Mesečni horoskop za Ribe


mesecni horoskop ribePoštujući listu prioriteta delujete vrlo energično u pravom momentu i umete da se nametnete svoje stavove pred uticajnim saradnicima. Često preuzimate aktivnu ulogu prilikom donošenja važnih odluka o prioritetnim ciljevima ili u vezi sa finasijskim investicijama. Potrudite se da završite sve veće obaveze u periodu do 22. aprila, nemojte dozvoliti da Vas neko osporava ili usporava u ciljevima koje imate. Do izražaja dolazi Vaš praktičan duh ili sposobnost efikasnog delovanja. Važno je da se uspešno prilagodite na nove zahteve i uslove poslovanja. Efikasnost u poslovnim kontaktima predstavlja Vaš glavni adut. Posvetite pažnju aktuelnim sadržajima, koji mogu da unaprede Vaš poslovni ili društveni položaj. Razmislite o novom načinu poslovanja, usavršavanju na različitim stranama i proširite svoje saradničke veze. Sve češće osećate romantičnu notu u svom raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi pravi emotivni zanos, jer sve što je lepo može biti inspirativno i čarobno ukoliko to zaista želite. Na Vama je da pokrenete inicijativu i da se nametnete u društvu ljubavnog partera ili osobe koja Vam se dopada. Ukoliko ste mladi ili slobodni, predstoje Vam brojni susreti ili neobične ljubavne avanture u kojima ćete potpuno uživati. Važno je da ste dovoljno aktivni i da odgovarate na zanimljive pozive koji stižu sa različitih strana. Ako imate stalnog partnera, prijaće Vam novi događaji koji donose ljubavnu harmoniju i mame osmeh zadovoljstva na licu voljene osobe. Ljubavna romansa je čarobno zadovoljstvo, ali bez iskrenosti ona gubi svoju vrednost i značenje.

Posao
Period tokom kojeg ste najaktivniji je upravo u vreme tranzita Sunca preko znaka Ovna. Vaša energija počinje da izbija u prvi plan, pa ćete biti spremni da se prihvatite novih obaveza i poslova koji bi mogli da vam donesu veliku satisfakciju. U ovom periodu očekuje vas ponuda za novo radno mesto od nekog ko je izuzetno uspešan i ambiciozan. Veza sa osobama prisutnim u javnosti donosi mogućnost proširenja poslova i prelazak na novo radno mesto o kojem ste dugo maštali. Jedan Ovan, Ribe ili Vodolija pružiće vam veliku podršku. Tokom ovog perioda Jarac vam neće biti od velike koristi, ali s njim nećete imati ni velike probleme u saradnji. Mnoge Ribe će upravo sa predstavnikom ovog znaka ili sa nekom Škorpijom uspeti da realizuju neke svoje dugogodišnje zamisli. Zbog tranzita Merkura, planete biznisa, preko vašeg znaka u nekim situacijama bićete previše smeli, čak ćete se suprotstaviti pretpostavljenom ili nekom s kim bi trebalo da budete maksimalno tolerantni. U finansijskom pogledu mogli biste ostvariti dobre rezlutate i sklopiti poslove sa strancima koji će vam se isplatiti na duži rok. Tranzit Venere preko znaka Ovna donosi mogućnost značajnog uvećanja prihoda, kao i mogućnost prelaska na značajno radno mesto.


Ljubav
Slobodne Ribe mogu očekivati veoma buran početak proleća. Bićete u prilici da upoznate nekoliko interesantnih osoba, kako na poslu tako i u većem društvu ili na nekom putovanju. Oni koji rade za strance ili sa strancima mogu se nadati izuzetno zanimljivim susretima. Čak i ukoliko ste u braku ili dužoj vezi imaćete priliku da shvatite snagu svog šarma. Mnogima imponujete, naročito Jarcu, Škorpiji ili nekom Biku. Ovo bi mogao da bude period novog početka, bilo da se radi o zajedničkom životu, ulasku u brak ili o početku nove, veoma burne veze. Ako vam se dopadnu Ovan ili Vodolija, moraćete da pokažete veliku dozu strpljenja za njih, a ukoliko ste u vezi sa osobom koja je ambiciozna ili na položaju, bićete u prilici da započnete nove zajedničke poslove. Mnoge Ribe su veliki oslonac partneru, ma koliko godina da imaju, čak i one veoma mlade. Ipak, moguće su scene, naročito u vreme punog Meseca 27. marta ili u vreme mladog Meseca 10. aprila, kada ćete sumnjati u partnerovu vernost, ali baš u to vreme neko će vam se udvarati, pa ćete i vi partneru pružiti povod za sumnju i ljubomoru. Ako vaš partner živi u inostranstvu ili često putuje, bilo bi dobro da zajedno putujete, jer ćete verovatno razgovarati o zajedničkoj budućnosti.


