Mesečni horoskop za Ovna


mesecni horoskop ovanDelujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete istovremeno da se angažujete na paralelnim stranama i da ispratite sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. Smetaju Vam različiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da nagradi Vaš trud i zalaganje. Ipak, pred Vama je faza kreativnog uspona, završni uspeh na najbolji način potvrđuje Vaše intelektualne i praktične sposobnosti. Predstoje Vam uspešni rezulatati u poslovima koji podrazumevaju određeni stepen rizika ili »lidersku ulogu«. U periodu oko 19. aprila, očekuju Vas različita poboljšanja, poslovno unapređenje ili dobra prilika da proširite svoja finansijska primanja. Nema razloga za lažnu skromnost i profesionalnu nesigurnost. Krajem meseca, moguća je prolazna finansijska »kriza«, što će Vas dodatno motivisati da prihvatite i neke nove poslovne kombinacije. Zaista ponekad u ljubavi deluje kao da je sve moguće ili dostupno, naročito ukoliko ste dovoljno nadahnuti i hrabri da izrazite svoje intimne namere. Imate utisak da na Vašu psihološku i emocionalnu sigurnost, najbolje deluju neke dobro isplanirane ili »unapred izrežirane situacije«. Međutim u emotivnom ili strasnom zanosu, na kraju ćete učiniti ono što osećate srcem, a ne glavom. Stalo Vam je da unapredite svoj ljubavni ili intimni život. Ukoliko postoji dobra prilika nju ne treba propustiti, prihvatite novu ljubavnu romansu i emotivni izazov. Ako ste mladi ili slobodni potencirajte stil zavođenja i osvajanja, ali sačuvajte i dobru meru ukusa uz svoje tipične manire. Potrudite se da ispoštujte nečije emotivne potrebe ili osećanja. 

Posao
U ovaj period ulazite oslobođeni retrogradnog hoda Merkura, planete biznisa, koji vas je prilično sputavao da uradite ono što ste planirali i na način na koji ste želeli. U svakom slučaju, ovo će biti dinamičan mesec tokom kojeg ćete želeti da nadoknadite sve što ste propustili u prethodnom periodu. Venera, planeta koja upravlja vašim astrološkim poljem biznisa i novca, 23. marta ulazi u vaš znak i donosi mogućnost sklapanja novih poslova, naročito sa jednim Bikom, Lavom ili nekim drugim Ovnom. Vaš znak će biti ojačan i tranzitom Marsa, vašeg vladaoca, upravo preko znaka Ovna, što se događa otprilike svake dve godine. Međutim, do sredine aprila Merkur, planeta koja simbolizuje logiku i smisao za biznis, nalaziće se u astrološkoj kući vaše podsvesti, ali i vaših neprijatelja. Neko je svestan da su vaše ambicije mnogo veće i da se nećete zadovoljiti nečim prosečnim, da ćete biti u stanju da se borite za svoja prava i ideje, kao i da ćete biti rešeni da u tome uspete. Pokušajte da do 13. aprila sredite kredite, pitanje finansija i svega što se odnosi na novac, jer će tog datuma Pluton krenuti retrogradnim hodom, a u pitanju je planeta moći i uticaja koja je kod vas dobro smeštena u astrološkoj kući karijere. Ipak, u drugoj polovini aprila neko će pokušati da vam ospori prava na neki novac ili da vam uskrati ono što vam duguje.

 

Ljubav
Ovo bi mogao da bude period koji se pamti s obzirom da u vašem astrološkom polju ličnosti borave planete ljubavi i erotike, Venera i Mars. Pred vama su novi susreti i poznanstva, ali i nove ljubavi i želećete da maksimalno uživate u proleću. Bićete spremni na nova iskustva i doživljaje, a oni Ovnovi koji zbog posla često putuju mogu da očekuju izuzetno prijatne trenutke udvoje, ali u nekom većem društvu. Tokom ovog perioda bićete skloni flertu, najverovatnije sa Vodolijom, Strelcem, Bikom ili drugim Ovnom. Tranzit Venere, planete ljubavi, preko vašeg znaka u ovom periodu donosi mogućnost strastvenih ljubavi, dok će muškarci Ovnovi biti pod uticajem temperamentnih i energičnih dama, a moguće da će im se svideti takođe neka dama Ovan. Čak i oni predstavnici vašeg znaka koji nisu slobodni mogu da uđu u romantičnu tajnu vezu sa jednim Bikom, Vagom ili Blizancima. Ukoliko spadate u one predstavnike ovog znaka koji ne žele ništa da propuste, prilika će biti dosta, koliko na poslu toliko i u okviru izlazaka sa društvom pa i na kraćim putovanjima. Pred vama je proleće koje bi moglo da bude nezaboravno.

 

Zdravlje
Izbegnite brzu vožnju i ekstremne sportove.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u Vašem sazvežđu, i uz povoljne uplive Merkura iz dvanaestog ka Vašem sazvežđu, predstavljaju sjajnu kombinaciju za »veliki dobitak« na nivou željenog i ostvarenog ili ljubavnog i praktičnog. Uz povoljan uticaj Jupitera i SMČ očekuju Vas srećni događaji, kvalitetne promene i veliko zadovoljstvo. Potrudite se da ostvarite svoje »velike snove« – sreća je na Vašoj strani. Krajem meseca pratiće Vas uticaji »faktora sreće«, mogućnost za velike dobitke i zanimljivi kontakti sa inostranstvom ili prilika za putovanjem.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Nedeljni horoskop 31.03. - 06.04.

Sun Mar 31 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email OVAN (21. 3. – 20. 4)Posao – Očekujete odgovor u vezi sa poslovnom ponudom koju ste dali jednom Biku, Škorpiji ili nekom ko se bavi trgovinom, možda sportom i ko poznaje one koji vam mogu pomoći. Tokom ovog perioda vaša kreativnost doći […]