Mesečni horoskop za Oktobar Strelac


WB050044Nalazite se u kreativnoj fazi i važno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve u dogovoru sa pouzdanim saradnicima. Pažljivo proveravajte nove informacije na poslovnoj sceni kako biste ostvarili svoje dugoročnije interese. Novu priliku i poslovne kontakte treba posmatrati u dugoročnijoj perspektivi. U određenom momentu zatražite nečiji savet, pre nego što se upustite u novu poslovnu-finansijsku akciju. Nakon velikog zalaganja uslediće i dobra nagrada ili pozitivni rezultati. U periodu od 17. oktobra, potrudite se da završite sve važnije poslove koji će Vam obezbediti bolji društveni status ili različite olakšice. Krajem meseca, očekuje Vas poslovno-finansijska satisfakcija i neki vid javnog priznanja. Stalo Vam je da prevaziđete nemir ili »emotivnu krizu«, tako da se nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da Vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca treba da Vas podstakne na dobro rešenje. U rasvetljavanju ljubavnih dilema, važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se dobro rešava, po principu dogovora i uz zajedničku emociju. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje Vam je stalo. Ako ste mladi ili slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao »zamena« za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, očekuje Vas dobar ljubavni epilog uz zajedničko zadovoljstvo.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u jedanaestom, uz Merkura u dvanaestom i Venere u dvanaestom ka Vašem sazvežđu, predstavljaju sjajnu kombinaciju željenog i ostvarenog. Uz povoljne uticaje Marsa i Urana očekuju Vas dodatni priliv energije, niz srećnih okolnosti i novi emotivni talasi. Najveći uticaj na Vašu sreću ima porodica i odnos sa voljenom osobom. Prihvatite različite izazove sa namerom da ostvarite profesionalni uspeh i ljubavnu sreću. Sačuvajte veru da uvek postoji moguća i »dobitna kombinacija«.

Posao – Mlad Mesec u Vagi donosi 5. O ktobra moogućnost poveće zarade I povećanja prihoda preko nekog Lava, u radu sa Vagom. Ipak, preporučuje se oprez ako direktno s Lavom ili Škorpijom sklapate ugovor, nešto može promaći što će biti na vašu, ili obostranu štetu.Kada 8.oktobra Venera, planeta koja vlada astrološkim poljem posla bude ušla u vaš znak vi preuzimate inicijativu u svakom pogledu. Ako se bavite projektovanjem, intelektualnim delatnostima, sportom ili novinarstvom, možete očekivati uspeh. Ovo je svakako za vas jedan interesantan period jer ćete imati mogućnost da obnovite saradnju sa onima sa kojima ste radili pre šest godina. Ako ste tada bili zadovoljni poslom koji ste obavljali, sada je momenat da razmislite da počnete da se bavite nečim sličnim. Nemojte dopustuti da vas bilo ko iskoristi, bilo kada je u pitanju novac ili neka vrsta usluge. U vreme prve Mesečeve četvrti 12.oktobra možete biti skloni konfliktma sa Ovnom, Jarcem, Rakom ili Devicom naročito ako vam nešto duguju.Vaš entuzijazam deluje zarazno na kolege.Prvi dani oktobra mogu biti sjajni za umetnike ali bi treblo da budu oprezni do 8.oktobra posebno kod sklapanja ugovora a rođeni pred kraj znaka sve 19.oktobra do punog Mesec treba da otvore četvore oči kada su poslovne ponude u pitanju. Ne ulazite nespremni u poslovne pregovore.

Ljubav – Ako je osoba koja vam se dopada neko koga poznajete odavno ili ste nekada bili zajedno, naročito negde na putu, moguće je da bi slična situacija mogla da se ponovi i vi da napravite istu grešku. Ono što tada nije uspelo, neće ni sada, posebno ako se radi o nekom nestašnom Lavu ili tvrdoglavom Ovnu koji će posebno u vreme mladog Meseca 5. oktobra pokušati da vam nametne svoje želje. Neko kome ste na neki način bili opsesija biće spreman da se sa vama o svemu dogovara ali pazite se. Prividna popustljivost može biti samo maska iza koje se krije veoma zahtevna priroda koja će od vas očekivati da joj u svemu popuštate.Ako ste dama Strelac, možete biti suočeni sa ozbiljnim problemom kako ćete uskladiti svoje potrebe sa potrebama vašeg partnera. Ako se bude radilo o osobi koja je maksimalno posvećena poslu a i vama predstoji slična situacija, moraćete da nađete način kako da joj date na znanje da niste ništa manje zbog toga zainteresovani za njega. Veze sa osobama koje često putuju ili rade za strance, eventualno žive u inostranstvu, mogu biti za vas poseban izazov. Moguć je zajednički odlazak na duže u neku stranu zemlju.

Zdravlje – Proverite stanje bubrega. Mogućnost povrede kolena.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Vodolija

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti […]