Mesečni horoskop za Raka *Maj


Jasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da Vam obezbede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj lestvici. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. U periodu do 24. maja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca preuzmite aktivniju ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način zahvaljujući dobroj saradnji. Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

Posao
Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U skladu sa svojim profesionalnim afinitetima, često ste u centru glavnih poslovnih dešavanja. Sačuvajte prisebnost duha i promišljenost, kako biste pravilno odgovorili na različite dileme koje vas prate na poslovnoj sceni ili prilikom susreta sa saradnicima. Snagom volje i ličnom inicijativom, uspećete da se nametnete saradnicima ili u nekim značajnim situacijama. Imponuje vam posao u kome do izražaja dolaze vaša preduzimljivost i organizatorske sposobnosti. Do 19. maja, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze ili izmirite neka finansijska potraživanja. Neki raniji dogovori o saradnji mogu i dalje ostati samo na praznim rečima. Kontakti sa osobama koje su na nekim funkcijama, mogu vam doneti nove kontakte, zbog čega ćete razmišljati o proširenju saradnje s njima. Ukoliko se neki stari dogovori ponovo aktiviraju ili obnove ugovori, biće povoljno. Vodite računa o nekoj dokumentaciji koju u žurbi možete zagubiti. Potrudite se da poslove podelite sa saradnicima. Razmišljajte i o saradnji sa strancima, pa čak i iz naujudaljenijih zemalja. Možete da imate problema sa naplatom nekih dugovanja i neplaniranim troškovima. Slobodno potražite finansijsku pomoć prijatelja. Krajem perioda obratite pažnju na svoj poslovni stil ili način izražavanja. Većinu poslovnih ciljeva možete da ostvarite zahvaljujući dobroj proceni i kroz uspešnu saradnju, zato proširite svoje kontakte u različitim pravcima.

Ljubav
Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju zajedničkog života ili svoje ljubavne želje. Imate potrebu da naglasite neka porodična dešavanja ili odnos sa voljenom osobom. Na sreću, vaš ljubavni stil deluje vrlo izazovno ili podsticajno na partnera. Imate priliku da čujete pozitivne komentare o svom izgledu ili ponašanju, gode vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja vam se dopada jasno dajete do znanja da preferirate harmoničan odnos, uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Ukoliko ste mladi ili slobodni, priželjkujete novu ljubavnu romansu. U ovom periodu potajno ćete priželjkivati ljubav, flert sa mlađim partnerom može vas podstakne na razmišljanja o sopstvenim emocijama. Više se družite i krećite u krugu nekih novih ljudi. Ali, ako ste slobodni, mogli bi ste se upustiti u tajnu ili vezu na daljinu. Nemojte strahovati od ljubavi koja može da vam donese zadovoljstvo. Nisu važne godine, ako ste vi ispunjeni nadom i željom da nastavite taj kontakt. Uživajte u novim ljubavnim izazovima, ali budite i dovoljno iskreni u izražavanju svojih osećanja. Ljubavna sreća je dostižna, samo kada se nalazite u društvu osobe koja odgovara vašem ukusu i afinitetima.

Zdravlje
Vaši tajni neprijatelji su tenzija i napetost. Obratite pažnju na svoje telo, koliko ste opušteni, kako sedite, gde i koliko spavate. Da li ima tehničkog zračenja na mestu gde spavate? Preterivanje na početku, može uzeti danak već sredinom meseca. Nemojte olako shvatati probleme sa varenjem i stomakom da ne biste imali problema sa debelim crevom.

Prisustvo Sunca i Merkura u jedanaestom, kao i Venere i Urana u Vašem desetom polju predstavlja sjajan spoj duhovnog zadovoljstva i materijalne satisfakcije. Sreća je dostižna, kroz ostvarenje ljubavnih želja i poslovnih ciljeva. Povoljniji uticaji Jupitera u Vašem sazvežđu, kao i Saturna, Neptuna, Plutona i SMČ, naglašavaju dodatni optimizam, energiju i hrabrost. Ali, iritirajući uticaji Marsa u četvrtom i Urana u desetom polju Vas opominju na mudrost, oprez i umerenost. Uvek postoji neka »dobitna kombinacija«, važno je da verujete u lične sposobnosti i u zajednički dogovor.

Novosti, Astrolook


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Lava *Maj

Thu May 1 , 2014
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Jasno Vam je da dinamika događaja na poslovnoj sceni zahteva dobru procenu i ubrzanu akciju. Pozitivan trend koji Vas prati donosi niz novih poslovno-finansijskih prilika. Ipak, bez proverenih informacija ne možete očekivati veliki uspeh ili ozbiljnu saradnju. Važno je da jasno definišete […]
Sunce u znaku Lava *tranzit