WB050034Poslovna dinamika nameće nove dileme u odnosu sa saradnicima, okolina Vam daje do znanja da ne odobrava uvek Vaše stavove ili ponašanje. Ipak, strategija koju spovodite na kraju donosi pozitivne rezultate, naročito u finansijskom smislu ili u pravcu profesionalnog usavršavanja. Preostaje Vam da unapredite svoju popularnost u poslovnom okruženju. Nema potrebe da zaoštravate rivalski odnos sa osobom koja ima veliki uticaj na Vašu okolinu. U periodu od 11. oktobra, očekuje Vas niz korisnih susreta koji nagoveštavaju dobru perspektivu u poslu kojim se bavite. Ovo je povoljan period za javni nastup, za testiranje i proveru praktičnog znanja ili profesionalnih sposobnosti. Investirajte svoje znanje i mogućnosti u perspektivni posao. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja, ali rešili ste da preuzmete stvari u svoje ruke. Zbog brojnih susreta ili dinamičnih događaja koji Vas prate u društvenom životu, delujete atraktivno i privlačno na osobe u svom okruženju. Međutim, povremeno ne možete da kontrolišete svoje strasti ili zanos koji osećate prema bliskoj osobi, a to može da se reflektuje u kontrastima. Ponekad spontanost u izražavanju osećanja predstavlja najbolji odgovor. Važno je da usrećite svog partnera ili da osećate uzajamnu naklonost. U ljubavnoj perspektivi, dobro se dobrim vraća. Ljubav ili osećanja daju najjaču snagu, ako ih pravilno usmeravate. Nema razloga novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u sedmom, uz pozitivan uticaj Merkura u osmom i Venere u Vašem osmom ka devetom polju, pojačavaju ritam i dinamiku privatnih i poslovnih događaja. Posebno uz povoljne uticaje Marsa, Urana i SMČ, očekuje Vas ubrzani ritam u odnosu sa okolinom, voljenom osobom i raznim partnerima kroz mogućnost iznenadnih dobitaka ili sreće. U prilici ste da osetite pozitivnu transformaciju na različitim stranama. Uspeh i lična sreća proističu iz ostvarenih ciljeva koje ste postavili kroz udruživanje i partnerstvo. Prihvatite »lepšu stranu života« i uživajte. Pratiće Vas nove i sjajne prilike koje zahtevaju brzo reagovanje.

Posao – Poslednja Mesečeva četvrt 27.septembra čini vas spremnim da uđete u neki tajni dogovor, moguće sa Rakom u vezi sa nekretninama. Tokom ovog perioda potrebno je da pokažete spremnost za kompromise jer se mnogo toga neće odvijati kako vi planirate i želite. Mars, planeta vladalac vašeg znaka nije dobro aspektovan zbog čega ćete biti prilično nervozni. Iako vam odgovara tranzit Sunca preko znaka Vage mnoge planete će svojim uticajem dovesti do otežavajućih okolnosti na poslu, između ostalog Saturn i Pluton oličeni u vidu neke autoritativne osobe koja je spremna da vam se oštro suprotstavi. Mlad Mesec u napetom aspektu sa Jupiterom donosi nove šanse na poslu, 5.oktbora naročito ako radite u velikoj privatnoj firmi ili se bavite poslovima od opšteg značaja. Venera, vladalac astrološkog polja novca prelazi preko Škorpije i donosi mogućnost nasledstva ili nekog povećeg dobitka. Ulazak Venere, planete novca i blagostanja u Strelca 8.oktobra donosi ponude za rad sa odlučnim saradnicima iz inostranstva u koje se možete pouzdati i ma kog pola da ste, žene će biti sklonije da se drže dogovora mada u vreme punog Meseca 18.oktobra treba da budete oprezni kod sklapanja poslova sa mlađim ženama, koleginice mogu praviti spletke, posebno onima koji rade sa velikim firmama, u medijima ili su prisutne u javnosti. Finansijska situacija se može stabilizovati zahvaljujući radu sa Vagom, Bikom ili Jarcem.

Ljubav – Rođeni posle 10.aprila biće pod većim uticajem Crnog Meseca Lilita koji simbolizuje ljubavna iskušenja, posebno oni neodlučni, koji su skloni paralelnim vezama ili razmišljaju o prekidu dosadašnje veze i ulasku u novu vezu. Uran, planeta promena, rastanaka u napetom aspektu sa Jupiterom može značiti nemogućnost sređenog ljubavnog života, posebno sa osobama iz inostranstva ili sa onima koji rade u velikim privatnim firmama tako da ćete doživeti romansu koja će na neki način biti pod znakom pitanja ako jedno od vas dvoje često putuje.Tranzit Erosa preko znaka Lava sve vreme se povoljno odražava na sve dekade vašeg znaka ali bi ipak trebalo da izbegavate ljubomorne scene ako ste u vezi sa Vagom, sve do početka oktobra. Slobodni Ovnovi mogu u vreme mladog Meseca 5.oktobra i u vreme punog Meseca 19.oktobra biti skloini flertu ali ne i ozbiljnijem vezivanju za bilo koga. Ipak, osoba rođena u znaku Vage ili Bika biće uporna u želji da zadrži vašu pažnju, što će biti naročito naglašeno posle 8.oktobra kada će Venera ući u znak Strelca i doneće nove mogućnosti posebno u vezi sa romansom na putu.Ulazak Marsa, vladaoca vašeg znaka 16.sepotembra u Devicu donosi mogućnost romanse sa nekim sa posla jer će tada i Eros biti u konjukciji sa ovom planetom strasti tako da možete očekivati udvaranje od strane nekog Bika, Device ili Strelca.

Zdravlje – Pazite se na ulici.


AUTORSKI MATERIJAL © Jasmina Knežević
ZABRANJENO  KOPIRANJE  
PARAFRAZIRANJE  I  PREUZIMANJE