Mesečni horoskop za Ovna *Maj


Delujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Važno je da napravite dobru procenu i izbor. Nakon nekih test situacija shvatićete da napredujete veoma brzo, svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 21. maja, možete da ostvarite prioritetne ciljeve i da izmirite neka finasijska dugovanja. Potrudite se da smislite alternativna rešenja za neke iznenadne situacije. Krajem meseca, prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza. Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto i zbog različitih nesporazuma koji postoje u Vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima dobro rešenje i predstavlja poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. U naletu strasti ili dilema, širom otvorite svoje oči i zagledajte se u svoje srce. Ljubav ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od 17. maja, očekuje Vas ljubavni zanos. Zajednička sreća, je najbolji podsticaj za sve buduće planove.

Posao
Energični ste i umete da nametnete svoje stavove uticajnim saradnicima, prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima i finasijskim investicijama. Do 7. maja, potrudite se da završite značajnije obaveze i ne dozvolite da vas neko usporava u vašim ciljevima. Do izražaja dolazi vaš praktičan duh i sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite novim zahtevima i uslovima poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede vaš poslovni ili društveni položaj. U ovom periodu planete su vam naklonjene, možete da ostvarite ciljeve koje već duže vreme planirate. Ali, njihovu realizaciju u prvoj nedelji perioda mogu da uspore manji finansijski problemi. Zbog toga ćete biti nervozni jer ste navikli da sve rešavate u letu. Saradnicima više puta ponovite šta želite, iako vam to oduzima energiju i vreme i stvara napetost, imaćete utisak da se svi oslanjaju na vas. Obratite pažnju na dokumenta, kako nešto ne biste pogrešili, pogrešno evidentirali, pa čak i izgubili. U svakom slučaju, budite oprezniji nego obično. Mogući su novčani gubici. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju i proširenju kruga saradnika. 

Ljubav
Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ako to zaista želite. Ukoliko ste zauzeti, verovatno ćete preispitivati vaša i partnerova osećanja. Nije isključeno da ćete napraviti i neku ljubomornu scenu , samo da proverite koliko mu je stalo do vas. Inicijativa je na vama, tako da svakako možete da osvojite osobu koja vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje vam brojni susreti i ljubavne avanture u kojima ćete uživati. U ovom periodu mogu vam se udvarati i mlađi, stariji i bivši partneri. Period dobrog provoda je pred vama. Bićete pozivani na razne zabave i druženja, ali i primećeni u društvu. Odgovaraćete na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje.

Zdravlje: Svaki vid preterivanja, nezdrave navike ili loše dijete dovode do zdravstvenih problema. Respiratorne infekcije. Ojačajte imunitet i vodite računa o preventivi, uključujući i vakcinaciju.

Prisustvo Sunca i Merkura u drugom, kao i Venere i Urana u Vašem sazvežđu, donose posebnu privilegiju u poslovnim odnosima, kao i mogućnost da ostvarite veliki uspeh na različitim stranama ili na putovanjima. Napredovanje na svim životnim lestvicama i emotivno zadovoljstvo možete osetiti uz povoljne aspekte sa Jupiterom, Uranom i Marsom. Važno je da se orijentišete ka dugoročnim ciljevima i da »investirate« u buduće planove koji imaju vrednosno značenje. Aspekti sa Saturnom u osmom polju opominju na mudrost, oprez i umerenost kako bi Vaša sreća potrajala što duže.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Bika *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Dešava se da ponekad različiti događaji na poslovnoj sceni i odnos sa saradnicima deluju zamorno. Bez obzira na različite faze uspona ili padova, zadovoljni ste svojim poslovnim bilansom i poštovanjem koje uživate u krugu saradnika. Uspešnu formulu treba ponavljati, kao garanciju za […]