Zdravlje
Pazite se oštrih predmeta.

Sugestija
Prisustvo Sunca, Venere, Marsa i Urana u drugom, i uz povoljne uplive Merkura i Neptuna u Vašem sazvežđu, naglašavaju zanimljive kontakte i aktivnu ulogu u društvenom životu. Poseban uticaj na uspeh, ljubav i ličnu sreću ima protežiranje Jupitera u četvrtom polju i povoljan upliv SMČ koji Vam donosi novu i kreativnu energiju. Prihvatite različite mogućnosti za profesionalnim napredovanjem i ličnim usavršavanjem. Vaši ciljevi su dostižni, možete da ostvarite uspeh i sreću na različitim stranama – pokažite dobru volju i upornost. Put do poslovnog uspeha i lične sreće, predstavlja najlepše zadovoljstvo uz nečiju bliskost i podršku.


Jasmina Knezevic 063222539

Dobar dan dragi moji, Dobrodošli. Moje ime je Jasmina KNEŽEVIĆ, autorka sam i urednica web stranica Spicum.com i Horoskop-e, predavač sa višegodišnjim iskustvom. Svoju edukaciju je započela 1998. u okviru astrološke škole “AstroLab” Aleksandra Imširagića. Nakon tri godine kontuinuirane edukacije, TM inicijacije (2000), i inicijacije za komunikaciju sa Andjelima (2000. Zdenka Andrijić) započela sam svoju samostalnu profesionalnu praksu i svakodnevni rad sa klijentima kroz astrološke i numerološke konsultacije. Moj dosadašnji rad se zasniva na preporukama desetina hiljada zadovoljnih klijenata. Od 1996. do 2005. honorarno sam saradjivala na poziciji autora i urednika rubrika sa izdavačkim kućama Novosti, Moć Prirode. Magazin Biznis (novinar autor mesečnih prognoza), uključujući i samostalan autorski projekat Novogodišnji astrološki specijal za 2005. Od 2004. preuzela sam projekat "Veličanstveni Saturn", u saradnji sa autorom Adrian Prerag Kezele za teritoriju Srbije. Od 2002. radila sam u prvoj postavi INFO PLUS MEDIA astrološkog call centra na liniji 041, i od 2003. do 2006., zatim u Call centru Fonlider doo, razvijajući iskustvo brzih telefonskih konsultacija. Od 2006. posvećena sam isključivo individualnim astrološkim konsultacijama, a od 2012. vodim dvogodišnju Školu astrologije i Numerologije, 4-mesečne kurseve Numerologije, i inovativni program edukacije Kombinovanje Astroloških i numeroloških alata za profesionalne konsultante. Proširujući svoja znanja konstantnom edukacijom u oblasti Istočne i zapadne astrologije, Kigaku, Feng Shui, Numerologije, Astrologije Maya i tumačenja snova kreirala sam izuzetno bogat spektar veština i znanja za rad sa brojnim klijenatima. Praktitujem holistički pristup uz dijagnostiku Lujze Hej, kristaloterapiju i astromedicinu, korektivne tehnike za neutralisanje karme, hromoterapiju (lečenje bojama). Inicirana sam kod Zdenke Andrijić za komunikaciju sa ANDJELIMA 2000. godine. Od 2015. edukujem pristup AKAŠA HRONIKAMA, definisanju, brzom i efikasnom neutralisanju blokirajućih karmičkih matrica. Sertifikovani sam praktičar primenjenog nivoa Kvantne Harmonizacije, REIKI Usui II i Reiki Kundalini III praktičar, praktičar Reiki Hronike Akaša, Master Svetlosne korekcije.

Leave a Reply

Next Post

Mesečni horoskop za Vodoliju

Sat Mar 30 , 2013
Share on Facebook Tweet it Pin it Email Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite niz korisnih ciljeva ili da prihvatite saradnju sa jednom »uticajnom« osobom. Delujete odlučno i preduzimljivo, stalo Vam je da ubrzanim metodama ostvarite poslovni, društveni ili javni uspeh. Nema potrebe da oklevate pred novim profesionalnim izazovima, […]