Mesečni horoskop za Oktobar Škorpion


WB050041Imate utisak da se nalazite se delikatnoj situaciji, jer čini Vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 08. oktobra, nova poslovna strategija može da Vam obezbedi bolje uslove i pozitivne rezultate. Bez obzira na različita mišljenja i poslovne prioritete, sačuvajte dobar saradnički odnos. Izbegavajte poslovno rivalstvo ili odmeravanje sposobnosti u odnosu sa saradnicima. Krajem meseca, prihvatite aktivnu ulogu na različitim stranama i mogućnost poslovnog udruživanja. Obratite pažnju na neke korisne susrete i prilagodite svoje stavove u pravcu koji će Vam doneti konkretne rezultate. Dešava se da pod naletom snažnih emocija često menjate svoje raspoloženje ili odluke. Ne želite da Vas neko dovodi u podređenu poziciju ili da vrši psihološki pritisak, stoga odbijate pokornu ulogu. Ipak, voljena osoba vešto koristi »zaobilazan način« da ostvari svoje namere, što dodatno podstiče Vašu emotivnu nesigurnost. Nema potrebe da se zadržavate na hladnoj emotivnoj distanci, svoja osećanja ne možete dozirati. Dobra volja, nežnost ili emotivna pažnja, predstavljaju najbolji odgovor. Važno je da osećate emotivni fluid i zadovoljstvo u nečijoj blizini. Ako ste mladi ili slobodni, igra zavođenja može da Vas inspiriše na novo zadovoljstvo. Ljubavna romansu treba pažljivo podsticati, bez iskrenosti ona gubi svoju pravu vrednost i značenje. Krajem meseca, očekuje Vas novi uspon i »ljubavni procvat«.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u dvanaestom, uz povoljan uticaj Merkura, Venere i Saturna u Vašem sazvežđu, kao i sa direktnim uplivom Sunca od 23. oktobra u Vaše sazvežđe, donose Vam niz sjajnih promena, doživećete novi „preporod“ kroz mogućnosti koje Vam donose uspeh, sreću i ljubavni zanos, zablistaćete u najlepšem sjaju. Posebne privilegije Vam donosi povoljan uticaj Marsa, Jupitera, Neptuna, Plutona i SMČ. Do velike sreće i uspeha se ne dolazi na lak način, ali snovi su dostižni. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju u različitim pravcima. Važno je da pravilno usmeravate svoju energiju, jer uvek postoji dobro rešenje i zajednička sreća.

Posao – Mars, planeta koja upravlja vašim ambicijama, biznisom, nalazi se u Lavu u do 16. oktobra kada prelazi u Devicu što će vam mnogo više odgovarati jer ćete biti staloženiji i racionalniji.Sve dotle, izbegavajte svaku vrstu provokacije od strane bilokoga.Ipak sve vreme naklonjen vam je Saturn u vašem znaku koji vam daje istrajnost i spremnost da rešavate važne problem. Veoma vam je važno da vaše ideje neko prihvati, da se postave prema vama kako treba i mnogi će naići na oduševljenje onih koji se bave web dizajnom ili informatikom. Poslednja Mesečeva četvrt mnogima 27. septembra donosi nove ideje u vezi sa poslom i mogućnost sklapanja neke vrste tajnog dogovora sa Jarcem, Škorpijom ili Rakom čak i po cenu da se neka Vaga, ili Lav na vas naljute. Druga polovina perioda donosi napete odnose sa strancima ako nemate već ugovorene sve detalje posla.Pazite da na neki način ne budete nasamareni ili da vas neko ne prevari čak i ako ste veoma iskusni. Finansijska situacija može biti relativno povoljna za one koji se bave privatnim biznisom ili rade sa nekretninama, očekuju nasledstvo ili novac koji im po nekom osnovu neko duguje. Spretni s novcem, skloni rizicima i igrama na seću mogu imati dobitke na lutriji.

Ljubav – Tranzit Venere planete ljubavi preko vašeg znaka i Sunca preko Vage mnogim predstavnicima vašeg znaka može doneti želju za tajnim ljubavima ali situacija nije ni malo jednostavna onima koji imaju tendenciju da flertuju na sve strane i da koriste sve moguće prilike. Saturn u vašem znaku ipak vas čini relativno racionalnim i sposobnim da se kontrolišete.Tranzit Sunca preko znaka Vage podstiče kod većine predstavnika vašeg znaka želju za bogatijim društvenim životom. ,Ulazak Venere u znak Strelca donosi aktivniji stav partnera i ako u to vreme budete putovali u inostranstvo, verovatno ćete imati priliku da doživite veoma romantičan susret.. Možete biti skloni paralelnim vezama koliko zbave radi toliko i iz nesigurnosti i nemogućnosti da se odlučite šta želite. Mekrur, simbol paralnim veza i neozbiljnog stave u prelasku preko Vašeg znaka podstiče i kod sredovečnih Škorpija želju za avanturama. Odlučićete za onog partnera koji vamuliva više poverenja što se vernosti tiče. Kratka putovanja u inostranstvo posle 8.oktobra mogu doneti flert sa nekim ko nije slobodan što može doneti ljubomorne scene stalnog partnera,kako vašeg tako i one druge strane.Romantična ljuav sa Ribama i dalje može biti za vas pravi izbor ali nemojte svojim neozbiljnim stavom da pokvarite sve šanse koje imate kod nje.

Zdravlje – Ako ne budete vodili računa o ishrani mogli biste imati problema sa želucem.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Strelac

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. […]