Mesečni horoskop za Oktobar Vaga


WB050039Uz ideje koje imate stalo Vam je da se nametnete pred uticajnim saradnicima ili prilikom donošenja važnih odluka. Aktivno učestvujete u novim događajima i težite ka profesionalnom usavršavanju, ali Vaše poslovno-finansijske mogućnosti u velikoj meri zavise od situacije koju diktiraju Vaši saradnici ili predpostavljeni. Važno je da pravilno dozirate svoje zahteve u skladu sa zajedničkim interesima. Efikasnost u poslovnim kontaktima ili snalažljivost u delovanju, potencijalno predstavlja Vaš glavni adut. U periodu od 19. oktobra, očekuju Vas uspešni rezultati na različitim stranama, napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti. Potrudite se da proširite svoje saznajne vidike. Imate dobar predosećaj kroz emotivna previranja, tako da priželjkujete harmoničan odnos ili novu ljubavnu romansu. U naletu strasti i osećanja Vašu pažnju privlače neobični susreti, umete da prepoznate emotivne signale na različitim stranama. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili ružnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da odredite svoje prioritete u zajedničkom životu. Partner ne može da odoli pred Vašom pojavom i šarmom. Delujete vrlo zavodljivo u situacijama kada jasno izražavate svoja iskrena osećanja. Ljubav ima najjaču snagu, ali nju treba pokrenuti razmenom osećanja. Pokažite voljenoj osobi lepšu i uzbudljiviju stranu svoje ličnosti. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji Vam nova ili iznenadna ljubavna romansa koja će zadovoljiti Vaša očekivanja i raznovrsne aspiracije.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u Vašem sazvežđu, uz Merkura u drugom polju i Veneru u drugom ka Vašem trećem polju, uvećavaju mogućnosti za afirmacijom, uspehom i srećom na različitim stranama. Prate Vas srećne okolnosti i prilika da ostvarite svoje velike snove, potrudite se da dobro investirate u svoju budućnost u skladu sa ličnim aspiracijama. Sa povoljnim aspektima Venere, Marsa i SMČ nalazite se u prilici da usmeravate svoje misli i energiju na privatne planove, imovinske aspekte i na partnerske odnose. Sreća, ljubav i uspeh, predstavljaju sjajnu i dostižnu kombinaciju, pratiće Vas dobre prilike i osetićete priliv dodatne energije.

Posao – Venera, planeta zadovoljstva i novca, vladalac vašeg znaka, svojim tranzitom čini vas spremnim da rizikujete i tranzitirajući preko Škorpije i vašeg astrološkog polja novca i posla donosi nove poslovne šanse. Kada bude ušla u vaše astrološko polje komunikacije 8. oktobra bićete manje strogi u svojim kriterijumima i manje zahteveni kada su uslovi rada u pitanju. Vaše verbalne sposobnosti dolaze do punog izražaja ali ipak ne bi trebalo da ulazite u konflikte, naročite ne sa drugim Vagama, Rakovima, Bikovima ili Ribama. Možete biti preosetljivi, previše principijelni i nerealni u svojim očekivanjima. To se naročito odnosi na dame Vage dok će muškarci Vage uspeti da dobro sarađuju sa autoritativnim koleginicama koje će im biti i pouzdan izvor važnih informacija. Poslovi koji imaju veze sa turizmom, bankarstvom, medijima i državnom službom mogu doneti finansijsku dobit dok poslovi sa osobama koje su sklone da svaki čas menjaju stavove i mišljenje mogu biti prilično stresni u svakom, pa i finansijskom pogledu. Predstoji vam više dobićete ga uz pomoć sposobne koleginice, rođake ili na preporuku.U vreme mladog i punog Meseca 5. i 19.oktobra predstoji vam lepa ponuda za rad u medijima koju ćete oberučke prihvatiti.

Ljubav – Mars, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, planeta akcije boravi sve do 16. oktobra u vašoj astrološkoj kući javnosti, prijtelja i ljubavi . To je vreme za izlaske, druženja i flert. Kada bude Mars ušao u Devicu kreću problemi jer su moguće scene, nepoverenje od strane partnera ali s razlogom jer ćete biti skloni tajnim vezama.Možete se zbog toga osećati pomalo nesvhaćenim i nedostajaće vam pažnja od stalnog partnera. On će najverovatnije imati svoje brige, koje moguće neće želeti da podeli sa vama, ma o čemu da se radi a vi ćete smatrati da vas ignoriše. Duge veze i brakovi su u krizi osim ako ne upotrebite svoj šarm u čemu će vam pomoći prelazak Venere iz Škorpije u Strelca 16. oktobra. Neko koga poznajete preko poslovnih kontakta ne odustaje od vas. Uran, planeta promena u tranzitu preko astrološke kuće partnerskih odnosa i dalje deluje na vas i čini vas prilično sigurnim u sebe što će najviše osetiti rođeni krajem prve i početkom druge dekade znakai oni koji su u drugoj ozbiljnoj vezi ili braku. Asetroid Karma poslednjih 10 dana prelazi iz vašeg znaka u Škorpiju zbog čega je mogouća tajna romansa sa nekim koga poznajete preko posla.Pun Mesec 19. oktobra donosi mogućost veze sa strancem moguće sa nemačkog jezičkog područja.

Zdravlje – Nervoza.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Škorpion

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imate utisak da se nalazite se delikatnoj situaciji, jer čini Vam se da trpite zbog nečijeg osporavanja ili zbog sukoba oko poslovnih interesa. Na sreću to je prolazna faza, nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu nad važnim događajima. U periodu od 08. oktobra, […]