Mesečni horoskop za Oktobar Bik


WB050035Delujete odlučno u svojim namerama i umete da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Okolnosti su na Vašoj strani i do izražaja dolaze Vaše pregovaračke ili praktične sposobnosti. Važno je da u odlučujućem momentu pravilno dozirate svoju prednost u odnosu na poslovne konkurente. Povremeno Vašu pažnju zaokupljaju poslovi koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 13. oktobra, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas dodatno motivisati da prihvatite neke dopunske poslove. Krajem meseca, očekuju Vas bolji uslovi i dobra prilika da udvostručite svoju zaradu. Nema razloga za lažnu skromnost ili za profesionalnu nesigurnost, pokažite da posedujete široko znanje i dobru veštinu. Povremeno kao da Vam nedostaje nečije emotivno razumevanje, imate utisak da se polako udaljavate od jedne drage osobe. Potrebno je da iskreno razgovarate sa svojim partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. U ljubavi ne treba igrati »pogrešnu ulogu« zavaravajući sebe, da je moguće sve držati pod strogom kontrolom i tako se zaštititi od emotivnog razočarenja. Važno je da korigujete svoje propuste, sve je moguće ispraviti i ulepšati pod uslovom da se oslonite na svoja osećanja. Ako ste mladi ili slobodni, osećate emotivnu nesigurnost i Vašu pažnju često privlače osobe različitih profila. Tek kada shvatite svoje emotivne zablude, možete da napravite dobar izbor. Na sreću Vaši »ljubavni snovi« i planovi mogu da se ostvare.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u šestom, uz pozitivan uticaj Merkura u sedmom i Venere u Vašem sedmom ka osmom polju, naglašavaju dobru mogućnost za poslovnim materijalnim, imovinskim ili statusnim uspehom i napredovanjem u karijeri, ali i u ljubavnim odnosima. Slobodno prihvatite različite izazove, sa namerom da ostvarite novi uspeh i ličnu sreću. Odnos sa partnerom pozitivno utiče na Vaše kreativno izražavanje. Uz promenljive uticaje Marsa, Saturna i Urana očekuje Vas serija važnih događaja, ali umerenost i oprez ponekad predstavljaju najbolji odgovor.

Posao – Tranzit Sunca preko znaka Vage većini predstavnika vašeg znaka donosi mogućnost poveće zarade ali da bi se to i dogodilo moraćete da dogovore sklopite uz veliki oprez i maksimalno osiguranje od štete. Potreban vam je savet pravnog lica. Poslednja Mesečeva četvrt u Raku 27.septembra donosi mogućnost sklapanja privatnog posla sa nekim koga ćete upoznati preko rada u nekoj velikom marketinškoj kući, preko rođaka ili prijatelja ili u okviru saradnje sa privatnom firmom.Merkur, planeta koja vlada vašim astrološkim poljem posla i kreativnosti ulazi 29. septembra u Škorpiju u znak u kome je izrazito jak zbog čega ćete i vi moći da sklopite dobre poslove, za koje mnogi neće ni znati. Tajansvenost je vaše glavno oružje i spretno barate njima a za savetovce verovatno uzmate žene koje imaju iskustva u poslu. U toku mladog Meseca 5.oktobra možete obaviti važan razgovor sa jednom Ribom, Rakom ili Devicom ili Škorpijom i to bi potencijalno mogli biti vaši budući saradnici. Sa Venerom, planetom novca, prosperiteta i uživanja, vašim vladaocem u Škorpiji sve do 8.oktobra imaćete velike prohteve, u razgovorima sa poslovnim partnerima bićete više nego zahtevni a od 8. oktobra mnogi vaši planovi bi mogli da se ostvare uz podršku drugog Bika, Vage ili Jarca. Mnogi predstavnici vašeg znaka mogu očekivati dobit u igrama na sreću ili neku vanrednu uplatu, moguće i neko zaostalo dugovanje od Škorpije ili Jarca. Oni koji rešavaju pitanje nekretnina, učiniće to znatno lakše nego u prethodnom periodu.

Ljubav – Ako ste skloni tajnim ljubavima, pazite se naročito početkom oktobra. Venera, vladalac vašeg znaka biće u opoziciji sa fiksnom zvezdom Algol što donosi iskušenja u ljubavi, posebno onima koji nisu slobodni ili mogućnost veze sa osobom koja nije slobodna. Aprilski Bikovi će biti pred velikim i značajnim odlukama, naročito ako su u vezi sa drugim Bikom, Jarcem, Devicom. Tajne ljubavi su moguće sve do 16.oktobra kada će Mars,vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i partnerskih odnosa ući u praktičnu Devicu u vaše astrološko polje kreativnosti i ljubavi. Ako ste umetnik, predstoji vam susret sa nekim sa kim ćee i sarađivati i biti u ljubavnoj vezi.Veze sa posla su moguće i sa mlađim partnerima tj. Partnerkama već od kraja septembra kada Merkur bude ušao u Škorpiju što bi moglo doneti romansu sa nekim ko možda nije slobodan ili je sklon paralelnim vezama. Veza sa Lavom može biti veoma stresna kao i sa nekom Vagom naročito krajem septembra i početkom oktobra.U vreme punog Meseca u Ovnu 19. oktobra ponovo se javlja mogućnost susreta u tajnosti ili obnavljanje veze sa nekim ko vas povremeno kontaktira, moguće kada dođe iz inostranstva.

Zdravlje – Moguć pad imuniteta i manji nazeb.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Blizanci

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom […]