano oktobar će biti odličan period za Vage. I cela naredna godina biće , posebno na profesionalnom i finansijskom planu berićetna. Dugo su Vage trpele osporavanja, osujećivanja, gledale kako njihov rad nije dovoljno plaćen, a kvaliteti, ljudski i profesionalni, zanemarivani. Marljivo su radile, prilagođavale, kretale iz početka posle svakog neuspeha i nastavljale da uporno, daju sve od sebe…Istovremeno dešavala se transformacija i duboko promišljanje o tome koliko vredi njihov rad, koliko i kako treba ulagati u sigurniju budućnost za sebe i svoju porodicu. U kom pravcu da usmere sebe i svoju karijeru? U predhodnom periodu sve duboko promišljeno i izvagano… Neke će Vage, zbog mnogih bezuspešnih pokušaja da sebi obezbede normalan život i posao biti na ivici nervnog sloma, ali ih priliv sveže energije u oktobru podiže… Posebno će biti uspešne Vage koje se bave nekim privatnim poslom, trgovinom sa inostranstvom, prodajom robe namenjene, pre svega ženskoj populaciji, one Vage koje se bave nekom umetnošću, znanjem, lepotom…Visoko zacrtani ciljevi počinju da se realizuju. Zarada, lična, od 5. oktobra, najviše od privatnog posla biće sve veća a mogući su i neki oblici finansijskih transakcija, finansijska podrška sa strane, od drugih, pojedinaca, ustanove, države… I sve će to obavljati sa lakoćom, uz pomoć poslovnih i drugih partnerstava…Lako, kreativno, netradicionalno… kao da se igraju Vage… Sve izgleda sa strane lako i lepršavo a mnogo je ljubavi, vere, požrtvovanosti i truda uloženo u ovu igru što se život zove. Neke Vage , desiće se , u svom bliskom okruženju, ako su slobodne, mogu sresti novu ljubav. Njima će doći iznenada neko sasvim neobičan, nekonvencionalan sa visokomoralnim i drugim kvalitetima. Osećanja će se razvijati postepeno… Ove Vage koje su u braku, širokogrudo i strpljivo podnosiće nervozu svojih partnera. I delovaće na njih smireno i konstruktivno tako da će do kraja meseca, kao jedno biti usmereni na svoj dom i porodicu. Biće im važno da s ljubavlju unaprede i svoj zajednički život ali i dom u kome žive. Na poslu su moguća neka ogovaranja i priče ali to Vagama neće štetiti. Godina koja je za Vage prošla,opasno je poljuljala njihovo samopouzdanje i energetsku ravnotežu. Odmor, boravak u prirodi i u harmoničnom okruženju oporaviće ih. Starije Vage da kontrolišu šećer u krvi,i da paze na telesnu težinu jer je moguće njeno povećanje.

SUNČEV znak i PODZNAK ŠKORPION
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR JASMINA 063/222-539
Dragi Škorpioni nakon mučne trogodišnje faze koja je obilovala nevoljama i teškoćama, i nekih novih letnjih suočavanja sa stagnacijom, plaćanjem zaostalih kamata i posledicama, vreme je da poverujete u čuda. Da, magija je bila vaš posao oduvek, ali su vas u poslednje vreme obuzele strašnje sumnje i skoro da ste poverovali da je svemu došao kraj, i da ćete ostatak života provesti u redovima običnih smrtnika. Vreme je da se prisetite ko ste i koliko ste moćni, a dok Sunce i Merkur listaju vaša sećanja, Jupiter ih zasipa zlaćanom prašinom ulivajući novu veru u još moćnije sutra. Snovi se besno množe – i to ne bilo kakvi snovi već snovi kakve malo ko sme da sanja.
Venera je već uveliko vaš strastveni gost i ako niste do sada osetili njene blagoslove vreme je da zatražite savet osobe koja vam uliva poverenje. Aktivniji ste nego što je to bio slučaj tokom ranijih meseci, i vaši saradnici se čude tom žestokom naletu entuzijazma. Muči vas taj žestoki osećaj da ste toliko toga propustili i snažno ste zgrabili dizgine budućnosti, u galopu besnom nadoknadjujući mesece stagnacije. Još poneka manja novčana tema još drži u senci vaš um, ali uspešno ste koordinirali najveće probleme, potvrdite taj uspeh i što manje brige – briga nije vaš saveznik.
Kratka putovanja i dinamični dani prepuni novih poslovnih prilika energizovaće vas i vratiti u top formu. Ne propuštajte ništa tokom Oktobra – budite siloviti, uzmite SVE.

SUNČEV znak i PODZNAK STRELAC
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR JASMINA 063/222-539
Iako vas finansijske teme i dalje muče i more, sve manje ste raspoloženi da se bavite svakodnevnim poslovnim zadacima i trudite se da uz pomoć prijatelja i uz neko lepo druženje obezbedite sebi dobru motivaciju za rad. Ipak nevolja je u tome što niste navikli da sebi dugo uskraćujete užitak i panika vas hvata pri samoj pomisli da ni polovinu finansijskih tema niste realizovali prema planu. Najradije biste ponovo otputovali na nedelju dana da “napunite baterije”, i prestanete da svedočite skoro svakodnevnim izazovima i komplikacijama. Emotivni plan je tokom Oktobra potpuno zanemaren, čak i prilike koje vam se pružaju niste raspoloženi da polovično razmatrate, radije se držite po strani i odlažete, odlažete…
Istrajte još malo razvijajući ovu snagu i mentalnu izdržljivost jer već sredinom Oktobra ambijent postaje mnogo više nalik onome što je za vas uživanje.

