Mesečni horoskop za Oktobar Ribe


WB050045Delujete vrlo ambiciozno sa idejama koje imate i zahtevno pred saradnicima. U želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite neke utvrđene standarde u poslovnom izražavanju. Imate dovoljno energije i nalazite se u kreativnoj fazi, stalo Vam je da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta strpljenja ili mudrosti, kako biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama u periodu od 12. oktobra. Potrebno je da uspostavite nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovnoj sceni otvaraju novu mogućnost za perspektivnom saradnjom. Ipak, za dugoročniji poslovni uspeh potreban je dobar organizacioni plan, priprema i podrška saradnika. U skladu sa inspiracijom koja Vas prati delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Umete da ostvarite svoje ljubavne namere i da se »nametnete« na očaravajući način. Ponekad u emotivnom zanosu čini Vam se da je sve moguće ili lako. Vaš ljubavni stil ili sposobnost zavođenja deluju vrlo efikasno. Godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja koju pobuđujete u društvu. Svesni ste svojih kvaliteta i da privlačite različite poglede ili komentare. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja da priželjkujete harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom odgovorite na najlepši izazov, nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj koji imate.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u osmom, uz pozitivan uticaj Merkura u devetom i Venere u devetom ka Vašem desetom polju, predstavlja dobar spoj duhovnog i emotivnog zadovoljstva. Vaše zadovoljstvo ili »spoljašnji sjaj« proističe iz unutrašnje sreće i ravnoteže koju Vam donosi upliv Jupitera u petom, uz povoljne aspekte sa Marsom i Plutonom. Podsticaji u ljubavnom životu donose najlepše zadovoljstvo. Ukoliko imate dovoljno mudrosti ili strpljenja, očekuje Vas harmoničan odnos – protežirani ste pozitivnim uticajima Neptuna i SMČ-a.

Posao – Za većinu predstavnika vašeg znaka ovo je veoma naporan period u toku koga nećete biti u stanju da se postavite kako treba ako ste u zrelim godinama a primorani ste da radite sa mnogo mlađim osobama koje previše drže do sebe. Ako želite da se bavite umetnošću ili vam je to poziv, ne odustajte od nekog plana koji može na momente izgledati kao da nije lako izvodljiv. Moguće da ste se pomalo umorili od svega i da biste najradije otišli negde na odmor a najverovatnije da ćete imati obaveza preko glave i da će mnogi od vas očekivati da im posvetite maksimalno vremena. Trudite se da ispunite ono što ste sebi zacrtali kao cilj. Već 27 septembra u vreme prve Mesečeve četvrti kreće jedan pomalo naporan period koji bi mogao rezultirati osećanjem moralne pobede. Naći će se neko u vašoj okolini ko će vas motivisati i ko će vam biti podrška da uspete u onome što ste sebi obećali.Ako ste delo timskog rada, kolege će vas terati da date od sebe maksimu. Vreme prve Mesečeve četvrti oko 12.oktobra trebalo bi da budete spremni da se maksimalno posvetite ozbiljnom poslu ili da se uključite u jedan projekat koji će vam predložiti Jarac ili Škorpija. Potrebno je da napravite potpuno drugačiji sistem rada, novu organizaciju života što će vam omogućiti da se postavite kako treba i u odnosu na sopstvene ciljeve i u odnosu na troškove koje ćete morati da skrešete. Jupiter u Raku jednom u 12 godine donosi sjajne šanse na poslovnom planu i mogućnost uvećanja prihoda, posebno preko nekih neočekivanih poslova ili preko igara na sreću.

Ljubav – Neptun, planeta zanosa, lepote i umetnosti a i popularnosti nalazi se u vašoj astrološkoj kući ličnosti zbog čega osoba koja vam je draga i koja vam se neverovatno dopada, moguće da ste u nju zaljubljeni, predstavlja za vas neku vrstu opesije jer će vaš znak biti pod uticajem Venere, planete ljubavi iz strastvene Škorpije što se povoljno odražava i na vaš znak.Tajnovitost je ono što je karakteristično za vašu vezu, niti vi niti vaš partner želite bilo kakvu vrstu popularnosti, bez obzira da li ste anonimni ili ne. Nemate potrebe da čak ni sa prijateljima pričate o svojim osećanjima, planovima i dilemama i ako ste u vezi sa nekim ko se izuzetno dopada članovima vaše porodice, moguće da ćete se iznenada odlučiti za brak. To baš i ne bi bilo mudro osim ako ste oboje finansijski nezavisni. Mars srediom oktobra ulazi u Devicu i čini vas prilično podozrivim i ljubomornim ali i vaš partner neće biti ništa bolji. To bi moglo da iskomplikuje vašu vezu, naročito ako ste dama Ribe a smatrate da se u vaš odnos sa partnerom meša neka druga žena, moguće riđokosa. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 27.septembra i prve Mesečeve četvrti 12. oktobra. možete ući u tajnu vezu ili ako ste slobodni, može vam se udvarati neko ko nije slobodan, što bi dodatno moglo iskomplikovati vaš život.

Zdravlje – Smanjite obroke.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 30.09.2013.

Mon Sep 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Električna Luna Jelena *Kali 11 Kin 230, Beli Solarni Pas OSAMNAESTI začarani val Belog Vetra Moć Duha Val CRVENE LUNE pročišćuje kroz moć univerzalne vode i formuliše slobodnu volju forme. DNEVNA AFIRMACIJA KIN 230 Pulsiram u cilju ljubavi Realizujući vernost Stavljam pečat na zalihu proces […]