Mesečni horoskop za Oktobar Vodolija


WB050042Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i samopouzdanje, kao dodatne sposobnosti za ubrzanim profesionalnim napredovanjem. Potrebno je da proširite svoje saznajne vidike i da se prilagođavate na različite uslove poslovanja. Nakon velikog zalaganja uslediće i pozitivni rezultati. Sa ponosom i bez lažne skromnosti možete da obeležite svoj profesionalni uspeh. U periodu od 17. oktobra, očekuje Vas dobra prilika za profesionalnim usavršavanjem, važno je da se angažujete na primeni savremenijih modela u poslovanju. Obratite pažnju na različite susrete, ponude ili na kontakte sa inostranstvom. Neko je spreman da podrži ili da nagradi Vaše originalne ideje. Sačuvajte optimističku orijentaciju kako biste na efikasniji način ostvarili svoje poslovne interese. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Stalo Vam je da se ponašate promišljeno u ljubavnom životu ili u odnosu prema voljenoj osobi. Međutim, u emotivnom ili strasnom zanosu učinićete ono što osećate srcem. Pre ili kasnije, emocije donose prevagu nad razumom. Ukoliko postoji dobra prilika prihvatite novu ljubavnu romansu. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa u svakom pogledu. Korektno ispoštujte nečija osećanja, ne treba da se zanosite prolaznim strastima. Tek kada pokažete pozitivnu stranu svoje ličnosti osetićete novo zadovoljstvo koje Vas približava zajedničkoj sreći.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca u devetom, uz pozitivan uticaj Merkura u desetom i Venere u desetom ka Vašem jedanaestom polju, podstiču Vas na emotivno angažovanje i na rešavanje statusnih, imovinskih ili porodičnih pitanja. Podsticaji koje primate od Venere i Marsa donose Vam nove ambicije i iznenadne mogućnosti. Srećne okolnosti Vas čine izuzetno privilegovanom osobom. Put do poslovnog uspeha ili do lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju emotivnu podršku. Uz naklonost Urana i Jupitera pratiće Vas niz srećnih okolnosti.

Posao – Merkur vlada vašim astrološkim poljem kreativnostii novca i već krajem oktobra ulazi u Škorpiju u vaše polje karijere gde je izrazito jak. Pokušaćete da izbegnete društvo onih od kojiih vam u stvari ide mnogo toga dobrog, uključujući i mogućnost neke nove zarade ili mogućnost uključenja na neki nov projekat da biste nakon tog datuma shvatili da ste jedino prihvatljivi sami sebi kada ste maksimalno angažovani i kada uspevate da se organizujete tako da stignete i da radite i da uživate. Septembar je prilično stresan za one neodlučne Vodolije ili za one koje planiraju da se bave paralelnim poslovima ali bi nakon ulaska Venere u Strelca 8. oktobra mnogo toga moglo da se okrene u vašu korist. Nikakvi konflikti se ne preporučuju sa Škorpijama ili Jarcima a ni sa Rakovima naročito u vreme Mesečevih mena, posebno u vreme prve Mesečeve četvrti 12.oktobra. Imate mogućnost da obnovite neke kontakte koji na duži rok mogu biti za vas izuzuetno značajni ma šta vi o tome mislili u ovom momentu, predlagači zajedničkog posla mogu vam izgledati nedovoljno realni, naivni ili nepouzdani ali vi imate na njih veliki uticaj. U sferi finansija situacija se popravlja, naročito početkom oktobra kada možete doći do nekog novca na koji niste računali ili ste na neki način digli ruke od mogućnosti da će vam ga neko isplatiti.

Ljubav – Ljubavni život je za mnoge Vodolije koji su u dugoj vezi, braku ili u nekoj vrsti dileme kojim putem da krenu, noćna mora.Razlog za to može biti samo vaša neodlučnost ili pokušaj da spasete šta se ne može spasti a imate šta da spašavate. Ako ste na početku veze, možete napraviti pogrešnu procenu situacije i može vam se učiniti da partner nema mnogo razumevanja za vas ili da vas pomalo ignoriše. Treba da pustite da prošlost pripada tamo gde joj je mesto, naročito osobe koje su vas na bilo koji način povredile. Ako ste u srećnoj vezi ili braku pokažite više razumevanja za osobu koja vam je draga i koja se trudi da maksimalno osmisli vašu vezu tj. brak. Ulazak Marsa u znak Device 16.oktobra može doenti dosta problema onima koji su neprilagodljivi i nespremni da prihvate bilo kakvu kritiku. Pozicija Venere bi posle 8.oktobra mogla doneti mogućnost ljubavi u koju vredi ulagati energiju, novac i nadu. Moguć je zajednički put sa nekim ko vam je tek neka vrsta simpatije, naznaka nečega što bi moglo da se pretvroi u veliku ljubav. Dobićete priliku da upoznate osobu koja se bavi umetnošču i koja će vam pružiti sve ono što je vama potrebno, da vam podigne samopouzdanje i pruži osećanje da vam je privržena. U vreme punog Meseca možete, naročito ako ste gospodin Vodolija upoznati zanosnu osobu koja je prisutna u javnosti i koja će se potruditi da na svaki način zadrži vašu pažnju.

Zdravlje – Pazite se za volanom.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Oktobar Jarac

Sun Sep 29 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Potrebno je da osmislite bolji profesionalni nastup, koji će Vam omogućiti da opravdano nametnete svoju ulogu u društvu saradnika. Uz probrane diplomatske manire pokušavate da forsirate događaje u kojima se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Pitanje poslovne organizacije i poverenja u određene saradnike […]