Mesečni horoskop za Oktobar Jarac


WB050043Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike zahteva da dobro razmislite, pre nego što se odlučite za osnovnu strategiju. Nemojte dozvoliti da Vas opterećuju neka sporedna dešavanja, pažljivo odaberite svoje prioritetne ciljeve i budnim okom pratite sva nova dešavanja na poslovnoj sceni. Od 10. oktobra, očekuju Vas pozitivne promene i mogućnost za profesionalnim usavršavanjem, potencirajte i kontakte sa inostranstvom. Neka drugi prate ili kopiraju Vaš poslovni stil. Osećate emotivno previranje, tako da u zavisnosti od situacije menjate svoje raspoloženje ili odluke. Stalo Vam je da prevaziđete emotivnu krizu ili različite nesporazume, koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Umerenost u izražavanju osećanja predstavlja veliku vrlinu, ponekad svaku odluku treba dobro osmisliti. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ako ste mladi ili slobodni ljubavne avanture više deluju kratkoročno, kao zamena za neke neispunjene želje. Uživajte u ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je moguće i dostižna. Potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću, kao i osobu do koje Vam je stalo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u desetom, uz pozitivan uticaj Merkura u jedanaestom i Venere u jedanaestom ka Vašem dvanaestom polju, daju mogućnost da ostvarite zajednički uspeh ili zadovoljstvo na različitim poljima. Uz povoljne aspekte sa Jupiterom i Marsom, imate sjajnu priliku da ulepšate svoj ljubavni život ili odnos sa prijateljima. Uspeh, sreća i zadovoljstvo proizilaze iz partnerstva, udruživanja ili iz zajedničkog zalaganja. Prati Vas i povoljan upliv Plutona, ali prisustvo Urana u četvrtom polju, opominje na mudrost i oprez sa investicijama, porodičnim vrednostima, i u interpersonalnim ili »nesvakidašnjim« odnosima.

Posao – Ovo je naporan period za one koji maštaju o velikom biznisu jer će Venera, planeta novca, bogatstva i umetnosti koja ima velikog uticaja na vaš znak prelaziti preko vaše astrološke kuće prijatelja i podrške biti jedno vreme pod uticajem Saturna, planete koja vlada vašim zbnakom zbog čega možete biti veoma zahtevni i veoma naporni kao saradnik a da toga ne budete svesni. Svi oni koji vam u stvari kao saradnici naročito ne odgovaraju biće spremni na svaku vrstu kompromisa sa vama ali vi ćete verovatno biti principijelni i po cenu neke manje štete. Mlad Mesec 5.oktobra donosi nove mogućnosti za sklapanje poslova ali i dosta napora da se usaglase želje svih, vaše i onih od kojih na neki način zavisite. Okruženi ste onima koji nisu do kraja iskreni prema vama i koji umesto da vas cene, mogu pokazivati veliku dozu zavisti ne samo na ono što ste postigli nego i na ono što tek treba da uradite.Posle 8. oktobra dobićete želju da promenite posao ili da započnete rad sa strancima. Moguće je da će vam ako ste rođeni u poslednjoj dekadi znaka, kraj perioda biti prilično stresan ali će se naći kompromisno rešenje u vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku 12.oktobra. U finanasijskom pogledu trebalo bi da sasvim solidno prođete baveći se nekim manje-više elitnim poslom. Devica, Bik i Škorpja mogu biti sasvim solidni saradnici za rođene u junu i početkom jula ako budu spremni da naporno rade.

Ljubav – Uticaj Mesečevih mena na vaš znak je veliki a tokom ovog perioda u prilog vam ide pozicija planeta posebno Venere preko znaka Škorpije, naročito ako ste tipični Jarac koji teži lojalnosti i očekuje da ga partner uvek bezrezervno podržava u svemu.Ako ste u nekoj vrsti emotivnog previranja, samo što ste raskinuli vezu teško da ćete uspeti da povratitre njenu naklonosti.U vreme punog Meseca 19.oktobra ne poigravajte se osećanjima nekog ko vam je uvek bio izuzetno naklonjen i nemojte obećavati mnogo toga što nemate nameru da ispunite.Kada Venera, planea ljubavi bude ušla u vaše astrološko polje tajnih ljubavi 8.oktobra, možete pokazati interesovanje za nekog drugog Raka, Bika ili Ribe.Ulazak Marsa u Devicu 16. oktobra može doneti romansu sa nekim Ovnom ili Škorpijom na nekom službenom putu.Iako imate potrebu za jakom ličnošću, može se dogoditi da vas opseda neka Riba kojoj je potrebna vaša podrška u vezi sa rešavanjem problema, kako poslovnih tako i porodičnih. Nekome ćete biti rame za plakanje, uloga u kojoj ste sjani iako biste rado promenili nešto u životu i našli i vi oslonac u nekom. Verovatno ćete biti u prilici da uđete u vezu sa Ovnom, Jarcem, Ribama ili Bikom. Dame Jarčevi rođene sredinom 70 tih očekivaće da se pojavi neko s kim su nekada mogli da zajedno žive u inostranstvu ali biće to kratkotrajan susret bez budućnosti.

Zdravlje – Moguće manje zdravstvene tegobe.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Ribe

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj […]