Mesečni horoskop za Ovna *Septembar


mesecni horoskop ovanDelujete ambiciozno i stalo Vam je da ostavite dobar utisak na poslovne partnere. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju istančanu veštinu u prilagođavanju i mudre postupke. Umete vešto da koristite svoje sposobnosti i različite poslovne formule koje donose uspešne rezultate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi. Važno je da napravite dobru procenu i izbor. Nakon nekih test situacija shvatićete da napredujete veoma brzo, svoju elokvenciju podredite poslovnom trendu koji obećava praktične ili materijalne razultate. U periodu do 17. septembra, možete da ostvarite prioritetne ciljeve i da izmirite neka finasijska dugovanja. Potrudite se da smislite alternativna rešenja za neke iznenadne situacije. Krajem meseca, prihvatite perspektivnu ponudu i budite uporni prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza. Primećujete izvesne nagoveštaje koje ne razumete najbolje, te povremeno delujete zabrinuto i zbog različitih nesporazuma koji postoje u Vašem ljubavnom životu. Ipak, svaki problem ima dobro rešenje i predstavlja poučno iskustvo. Nema potrebe da se zadržavate na nekim neostvarenim ili pogrešnim situacijama iz svoje ljubavne prošlosti. Važno je da shvatite dobru pouku iz zajedničkog života. U naletu strasti ili dilema, širom otvorite svoje oči i zagledajte se u svoje srce. Ljubav ima najjaču snagu, ako ste dovoljno iskreni i verujete u svoja osećanja. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za blisku osobu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu, a zajednički podsticaj predstavlja dovoljan povod za ljubavnu sreću. Od 21. septembra, očekuje Vas ljubavni zanos. Zajednička sreća, je najbolji podsticaj za sve buduće planove.

 

Posao – Uran u vašem znaku je pokretač mnogih događaja i kako obrazuje napet aspekt sa Jupiterom, Plutonom i Venerom, nalazite se na nekoj vrsti raskršća. Ne znate kom poslu da date prioritet.Napet aspekt između Urana, vladaoca vašeg znaka i Venere, planete koja vlada astrološki poljem partnerskih odnosa i privatnog biznisa do kraja avgusta može se odraziti na vas u vidu pojačane ambicije, što će biti potencirano tranzitnim Marsom, vladaocem vašeg znaka koji ulazi u Lava 28.avgusta. Ovo bi moglo da savršeno odgovara martovskim Ovnovima, naročito onim koji u to doba budu planirali posao sa Devicom, Rakom ili Blizancima. Početak septembra može doneti razne vrste susreta, razgovora od kojih će vam odgovarati oni koje ćete obavljati sa Lavom, Strelcem ili Vagom ali sa Škorpijom ili Jarcem verovatno pregorovi neće teći glatko. U vreme mladog Meseca 5.septembra možete dobiti ponudu koja neće izgledati tako povoljna ali ćete verovatno biti pod nekom vrstom pritiska od strane bliskih saradnika da je prihvatite. Poslovi sa javnošću donose uspeh i satisfakciju a dobro pozicionirana Venera može doneti neočekivano velike dobitke, moguće preko predavanja, izdavaštva ili bavljenja umetnošću i sportom.Oko 10. septembra čuvajte se nelojalne konkurencije i tog dana ne bi trebalo da olako potpisujete bilo kakav ugovor, kao ni 14. i 18. septembra.

Ljubav – Ovo je za mnoge period burnih ljubavni, posebno za mlade Ovnove koji se bave sportom jer je Mars, vladalac vašeg znaka u Lavu gde donosi poznanstva na sportskim terenima u okviru rekreacije kao i mladalačke ljubavi. Ako ste u zrelom dobu a ipak u fazi zaljubljenosti, može se dogoditi da vrlo brzo poželite da stupite u brak i predložite to partneru koji će verovatno prihvatiti. Što ste mlađi ili ako ste duži period slobodni,to ćete burnije reagovati na novo poznanstvo. Ako ste u vezi sa nekim ko živi u inostranstvu ili planirate zajedno sa partnerom odlazak na duže u inostranstvo, pred vama je veoma buran period prilagođavanja. Neka Vaga ili Blizanci mogu biti veoma značajni kao partneri čak i ako vi živite u inostranstvu a treba da se posle duže vremena negde sretnete.Naglašen znak Device ne daje mnogo nade onim nervoznijim predstavnicima znaka Ovna da će lako naći rešenje problema, posebno kada je u pitanju veza sa ambicioznom osobom sa kojom nećete moći lako da nađete kompromisno rešenje, naročito ako živite na dve lokacije ili ste vi zbog posla često odsutni i putujete u inostranstvo.

Zdravlje – Moguća nervoza stomaka.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u šestom, uz Veneru u sedmom ka Vašem osmom polju, donose sjajnu mogućnost za novim usavršavanjem, poslovnim napredovanjem i nekim vidom »zlatnog dobitka«. Pozitivni aspekti Marsa u petom, kao i Jupitera u četvrtom polju naglašavaju pozitivane mogućnosti koje se posebno ogledaju kroz naklonost okoline, koja će Vas učiniti srećnom i zadovoljnom osobom. Poseban uticaj na Vas u dužem periodu imaće Uran koji donosi iznenadne mogućnosti. Nema razloga za lažnu skromnost, ali ni da se lako povodite za pogrešnim željama. Pomerite svoje standrade u pravcu daljeg napredovanja i zajedničke sreće.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mayanski Kin za 01.09.2013.

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Lunarna luna Škorpiona *Dan GAMMA 10 Kin 201, Crveni Ritmički Zmaj   DNEVNA AFIRMACIJA KIN 201 Orgaizujem u cilju hranjenja Stabilizujući biće Stavljam pečat na ulaz rodjenja Ritmičkim tonom jednakosti Vodi me moja sopstvena udvostručena moć   6 Ritmički ton – UAK Organizuje […]