Mesečni horoskop za Oktobar Lav


WB050038

Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar izbor. Nakon test situacija, očekuje Vas ubrzano napredovanje. Potrebno je da svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i da rešite neka imovinska pitanja. U periodu od 15. oktobra, obratite pažnju na mogućnost ličnog usavršavanja, na javne nastupe, profesionalno napredovanje ili na udruživanje poslovnih interesa. U skladu sa svojom prirodom povremeno imate velika emotivna očekivanja i umete da postavljate različite zahteve. Čini Vam se da partner nema uvek dovoljno razumevanja za Vaše potrebe, te neki učestali konflikti dodatno utiču na Vaše mrzovoljno raspoloženje. Skloni ste iznenadnim izlivima ljutnje, na takav način pokušavate da se oslobodite od negativne tenzije. Ali impulsivna reakcija ili veliki izlivi emocija, mogu da Vas zanesu na pogrešnu odluku. Nedostatak optimizma pokušavate da nadomestite u nekim spoljašnjim zabavama ili u alternativnom društvu. Ako ste mladi ili slobodni, u periodu od 11. oktobra, očekuju Vas novi susreti i različiti pozivi. Ipak, više ste zainteresovani za neformalne kontakte nego za emotivno vezivanje. Ljubavna romansa ponekad može biti i vrlo čudna, ali bez iskrene razmene osećanja ona gubi svoju pravu vrednost i smisao.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u trećem, uz pozitivan uticaj Merkura u Vašem četvrtom polju, podstiču zanimljive kontakte, raznovrsna iskustava i priliv nove energije. Posebno zanimljive situacije u privatnom, ljubavnom i društvenom životu Vam donosi uticaj Venere koja prolazi kroz Vaše četvrto ka petom polju. Prihvatite nove mogućnost za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete ostvariti uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Sačuvajte pravilan poredak vrednosti, ljubavni život predstavlja zajednički vrhunac i zadovoljstvo.

Posao – Mnogi predstavnici vašeg znaka tranzit Sunca preko znaka Vage doživljavaju kao vreme u kome lako mogu doći do popularnosti i novca ali ovog puta, ako niste veoma posvećeni poslu, pravi profesionalac, mogu vas čekati neprijatna iznenađenja ili možete posle 30.oktobra doći u sukob sa nekim ko je mlađi od vas ali spreman da vam nametne uslove koje ćete teško moći da ispunite. Ponude u vezi sa inostranstvom ili radom u velikim stranim firmama i predstavništvima treba da shvatite krajnje ozbiljno, naročito posle 8.oktobra u protivnom, možete se pokajati što ste ušli u posao koji je veoma zahtevan. Slabo Sunce u Vagi može od vas učiniti osobu koja ne komunicira baš na najbolji način sa onima koji su im bitni u poslu. Mars, planeta agresivnosti i energičnosti ulazi u praktičnu Devicu 5. oktobra možete dobiti ponudu od osobe od koje to nikada ne biste očekivali. Nemojte se nepotrebno opterećivati nekim događajima iz prošlosti, trebalo bi da se mnogo više angažujete na ostvarenju ličnih ciljeva. Jedan Ovan neće tako lako odustati od saradnje sa vama bez obzira što ćete možda dati na znanje da vas to naročito ne dotiče ili ćete prenebregnuti činjenicu da biste mogli upravo uz saradnju sa Ovnom postići mnogo na profesionalnom planu.

Ljubav – Ovo bi mogao biti dobar period kada je ljubav u pitanju, naročito ako vam se dopada osoba koju viđate na radnom mestu, ako radite posao u velikoj firmi i često putujete ili ako se bavite naukom, građevinom, sportom. Rođeni početkom znaka trebalo bi da budu trezveniji u donošenju odluka koje se tiču privatnog života. Porodični odnosi mogu biti prilično stresni jer nećete imati mnogo sluha za potrebe vaših bližnjih. Ulazak Marsa u Devicu može doneti romansu na poslu i to sa osobom koja ima preko posla veze sa strancima.Ako se bude radilo o Biku, Vagi ili Devici, veza će biti strastvena ali i prilično komplikovana. Moguće su ljubavi koje počnu poznanstvom na nekom sportskom terenu, u teretani ili na putu. Veza sa Vodolijom, Strelcem ili Vagom može biti veoma interesantna posle 10. oktobra, moguće da ćete zajedno putovati i zajedno raditi. Sa Blizancima nećete znati na čemu ste ali ćete ipak biti privučeni njihovim šarmom. U drugoj polovini oktobra veza sa Strelcem, naročito ako se radi o tajnoj vezi može biti izvor kako zadovoljstva tako i stresa.Ako ste u fazi u kojoj očekujete da se veza koja je iz bilo kojih razloga prekinuta nastavi, zajednički prijatelji ili rođaci mogu dovesti do uspostavljanja kontakta ili pomirenja. Slobodni Lavovi su veoma zainteresovani da se skrase pored nekog drugog Lava il Vage.

Zdravlje – Moguća upala mišića.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Devica

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Ozbiljno razmišljate o primeni nekih savremenijih modela u poslovanju i delujete vrlo ambiciozno pred svojim saradnicima. Prednost dajete poslovima koji donose praktične rezultate. Imate dovoljno energije i želite da poboljšate svoj materijalni status. Različite ponude i događaje procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti. […]