Mesečni horoskop za Oktobar Blizanci


WB050036

Pred saradnicima delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo, često se nalazite u dobroj poziciji kada se odlučuje o širim poslovnim interesima. Budući da ste Vi osoba koja vodi računa o svom profesionalnom usavršavanju i materijalnim interesima, teško možete da se pomirite sa situacijom da neko ograničava Vaše zahteve. Imponuje Vam posao u kome do izražaja dolaze Vaše praktične sposobnosti i efikasnost. U periodu do 11. oktobra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili da izmirite neka finansijska dugovanja. Krajem meseca obratite pažnju na svoj poslovni imidž, stil izražavanja ili javni nastup. Većinu poslovnih ciljeva uspešno možete da ostvarite zahvaljujući dobroj saradnji, kroz različite kontakte i na osnovu nečijeg protežiranja. Nalazite se u sjajnoj formi i stalo Vam je da se predstavite u skoro savršenom svetlu pred osobom koja Vam se dopada. Delujete snalažljivo ili zavodljivo u različitim susretima i umete da šarmirate svoju okolinu. Ljubavnu sreću je moguće ostvariti uz odgovarajućeg ili očaravajućeg partnera. Atmosfera ljubavi, pozitivnih emocija i bliski kontakti, imaju posebnu čar koja Vas pokreće na akciju. Sve je lako, kada se »ljubavne kockice« slože u romantičnu sliku. Prijaće Vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoje Vam zanimljivi kontakti. Zablistaćete u ljubavnoj romansi, priželjkujete vezu sa jednom zanimljivom i nesvakidašnjom osobom.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u petom, uz pozitivan uticaj Merkura u šestom polju i Venere u Vašem šestom ka sedmom polju, donosi neke nove ili srećne okolnosti u ostvarivanju ciljeva koje ste sebi postavili uz izvesne privilegije. Naglašen je pozitivan uticaj Urana i SMČ, ovi aspekti predstavljaju sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalnog poboljšanja. Sreća i uspeh su dostižni, jer faktori sreće su oko Vas uz prisustvo Jupitera u Vašem drugom polju. Važno je da Vas emocije podstiču na pozitivne misli ili na veliku akciju. Lično zadovoljstvo i uspeh je moguće ostvariti kroz različite oblike partnerstva ili udruživanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju.

Posao – Većini predstavnika vašeg znaka tranzit Sunca preko znaka Vage savršeno odgovara za svaku vrstu partnerskog odnosa, posebno sa osobama koje su prisutne u javnosti, rade u medijima ili se bave sportom. Hod Merkura, vašeg vladaoca preko znaka Škorpije do 8. oktobra može doneti ozbiljne probleme, posebno ako budete olako shvatali svoje obaveze. Nakon tod datuma,ulazak Venere u Strelca može značiti mnogo veće šanse za proširenje saradnje sa nekim ko živi u inostranstvu a i sami možete često putovati tokom oktobra. Jupiter, planeta simbol novca i bogatstva, stranaca u vašoj astrološkoj kući posla donosi mogućnost uvećanja prihoda uz pomoć osoba koje su mnogo iskusnije od vas, moguće jednog Strelca, Jarca ili Škorpije. Pozicija Marsa u Devici posle 16. oktobra može doneti probleme i nezadovoljstvo zaposlenima u privatnim firmama, posebno možete biti izloženi nekoj vrsti kritike od strane nelojlane konkurencije, možete biti pod pritiskom da platite neke dugove ili ćete biti izloženi stresu zbog kratkih rokova za posao do koga vam je veoma stalo. Mlad Mesec u Vagi, 5. oktobra donosi mogućnost zaključenja novog posla koji bi relativno brzo mogao doneti zadovoljavajuće rezultate. Bićete skloni da ulazite u konflikte sa onima koji su za vas lažni autorieti i tome će naročito biti skloni mladi Blizanci.Rad u privatnoj firmi donosi velike izazove u svakom pogledu, može se dogoditi da ozbiljno razmislite o radu u inostranstvu ili ćete se, ako ste mladi preko prijatelja raspitivati za rad u inostranstvu ili za stipendiju u vezi sa daljim stručnim usvaršavanjem. Nemačko jezičko područje može biti idealno za vas.Pun Mesec u Ovnu 19. oktobra je povolja dan za one koji žele da obnove neke dugogodišnje poslovne veze.

 

Ljubav – Mnogi predstavnici vašeg znaka spremni su da uđu u ozbiljnu vezu, brak, posebno ako su u vezi sa nekim ko je slične struke njihovoj ili se sjajno udopunjavaju na profesionalnom planu. Majski Blizanci će takođe biti odlučni da reše pitanje svog statusa, naročito početkom perioda kada Sunce iz Vage bude obrazovalo dobar aspekt sa njihovim Suncem. Rođeni početkom sedamdestih posebno su na nekoj vrsti prekretnice, moguće da planiraju odlazak za inostranstvo zajedno sa partnerom ili promenu mesta borvaka. Jedan Lav. Blizanac ili Ovan mogu biti ozbiljni „kandidati” do sredine oktobra.Tajne veze se ne preporučuju kao ni veze mladih dama Blizanaca sa poslovnim ljudima, posebno ne sa Škorpijama jer bi to moglo dovesti do tenzije u odnosima.Tranzit Venere preko znaka Strelca posle 8.oktobra donosi mnogo novih mogućnosti na ljubavnom planu, posebno sa nekom Vagom. Pazite da ne ulazite u konfliktne situacije sa partnerom, naročito posle 9.oktobra sa Ovnom, Devicom ili Ribama. U vreme prve Mesečeve četvrti 12. oktobra možete biti u prilici da uđete u tajnu vezu sa nekim ko je na položaju, moguće da se radi o osobi koja nije slobodna. Verujete da ćete lako izaći iz te ljubavne „priče” ali to neće biti tako izvodljvo ako se radi o osobi sa posla, Ovnu, Jarcu ili Vodoliji.

 

Zdravlje – Promenite način ishrane.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Rak

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici Vam […]