Mesečni horoskop za Oktobar Devica


WB050040Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. Taktika koju primenjujete predstavlja mudriji obrazac poslovnog ponašanja. U periodu od 16. oktobra, očekuje Vas napredovanje na poslovnoj lestvici, neko će nagraditi Vaše znanje i profesionalne sposobnosti. Važno je da podstičete nove poslovne kontakte i da udružite svoje interese sa saradnicima koji imaju slične ideje i interesne ciljeve. Podstičite savremene ideje i pozitivan trend u svom profesionalnom izražavanju. Povremeno kao da Vam nedostaje optimizam, ali ne i potreba za romantikom ili avanturističkim doživljajima. Zahvaljujući domišljenosti uspevate da osvojite nečiju emotivnu pažnju i pronalazite efikasno rešenje za svoje dileme. Izbegavajte konfliktne situacije sa bliskom osobom, kako biste sačuvali dragocenu energiju i psihološku ravnotežu. Ljubavni nesporazumi koji uzburkavaju Vaš partnerski odnos nisu porazni, ali zahtevaju veliko strpljenje i zajedničko uvažavanje. Godi Vam interesovanje, komplimenti ili pažnja koju dobijate u društvu suprotnog pola. Imate predosećaj da Vam predstoji nova ljubavna romansa ili zanimljivi emotivni susreti. U skladu sa svojim temperamentom, delujete vrlo izazovno i neodoljivo. Neko u Vama podstiče emotivni zanos i inspiraciju, uživate u saznanju da Vas drugi vide kao privlačnu ili šarmantnu osobu.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u drugom, uz pozitivan uticaj Merkura u trećem i prelaskom Venere iz trećeg u četvrto polje, kao i ulaskom Marsa u Vaše sazvežđe predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i dostižnog, praktičnog i ljubavnog. Potrebni su Vam konkretni potezi i praktična rešenja. Sreća je na Vašoj strani, možete da ostvarite zapaženi uspeh. Nivo Vaših profesilonalnih i ličnih mogućnosti, uvećava se u skladu sa Vašim raznovrsnim interesovanjima. Povoljni uticaji Jupitera i Plutona deluju na Vaše duhovno uzdizanje, imate mogućnost da unapredite svoje životno iskustvo iz raznih oblasti. Ipak, prisustvo Neptuna u sedmom i Urana u osmom polju opominju na diskreciju, oprez i mudrost.

Posao – Pred vama je period u toku koga treba da budete mudri i spremni na razne vrste kompromisa. Imate velike planove ali vam je potrebna dobra ekipa saradnika. Ako ste već izvesno vreme vodili razgovore o novim poslovima, verovtno ćete pristupiti mnogo energičnije realizaciji planova kada Mars bude 16. oktobra ušao u vaš znak.Već u toku prve Mesečeve četvrti 27. septembra kontaktiraće vas oni koji će želeti da sa vama rade na nekom originalnom projektu.Merkur, vladalac vašeg znaka već 29.9. ulazi u Škorpiju u znaku kome je jak što vas čini vas pronicljivim i spremnim za neke mnogo odgovornije poslove nego one na kojima ste trenutno angažovani. Dobra saradnja moguća je sa Jarcem ili Škorpijom. Ribe su vam veoma naklonjene i na poslovnom i na privatnom planu. Iskoristite tranzit  Venere preko Škorpije ako radite sa Vagama, Bikovima ili Rakovima do 8.oktobra. Slobodno se upustite u posao za koji mnogi misle da je rizičan u stvari će biti za vas odskočna daska za budućnost.U vreme mladog i punog Meseca 5. i punog Meseca 19. oktobra obavite potrebne razgovore i postavite svoje uslove.  Ne bi trebalo da se previše opterećujete grandioznim planovima. Finansijska situacija bi mogla da se značajno popravi ako budete radili a umetnicima ili ako vam je partner iz sveta umetnosti.

Ljubav – Sa asteroidom Amorom u  Biku u vašoj astrološkoj kući duhovnosti dalekih putovanja mnogo ste moćniji nego što mislite ali i daleko romantičniji nego što to drugi misle. Tranzit Venere, planete strasti preko Škorpije čini vas mnogo upornijim u verbalnim pokušajima da nekog osvojite.  Pozicija poslednje Mesečeve četvrti u Raku 27.septembra u podjednakoj meri pomaže na emotivnom planu i onima koji su u vezi i onima koji bi želeli da započnu vezu sa jednim Rakom ili Bikom. Dame Device postaju izrazito aktivne na ljubavnom planu i veoma određene u svojim zahtevima, naročito ako im je podznak u Vagi ili Ribama. Ako ste u vezi sa posesivnim parnterom, nećete mu dopustiti da ima razloga da bude nespokojan jer dobro znate do kojih granica možete da idete i u privatnim i u poslovnim odnosima. Osoba koja nosi uniformu mogla bi vas zainteresovati za sebe. Tranzit Marsa sve do 16. oktobra preko vašeg astrološkog polja tajni može poremetiti harmoničan odnos sa Ovnom ili Jarcem .Rođeni krajem avgusta posebno mogu pomisliti da  je njihov partner pod nečijim uticajem dok će oni rođeni krajem znaka biti spremniji da uzmu svoj život u svoje ruke.

Zdravlje – Proverite vid.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Vaga

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Uz ideje koje imate stalo Vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici […]