Mesečni horoskop za Raka


cancerU želji da ostvarite uspešne rezultate spremni ste da prekoračite svoje dosadašnje standarde i merila, naročito u nekim vidovima praktičnih, zanatskih ili uslužnih delatnosti. Imate dovoljno energije i interesovanja da poboljšate svoj poslovni status. Uz dobru volju neophodno Vam je dosta znanja ili mudrosti, kako biste u potpunosti ostvarili svoje profesionalne ciljeve. Očekuju Vas značajna poboljšanja u periodu od 10. marta.
Potrebno je da uspostavite bolju selekciju i nove kriterijume vrednosti prilikom izbora odgovarajuće teme. Aktuelna dešavanja na poslovno-finansijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima saradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem. U ljubavnom životu delujete vrlo zanosno, energično ili zahtevno pred bliskom osobom. Ponekad u velikom emotivnom zanosu mislite da je sve moguće ili lako. Osećate pojačanu strast i želju da ostvarite harmoničan odnos. Svojom pojavom i stilom izražavanja umete da šarmirate okolinu, godi Vam nečija emotivna naklonost i pažnja. Osobi koja Vam se dopada jasno dajete do znanja, da priželjkujete neobičnu i uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. U skladu sa svojim temperamentom ili emotivnim statusom, odgovorite na najlepši ljubavni izazov. Nema razloga da sumnjate u svoju »ljubavnu sreću« i uticaj.
SUGESTIJA: Prisustvo Sunca, Merkura, Venere, Marsa i Neptuna u devetom, uz uticaj Urana u desetom polju, donose sjajnu mogućnost za profesionalnim napredovanjem i rešavanjem imovinskih ili ličnih dilema. Upliv Saturna i SMČ u petom, kao i aspekti sa Jupiterom u dvanaestom polju upućuju na potrebu za promenama, prestižom, zadovoljstvom, ali i dodatnim oprezom. Potrebna Vam je unutrašnja snaga i pozitivna orijentacija, kako biste ostvarili zajedničku sreću u različitim pravcima.

Posao
Period počinje veoma burno već 25. februara, punim Mesecom u astrološkom polju komunikacije, što ne znači da ćete se snaći u nekoj situaciji koja nosi puno rizika. Sami sebi možete da iskomplikujete život zato što je pun Mesec u Devici, sitničavom znaku, a vladalac vaše astrološke kuće podsvesti, neprijatelja i komunikacija, Merkur u retrogradnom hodu. Sa tranzitnim Suncem u astrološkoj kući javnosti i partnerskih odnosa, bez obzira na to koliko godina imate i kojim poslom se bavite, poslušajte one sa kojima radite. Neko drugi, mudriji, intuitivniji i obavešteniji zna šta je potrebno da uradite. Ne možete sve sami, i te kako vam je potrebna pomoć. Mladi Rakovi, koji žele da se istaknu na poslu, biće u prilici da zablistaju, samo treba dobro da paze šta rade, jer se improvizacija ili površnost neće tolerisati. Saradnja sa strancima, posebno sa onima iz dalekih prekookeanskih zemalja doneće veliku satisfakciju kako profesionalnu tako i moralnu, ali verovatno će biti neophodno da se nečega lišite ili da uložite dosta sredstava u nov projekat i uspeh vam je zagarantovan. U vreme poslednje Mesečeve četvrti 4. marta najverovatnije ćete dobiti poslovnu ponudu u četiri oka koju ne bi trebalo olako da odbacite. Ali pre nego što bilo šta potpišete obavezno se konsultujte sa kolegama i pretpostavljenim.

Ljubav
Ljubavni partner, pogotovo ukoliko ste dugo u vezi ili braku, više se bavi vašom karijerom ili brine za vas nego vi sami. Slobodne Rakove tokom ovog perioda očekuje poznanstvo koje će označiti početak nove veze i to sa osobom koja je izuzetno požrtvovana i na koju ćete moći da se oslonite. Ukoliko se bavite umetnošću ili sportom, na nekom zvaničnom skupu ili simpozijumu bićete u prilici da upoznate nekoliko izuzetno zanimljivih osoba prema kojima nećete ostati ravnodušni. Rakovi koji su u srećnom braku ili vezi mogu da očekuju vest o uvećanju porodice. Period je povoljan i za one koji žele sa partnerom da otputuju u inostranstvo. Ukoliko zbog posla budete često putovali u ovom periodu bićete u prilici da upoznate dve, po mnogo čemu slične osobe koje će vam se dopasti. U društvu izazivate veliko interesovanje, mnogi će želeti da budu u vašoj blizini, zbog čega najverovatnije nećete moći da se odlučite kome da date priorit. Retrogradni hod Merkura u Ribama može da donese konfuziju u odnosima sa Devicom ili Blizancima, ali se u stvari više odnosi na vašu lošu procenu situacije u kojoj se nalazite. Tokom ovog perioda bićete skloni da sve, naročito kritiku na vaš račun, previše primate k srcu. Neočekivano možete stupiti u vezu sa osobom koja je mnogo mlađa od vas i kojoj neće biti jasno šta zapravo želi od te veze.

Zdravlje
Rasejani ste.

 


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Lava

Tue Mar 12 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Zbog čestih promena na poslovnoj sceni Vaša okolina očekuje da se dodatno angažujete u različitim stvaralačkim fazama. Možda Vam povremeno nedostaju strpljenje ili koncentracija za naporne obaveze. Irtira Vas nečija formalna uloga i ponašanje u poslovnim pregovorima. Imate osećaj da novi događaji […]