SUNČEV znak i PODZNAK JARAC
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR TEA 064/5831-318
Dragi Jarčevi, otkako vam je ušao Jupiter u polje karijere imate posebno privilegiju da se osećate egzaltirano. Bez obzira na razne trzavice i nedostatak sna kao i koncentracije uspevate da prikupite snagu za nove pobede. Ponekad se tek povučete da bi odmorili pred novim izazovima, koji vas motivišu da ne odustanete od igre, koja vam se pružila na polju posla. Ukoliko budete imali problem na polju karijere ne odbijajte pomoć osobe, koja vam može pomoći preko polja inostranstva ili sa određenom sumom kredita, koji bi vas finansijsko stabilizovali za jednu sezonu. Planeta Mars vam pruža posebnu energiju, pa niste pod većim Saturnovim pritiskom u toku ovog perioda. Nije loše da se uvedete pojačan fizički trening, kako bi napravili balans u svom telu. Posle 23. Oktobra imaćete bogatiji društveni život, bićete dovoljno prisutni na ovom segmentu, ali isto tako ćete moći uspešno da se odvučete u svoj ćošak u kome se odmarate i punite energijom za nove pobede. Što se zdravlja tiče nemate velike probleme do 8. Oktobra ali kasnije ulazite u specifičan period, koji nagoveštava psihičku napetost. Ostanite dosledni svojim ličnim ciljevima i idejama i ne pokazujte interesovanje za tuđe mišljenje.
Vaši srećni dani su 15, 23 oktobar.

SUNČEV znak i PODZNAK VODOLIJE
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ LIČNI ASTROLOG ZA OKTOBAR VESNA 061/260-5212
Početkom oktobra Vodolijama će biti najvažniji odnosi, ideali kojima teže i slika u sopstvenim očima.Biće usmereni pre svega na svog emotivnog partnera, a onda kroz njegovu pomoć i podršku, preduzeće odlučnije korake i aktivnosti koje treba da definišu njihov status, zvanje i karijeru. Te večiti ljubitelji slobode i svih nekonvencionalnih odnosa, imaće potrebu da definišu i utvrde svoj položaj u poslovnom i profesionalnom okruženju. Imaće u tome i značajnu podršku prijatelja, nekih iz istog poslovnog miljea, koji su trenutno uticajni a ne žele javno da se eksponiraju. Negde u drugoj polovini meseca, neke Vodolije će se zaposliti, a neki dostići željene ciljeve u karijeri. Biće izraženo osećanje moći i sreće. Novac će biti bolna tačka skoro, tokom celog meseca. Odlazi, a ne vidi se gde. I što više zarađuju, sve brže nestaje…I tako, sve do poslednje nedelje oktobra kada će zarada ispuniti očekivanja.
Vodolije u braku imaće imaće podršku svojih ambicioznih partnera, entuzijasta, i sasvim skladne odnose u porodici. Slobodne Vodolije biće u društvu studenata, stranaca ili studenata iz inostranstva i na vidiku su neke nove ljubavi. Mogućnost postoji, da neki radi školovanja putuju u inostranstvo i tamo nađu ljubav. Zdravstveno stanje Vodolija biće promenjljivo tokom celog meseca. Poslovna putovanja i mnogo rada dovode do stresa i svi oblici relaksacije poželjni su u ovom periodu, kao i redovna ishrana i dosta sna.

SUNČEV znak i PODZNAK RIBE
*za VAŠ LIČNI MESEČNI HOROSKOP VAŠ ASTROLOG ZA OKTOBAR TEA 064/5831-318
Ono što dolazi do izražaja tokom Oktobra, jeste vaša potreba da izađete u javnost da se osećate ekstrovertno i pokazujete koliko znate. Drugi vas doživljavaju jako pravedno i nemaju nameru da vas zaobiđu. Željno iščekuju vaše savete. Ukoliko ste student imaćete veći motiv da učite i stičete razna znanja. Interesuje vas zabranjena literatura tražite nešto što vam je sankcionisano i želite da pokažete koliko je sve to vama lako i na dohvat ruke. Poželećete da više izlazite i da se zabavljate. Ne ostavljate utisak nepravedne osobe i ne pokazujete stav lošeg uticaja nekih ljudi sa strane u vašem okruženju. Svako je dobrodošao u vaše društvo. Promenljivo raspoloženje na polju ljubavi je jasna priča od ranije. Ukoliko vam partner bude sugerisao da je loše raspoložen ovo možete da protumačite na više načina, ali zasigurno je problem u određenom segmentu, koji često zaobilazite kada su emocije u pitanju. Suočavate se sa realnošću i ništa vam ne predstavlja pretnju. Potrebno vam je samo malo više sna, kako bi napunili baterije koje vam kvare raspoloženje usled većih obaveza.
Vaši srećni dani su 3, 10, 11, 19, 21, 28 oktobar.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Vaš mesečni Horoskop OKTOBAR 2016.

Sat Oct 15 , 2016
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Vaš lični mesečni horoskop – Budite gospodar svog Vremena! Upravljajte Zvezdama! Kad god prolazite kroz izazovnu životnu fazu astrološka konsultacija je izuzetno korisna jer saznajete kada će se i na koji način okolnosti promeniti. Kada blagovremeno posedujete informaciju o predstojećem povoljnom periodu […]