Mesečni horoskop za Oktobar Rak


WB050037Pažljivo analizirate različite prilike na poslovnoj sceni i ne želite da se pomirite sa nekim prosečnim standardima koji vladaju u Vašoj okolini. Tražite efikasniji model poslovanja kako biste unapredili svoju poziciju, ali postoje situacije koje zahtevaju širi dogovor ili kompromis. Saradnici Vam zameraju da olako prelazite preko određenih ponuda ili da se suviše rukovodite za ličnim procenama, ne uvažavajući nečije mišljenje. U periodu od 14. oktobra, pojačajte inicijativu kako biste rešili neka imovinska, pravna ili statusna pitanja. Uspešne formule treba ponavljati u različitim situacijama, kao garanciju za poslovni ili novčani dobitak. Eksperimente možete primenjivati samo u proverenim situacijama, koje ne prevazilaze Vaše dosadašnje znanje ili iskustvo. Krajem meseca, očekuju Vas značajne promene. U skladu sa raspoloženjem delujete zanosno i vodite aktivan društveni život, često se nalazite u prilici da ostvarite nove ili neobične emotivne kontakte. Ipak, Vaše emotivno interesovanje za određenu osobu nije uvek i trajnog karaktera. Nema potrebe da igrate »pogrešnu ulogu«, jer loši potezi mogu da Vam iskomplikuju ljubavni život. Ako priželjkujete strasnu avanturu, onda Vas ništa neće sprečiti da ostvarite svoje »tajne namere«. Imponuje Vam saznanje da pobođujete pažnju i da ostavljate veliki utisak na okolinu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju Vas zanimljivi susreti. U prepoznatljivom maniru umete da primenite odgovarajuću taktiku i da zavedete određenu osobu. Važno je da osvojite nečije iskrene simpatije i da imate pravi podsticaj ili emotivnu inspiraciju.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u četvrtom donosi razne oscilacije, ali već od 07. oktobra kada se Venera premesti u Vaše šesto polje, uz pozitivan uticaj Merkura i SMČ u petom polju, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i mogućeg. Ukoliko »pomerite« svoje emotivne, duhovne ili praktične granice, moguće je da ostvarite ravnotežu između poslovnog i privatnog života, kao i novi ljubavni zanos. Uz povoljan upliv Marsa i Neptuna očekuju Vas novi izazovi i afirmacija na različitim stranama. Pratiće Vas i novi »talas popularnosti«. Poseban priliv stvaralačke i raznovrsne energije donosi Vam povoljan uticaj Jupitera u Vašem sazvežđu i Plutona.

Posao – Tranzit slabog Sunca preko Vage moža pomalo stvoriti konfuziju u vašim planovima kada je u pitanju neki nov projekat.To se naročito odnosi na dame Rakove koje su imale nekoliko napornih godina u toku kojih nisu uspele da se prezentuju na način na koji su želele. Rođeni početkom i sredinom sedamdesetih posebno osećaju potrebu da naprave veliki zaokrt na poslu. Ako ste mladi ne bi trebalo da pokazujete revolt ukoliko niste dali sve od sebe niti da tražite svoja prava ako ne ispunajvate svoje obaveze. Mlad Mesec 5. oktobra može doneti neke nove mogućnosti na poslu ako ste sposobni da svoje mišljenje zadržite za sebe. Sredovečni Rakovi mogu dobiti ozbljnu ponudu za rad u državnoj firmi ili u državnim organima, postoji mogućnost napredovanja u službi ali će i cena biti visoka, često ćete biti na putu, za privatan život gotovo da nećete imati vremena. Finansijska situacija može se popraviti preko rada na crno ili preko nekog honorarnog posla. Dobićete pomoć u vreme prve Mesečeve četvrti 12.oktobra, moguće od poslovnih saradnika u koje možete imati veliko poverenje., Ako ste rođeni početkom znaka, početkom oktobra možete biti u nekoj vrsti dileme kada je u pitanju finansijski aranžman sa Bikom ili Škorpijom.Posle 8.oktobra ćete imati prihode sa više strana, posredstvom prijatelja koji će vam nalaziti neki privremni posao, što se naročito odnosi na rođene krajem osamdesetih. Oni koji su u nekoj vrsti dileme da li da prihvate neku novu poslovnu ponuduu vreme punog Meseca 19.oktobra mogu biti pod velikim pritiskom da to učine.

Ljubav – Tranzit Venere, planete ljubavi preko Škorpije može doneti slobodnima ljubavsa nekim ko je izrazito jaka ličnost i donosi vam mogućnost romanse sa nekim koga poznajete preko posla, naročito ako radite u banci ili radite u nekoj medicinskoj ustanovi. Kako se astrološkom polju partnerskih odnosa nalazi Pluton, planeta harizmatičnosti taj tranzit vam donosi mogućnost ozbiljne veze ili bračne ponude od jednog Bika, Jarca, Škorpije ili Vage.Ukoliko spadate u one Rakove koji impulsivno donose odluke u vezi sa privatnim životom, možete biti u situaciji koja se neće odvijati povoljno po vas jer je od kraja septembra Merkur, planeta impulsivnosti vladalac vaše astrološke kuće tajnih ljubavi i komunikacije u Škorpiji može doneti u vaš život nekog veoma značajnog s kim ćete uspeti da uspostavite dobru komunikaciju.Tranzit Venere, planete ljubavi preko Škorpije do 8. oktobra čini vas spremnim da uđete u strastvenu vezu. Posle 9. oktobra moraćete da budete prilagodljiviji prihvatite uslove koje će vam postavljati ona druga strana i najboljeće proći oni koji su u stalnoj vezi ili braku, dok slobodni Rakovi mogu biti skloni tajnim vezama sa osobama sa posla ili mogu ući u komplikovanu vezu koja je počela poznanstvom preko Interneta.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Lav

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zahvaljujući dobroj strategiji umete da privučete pažnju poslovnih partnera i da istaknete svoje sposobnosti, tako da Vam često pripada neka zapažena uloga. Saradnici uvažavaju Vaš uspeh, što Vam dodatno omogućava šire kontakte ili veću slobodu poslovnog izražavanja. Važno je da napravite dobar […]