Mesečni horoskop za Raka *Septembar


mesecni horoskop rakJasno Vam je da novi događaji na poslovnoj sceni zahtevaju dobru veštinu i primenu različitih uloga. Delujete ambiciozno i trudite se da ostvarite vodeću ulogu među saradnicima. Potrebna Vam je nečija podrška koja će Vam omogućiti širu slobodu kreativnog izražavanja. Sposobnost dobrog zapažanja ili veština brzog prilagođavanja u novim uslovima, mogu da Vam obezbede različite nagrade i napredovanje na poslovnoj lestvici. Važno je da se pravilno nametnete u društvu saradnika. U periodu do 22. septembra, potrebno je da ispunite svoje redovne obaveze i da pravilno izmirite neka finansijska potraživanja. Krajem meseca preuzmite aktivniju ulogu prilikom uspostavljanja novih poslovnih veza, jer većinu ciljeva možete da ostvarite na lak i uspešan način zahvaljujući dobroj saradnji. Na sreću splet novih dogadjaja donosi Vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u Vaše raspoloženje. Godi Vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete. Imate dobar predosećaj, priželjkujete novu ljubavnu romansu, strasnu ili uzbudljivu vezu. U skladu sa svojim temperamentom delujete izazovno ili neodoljivo na određene osobe. Ako se nalazite u ljubavnoj vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, pod uslovom da ne zaboravite na one prave i najlepše vrednosti koje Vas zbližavaju u ljubavnoj vezi.

Posao – Tokom ovog perioda treba da budete maksimalno oprezni u radu sa onima u koje inače nemate mnogo poverenja ili se radi o osobama koje su spremne da se zbog posla ogluše bilo o moral ili zakon. Posebno oprezni budite 28. i 31.avgusta kada možete biti pod velikim pritiskom da prihvatite nešto što vam nikako ne odgovara. Predstavnici vašeg znaka su pod velikim uticajem kako sporih, jakih planeta tako i brzih, onih koji donose nove poslovne ponude, promenu radnog mesta ili neke nove šanse na poslu. Početkom septembra, Venera i Jupiter, dve planete koje su izrazito jake u vašem znaku obrazuju napet aspekt koji se reflektuje na vaše astrološko polje koje simbolizuje porodicu, nekretnine i privatan biznis. Vaša ambicija je velika i vi nećete odustati od svojih planova a kao saradnik može se pokazati kao pouzdan jedan Lav ili eventualno Ovan.Trudite se da nađete najbolji način kako da uspostavite saradnju sa jednim Lavom ili Vagom a već od 10. septembra kreće bolji period u kome ćete na lakši način uspeti da uradite nešto što vam do skora nije polazilo za rukom. Period oko punog Meseca 18.septembra može doneti satisfakciju i neku vrstu pohvale od stranog poslovnog partnera, posebno ako ste uključeni u neki veći projekat.

Ljubav – Tranzit Marsa preko znaka Lava posle 28.septembra donosi vam udvaranje od strane osobe koju viđate na poslu, moguće da se radi o nekom ko nosi neku vrstu uniforme ili se radi o sadašnjem ili bivšem sportisti. Moguća je romansa sa jednim Jarcem koji će biti veoma posesivan i očekivaće od vas da mu posvetite dosta vremena.Nekome se veoma dopadate i čak ako ste u braku ili dužoj vezi, najverovatnije će pokušati da vam se na neki način nametne. Imate mogućnost da zajedno sa stalnim partnerom negde otputujete i verovatno ćete to iskoristiti na najbolji način. Verujete u mogućnost obnove veze sa jednim Bikom, Strelcem ili Škorpijom i situacija počinje da se značajno popravlja posle 10. septembra, posebno ako ste u emotivnoj vezi sa Bikom, Devicom, Škorpijom, Jarcem ili Ribama. Brzi hod Merkura, planete intelekta i logike pomoći će vam da izađete na kraj sa često komplikovanim emotivnim situacijama jer se može dogoditi da vam se učini da ste deo ljubavnog trougla. Mnogim Rakovima potreban je savet psihologa ili nekog ko će im pomoći da reše svoje ljubavne dileme, dobrim savetom ili možda posredovanjem između njega i partnera.

Zdravlje – Pazite se za volanom.

SUGESTIJA: Prisustvo Sunca i Merkura u trećem, uz Veneru u četvrtom ka Vašem petom polju, podstiču Vas na akciju i kreativno izražavanje. Postoje različite okolnosti koje Vas čine privilegovanom osobom, tražite perspektivna rešenja. Povoljni aspekti Jupitera u Vašem sazvežđu, uz povoljan uticaj Marsa, Neptuna, Plutona i SMČ donose Vam dodatni optimizam kroz stvaralačke aktivnosti, pojačanu energiju i niz novih radosti. Put do poslovnog uspeha ili lične sreće, predstavlja nove mogućnosti kroz dostižnost ili ostvarenost uz svo zadovoljstvo, ali i u nizu srećnih okolnosti koje Vas prate.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Next Post

Mesečni horoskop za Blizance *Septembar

Sun Sep 1 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Imate dobru viziju i aktivno učestvujete u novim događajima na poslovnoj sceni, pri tome nalazite se u društvu uspešnih ljudi koji Vas podstiču na kreativno izražavanje. Delujete samouvereno i mudro pripremate novu poslovnu strategiju. U želji da ostvarite uspešne rezultate potrebno je […]